MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Şimdi smack my bitch up i izledim(klip).. Koptum gene. Birde bu placebo nun special needs klibi nedir o oyle.. Hani ruhlarla bedenleri sevişiyo hatunla bizim elemanın. Onda da kopuyosun..[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... [Bu mesaj nedanko tarafından 17 Temmuz 2004 04:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Special Needs'in klibi var bende de. Bayağı güzel klip hakatten. *!Sevgilisini özlemiştir* *!Yaklaşık 4 saat sonra onu görmek üzere yola çıkacaktır*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bende pazar yanına gidicem büyük ihtimal .. Ordan bolu'ya akıcaz. Ortam yapıcaz.. Ahhss süper olucak. Haftaya pink konserine gicez. Sonra erdek de 2-3g ünlük dadil, sonrada rock'n cock .. Süper olicak inşallak..[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... [Bu mesaj nedanko tarafından 17 Temmuz 2004 04:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 prodigy poison fire starter serial thrilla breathe tavsiye ederim.. sevdiğim şarkıları.. bu yüzden bi tek bunlar var bende[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bende geçen kastım klip olayı yaptım. Aklıma hangisi önüme ne geldiyse aldım.. http://www.netisworking.com/klips.htm[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Smack my b.tch up Klibi (Dikkat!)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 yeni albumleri cikacak diye biliyorum yakinda.. ama 2 yeni sarkisini biyerden bulup dinlemistim fazla begenmedim offical web sayfasinda olmasi lazimdi[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 yannız fat of the land albümü hakkaten iiydi alakası olan olmayan dinliyodu bi ara :) hoştu (böhhühüh kasedi vardı bende denyonun teki kaybetti öhüeaaa)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bende kendilerinin cover ve mixleri de olmak üzere yaklaşık 200 parçaları mevcut... hastasıyız komple :)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Voodoo people G-Force Out of Space güzeldir.Diğerlerini yazmışsınız zaten.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar