SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Şöyle bir site var mı 5 6 kişi aynı siteye bağlanıcaz ve mesela ben bi resim üzerinde çizerek birşeyler anlatıcam, bunu da herkes aynanda görecek. veya programda olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 windows ta var ole bisi, remote assistance gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 http://www.isketch.net/isketch.shtml isketch'de özel oda açın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 www.twiddla.com buldum saolun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 http://www.cizbakalim.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hmm bunun ayrıntılı, gelişmiş versiyonlu birşeyi varmı ki? mesela ben ea açıcam pcde bana 4-5 kişi bağlancak ve ben ea açıkken işte millete anlatcam onlarda bendeki ea üzerinde oynama şansı fln bulcaklar? ea dediğim visio gibi diagram cizmeceli program (visio'ya bin basar orası ayrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 o senin dedigin remote desktop iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 iyide remote desktop 1e1 olmuyor mu? ben istiyorum ki bana 4-5 kişi bağlansın, bi taraftan sesli konferans... böyle bi olay varsa hayatımı kurtarır bu günlerde, proje grubunu toplamak imkansız gibi bişi, herkes evinden katılıp brainstorm yapsa çok daha hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 var aslinda, ama adini filan hatirlamiyorum. hmm o da 1v1di galiba emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 telnet özelligi ile vtelnet vardi hala o program var piyasada hatirladiğim kadari ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar