kedidirkedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Death and life have determined appointments, Riches and honors depends upon heaven. Nedir nedirrr yılbaşınız mübarek olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kedidir kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sordum kedi değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ölüm ve yaşam randevular, servet ve onur belirlediler cenneti bağlıdır. google translate ayıp oluyo ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ölüm ve yaşamın önceden belirlenmiş randevuları vardır.zenginlikler ve "şereflendirmeler" cennete bağlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Osuran_boğa said: Ölüm ve yaşam randevular, servet ve onur belirlediler cenneti bağlıdır. google translate ayıp oluyo ama ya öle translate olmaz olsun baktıydım orayada sürekli saçmalıyor kafası güzel herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 randevulardır desek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sir said: ölüm ve yaşamın önceden belirlenmiş randevuları vardır.zenginlikler ve "şereflendirmeler" cennete bağlıdır. tenk yu veri maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sir said: ölüm ve yaşamın önceden belirlenmiş randevuları vardır.zenginlikler ve "şereflendirmeler" cennete bağlıdır. randevu evet, ben de belirleyemedim bir şey kasıyorum atama,buluşma derken randevu kelimesi gelmedi aklıma. ama anlamca oturmamış ya bence hani ingilizce olan cümle , ya da bana mı öyle geldi bilemiyorum.ne demek istiyo yani şimdi abi bu? yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 heavenla allah mallah falan da kastedilir genelde. ölümle yaşam belli, para ot bok işleri allaha kaldı demek istemiş eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 heaven Allah olarak söyleniyorsa çıktı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sir said: ölüm ve yaşamın önceden belirlenmiş randevuları vardır.zenginlikler ve "şereflendirmeler" cennete bağlıdır. iyi güzelde sir richer "and honor" olayı bildigim bi atasözü/deyim benzeri birşeydi, onun dışında +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Peki şu hali ne anlama gelir "Life and death have determined appointments, riches and honor are determined by God depend upon heaven." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Google translate Hayat ve ölüm randevular, servet ve kararlı olması onur Tanrı tarafından cennete bağlıdır belirlenir İyi çevirdi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 O neymiş ki yaa aklım gitti googlea sıfır puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sen cümle kurmaya çalışıp,bizi mi yiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ne alaka sadece farklı yerlerde farklı şekillerde geçiyor konfüçyüsün sözü ama aynı anlammı farklımı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yaşam ve ölüm birer alın yazısıdır ve varlık ile bolluk cennnetle sonuçlandırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Yaşandı bitti saygısızca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 http://www.eastturkistan.net/turkce/makaleler/13/cin-komunist-partisinin-geleneksel-kulturu-nasil-yok-ettigine-dair.html burada öyle çevirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 rahatsiz tşk ederim sanırım anlamca en dolusu sitedeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar