Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msndeki attention whore'lar.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tabi erkek olsan 9/10 kaçmak oluyor zaten :D herneyse olaya ciddi bir yorum getirmek gerekirse;
Hayatta herzaman attention whore larla veya inanılmaz uyuz insanlarla karşılaştık,karşılaşıyoruz ve karşılaşıcaz.Ama çözüm ağızlarına vurmak değil bu şekilde kendimize zarar veririz.Çözüm, bu tip durumları idare etmeyi öğrenmek ne demişler, people skills :)
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

ama ben şahsen vura vura vurmamayı öğrendim.Mümkün olduğunca gerginlikten kavgadan uzak durmaya çalışıyorum çünkü herhangi bir yararını görmedim.

yavrum be hasin erkek
Mesaj tarihi:
Ama zaten ağzına vurmak illa fiziksel birşey olmak değil ki. Laflarla da ağıza vurur insan. Ben bundan bahsetmiştim sdf.

Ben nasıl bir cümle kurmuşum. Değiştirmemeyi tercih ediyorum sdf.
Mesaj tarihi:
sesu said:

Ama zaten ağzına vurmak illa fiziksel birşey olmak değil ki. Laflarla da ağıza vurur insan. Ben bundan bahsetmiştim sdf.

Ben nasıl bir cümle kurmuşum. Değiştirmemeyi tercih ediyorum sdf.

sesu erkek ortaminda sole bisi war iste
belirli bi tip erkek war lafla azian vurunca fiziksel olarak azina vurmaya calisiyo yetemedigi icin
bide fiziksel olarak vurursan +25000 rep aliyosun bonus
3 tane achievement aciliyo

blonde
redhead
brunette
diye
Mesaj tarihi:
Ahahah ama genelde kadınlar yapıyor zaten attention whoreluk. Erkekler yapmaya çalışınca banlıyorsunuz nasıl olsa, kadınlara yapamıyorsunuz onu devam ettikçe ediyorlar.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

bu arada kızlar size soruyorum ve ciddiyim.

Bir erkeğin sizin için olay çıkarması kavga etmesi içten içe hoşunuza gidiyor değil mi ?

Saçmalama canım neden gitsin?
Mesaj tarihi:
onu hepimiz yapıyoruz.

ama olaydan sonra NE GEREK VARDI YAAAAAAA

derken aslında kavga etmemiş olsak acaba beni sevmiyorum mu beni sallamıyor mu falan diyorsunuz.

olay derken random bir kavga değil, yanımızdaki kıza laf atılması sarkılması vs. durumunda.
  • Yeni Oluştur...