Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 AMD 2000 + ABIT NF7-S Kingston pc 2700 512 x 2 western caviar 80 gb bu kadar[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 sandra yuklesene bi . gayet mantikli tavsiyelerde bulunuyor kerata .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 sandra gereksiz şu durumda biliyorum herşeyi[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 her seyi deme bari . her seyi bilsen cozerdin sorunu ahahahah burda da rahat yok artik sana .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 herşey = bilgisayarımdaki parçaların isim , tür , ve sıralaması[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hala mi sorunun var. isletim sistemindendir. direct x surumundendir. guncelle.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ohoo ohoooo 40923 konfigurasyon denendi unity bey[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Arkansis, 14 Temmuz 2004 02:46 tarihinde demiş ki: herşey = bilgisayarımdaki parçaların isim , tür , ve sıralaması sen bi kur sandrayi . sadece bilgisayarin icindeki parcalarin ismini soylemior o program. donanimdam ya da yazilimdan kaynaklanan bir sorun varsa hepsini dokuyor ortaliga. gozunden kacan bir seyi bulma ihtimal cok fazla . kur sen alla alla[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 kurulu zaten önceden[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 dayak yiceksin arkansis bey :D iceq'den olabilir mi, yani çok soğuttuğu için ekran kartı donmuştur :-P biraz overclock yapmayı dene belki ısınınca düzelir :-P ati'nin veya his'in sitesinde veya kitapçığında bu sorunla ilgili birşey yazıyor mu hocam? belki o sayede düzeltiriz?[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Uh bone :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yapabileceğin tek şey ekran kartını tekrar aldıın yere götürmek,belki sana verdikleri 2.kart da hatalıydı?olur olur,başka mantıklı bi açıklama olmuyo çünkü herkes yapılması gereken herşeyi sölemiş zaten,sen nefsine hakim ol git sakin sakin götür kartı bi test etsinler,ha gene olmazsa ordaki görevlilerin agp slotuna monte edersin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 anti-aliasing (dogru mu yazdım) 30 oluyormu yaw ??? 8x falan denesen ... 4x agp falan denesen ... (calıssa bıle demıssınde bı bak calısıyomu dıye sorunu cozmede yardımcı bır adım olabılır) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 kartımı verdim paramı geri aldım arızalı imiş ekran kartım benim heheeey gidip daha ucuza XT olabilen saphire alacağım ne düşünüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 sapphire 9800 pro al.En ucuzu ve en iyisi o şu an.Ufak bi operasyonla 9800 XT ye dönüştürüyosun kartı ayrıca deli bi OC potansiyeli var, zaten iceq felan takarsan bide düşünemiyorum.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 VGA silencer alacağım üzerine ben onun süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 HEatsink takviyesi yapmadan direk bi tt Giant2 yada Zalman da alabilirsin.Dediğim kartı alırsan Xt operasyonu için bitanede pci kart lazım.Eski 4mb svga kartın duruyomu? yada hiç oldumu :)[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Arkan sisim tavsiyem ucuz olsun fx5900ld/xt/se lerden birini alman mümkünse overclocklaman. Çünkü bunların üst modelleri bunların overclocklanmış versiyonu. Yazık olur parana. Geriye kalan parayı at havaya savur ver bana:P Tabi overclock yapmak istemiosan bişi demem :P[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Ben zaten kazık yemişim tellioğlundan 314 dolar vermiştim pro olamyan 9800 iceq a şimdi saphire alacağım pro hemde XT olabiliyor eziyor ... 240 dolar ohoooo .... mis .. zalman mı takayım ? linkni resmini gösterebilirmisin bana ? yada modeli ver ben bakayım sana zahmet olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 vazgeçtim ya sen gene soğutma için iceq kitini al gene en iyisi ol, zalmanın sink i felan iyi ama fanı pek iyi değil.20-30 dolar mı ne verip gene onu tak.Ama iceq olarak geçmiyo galiba tek alınca adı neydi hatırlamıyorum.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 işte bu VGA silencer diye geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Bu iyi bir çözüm diye düşünüyorum sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 heh tamam bu işte.Bunu al kesin ben kefilim.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Eski ekran kartının üzerinde zaten bu vardı eheo şimdi de bunu alacağım montaj biraz zorlayıcı olacaktır , ben çok kibar davranıyorum kartlara , kesin bir kasıntı olacak bende zorlamaktan korkup gıdım gıdım haraket edecem komik olacak eheo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Tavsiyem montajı sen yapma eğer bilgin yoksa. Şahsen bunun yerine kendi soğutucunu yapsan yeridir. Ben tırstığım için yapamıyorum :). Biraz sesli olur ama. Şöyle bir işlemci hs si fanıyla yanlarada ocz ram soğutucusu arkalı önlü ramleri birbirne bağlıyacak bir demir mis gibi olur mis.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar