Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni ekran kartım HIS 9800 Pro iceq un özelliklerine sizde bir göz atın

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

said:
Arkansis, 14 Temmuz 2004 02:46 tarihinde demiş ki:
herşey = bilgisayarımdaki parçaların isim , tür , ve sıralaması

sen bi kur sandrayi . sadece bilgisayarin icindeki parcalarin ismini soylemior o program. donanimdam ya da yazilimdan kaynaklanan bir sorun varsa hepsini dokuyor ortaliga. gozunden kacan bir seyi bulma ihtimal cok fazla . kur sen alla alla[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

dayak yiceksin arkansis bey :D

iceq'den olabilir mi, yani çok soğuttuğu için ekran kartı donmuştur :-P biraz overclock yapmayı dene belki ısınınca düzelir :-P

ati'nin veya his'in sitesinde veya kitapçığında bu sorunla ilgili birşey yazıyor mu hocam? belki o sayede düzeltiriz?[signature][hline]pc and comic geek
Sosyal ağlarda paylaş

Uh bone :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

yapabileceğin tek şey ekran kartını tekrar aldıın yere götürmek,belki sana verdikleri 2.kart da hatalıydı?olur olur,başka mantıklı bi açıklama olmuyo çünkü herkes yapılması gereken herşeyi sölemiş zaten,sen nefsine hakim ol git sakin sakin götür kartı bi test etsinler,ha gene olmazsa ordaki görevlilerin agp slotuna monte edersin o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

Arkan sisim tavsiyem ucuz olsun fx5900ld/xt/se lerden birini alman mümkünse overclocklaman. Çünkü bunların üst modelleri bunların overclocklanmış versiyonu. Yazık olur parana. Geriye kalan parayı at havaya savur ver bana:P
Tabi overclock yapmak istemiosan bişi demem :P[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Tavsiyem montajı sen yapma eğer bilgin yoksa. Şahsen bunun yerine kendi soğutucunu yapsan yeridir. Ben tırstığım için yapamıyorum :). Biraz sesli olur ama. Şöyle bir işlemci hs si fanıyla yanlarada ocz ram soğutucusu arkalı önlü ramleri birbirne bağlıyacak bir demir mis gibi olur mis.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...