pnoise Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 fransız kültürün kursları açıkçası biraz pahalı geldi ve eğitimi de çok iyi değilmiş diye duydum. iyi fransızca öğreten kurs var mı hiç istanbulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 gs lisesi veriyodu bide kadıköydeki fransız okulu neydi adını unuttum onlarda veriyodu çok pahalı değildi onlar diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 saint benoit fransız kültüre bağlı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ozaman gs lisesi okulunda yok mu fransızca? yeditepede istediğin kadar dil seçebiliyosun kredisiz hepsi yaklaşık 16 tane yabancı dil var okulda öğretilen bu sene ibranice bile açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar