sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Tabi erkek olsan 9/10 kaçmak oluyor zaten :D herneyse olaya ciddi bir yorum getirmek gerekirse; Hayatta herzaman attention whore larla veya inanılmaz uyuz insanlarla karşılaştık,karşılaşıyoruz ve karşılaşıcaz.Ama çözüm ağızlarına vurmak değil bu şekilde kendimize zarar veririz.Çözüm, bu tip durumları idare etmeyi öğrenmek ne demişler, people skills :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bence vurmak daha verimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tabi hiç vurmayalım da demiyorum.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ama ben şahsen vura vura vurmamayı öğrendim.Mümkün olduğunca gerginlikten kavgadan uzak durmaya çalışıyorum çünkü herhangi bir yararını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sipeyskeyk said: ama ben şahsen vura vura vurmamayı öğrendim.Mümkün olduğunca gerginlikten kavgadan uzak durmaya çalışıyorum çünkü herhangi bir yararını görmedim. yavrum be hasin erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yok abi ondan demedim.HERKEŞİ DÖVDÜM değil.Hepimiz kavga ettik sonuçta yani haşinlikle alakası yok dövdüm de dayak da yedim.Ama boş işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ama zaten ağzına vurmak illa fiziksel birşey olmak değil ki. Laflarla da ağıza vurur insan. Ben bundan bahsetmiştim sdf. Ben nasıl bir cümle kurmuşum. Değiştirmemeyi tercih ediyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 np ben de her mesaj gönder diyip okuduktan sonra devrik olduğunu farkediyorum yeni kalktım ondan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yanlış anlamadıysam bi de kocası varmış bahsi geçen attention whoreun =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sesu said: Ama zaten ağzına vurmak illa fiziksel birşey olmak değil ki. Laflarla da ağıza vurur insan. Ben bundan bahsetmiştim sdf. Ben nasıl bir cümle kurmuşum. Değiştirmemeyi tercih ediyorum sdf. sesu erkek ortaminda sole bisi war iste belirli bi tip erkek war lafla azian vurunca fiziksel olarak azina vurmaya calisiyo yetemedigi icin bide fiziksel olarak vurursan +25000 rep aliyosun bonus 3 tane achievement aciliyo blonde redhead brunette diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 maymunda geliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ahahah ama genelde kadınlar yapıyor zaten attention whoreluk. Erkekler yapmaya çalışınca banlıyorsunuz nasıl olsa, kadınlara yapamıyorsunuz onu devam ettikçe ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hayvan seviciler için maymun achievementı da açılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 maymunu suda essegin yanina birakiyoruz, tek basina cani sikilmasin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bu arada kızlar size soruyorum ve ciddiyim. Bir erkeğin sizin için olay çıkarması kavga etmesi içten içe hoşunuza gidiyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 benim gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sipeyskeyk said: bu arada kızlar size soruyorum ve ciddiyim. Bir erkeğin sizin için olay çıkarması kavga etmesi içten içe hoşunuza gidiyor değil mi ? Saçmalama canım neden gitsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 haklı bi sebepten dolayı kavga ediyorsa gider tabi <3 erkegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 copry said: haklı bi sebepten dolayı kavga ediyorsa gider tabi <3 erkegim al sesu bundan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi siz manyak mısınız ya ? nası soru bu. kavga filan çıkınca benim gülesim geliyor,zor tutuyorum kendimi.neden böyle zorda kaldıgım bir durum hoşuma gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Gidiyor abicim, hepinizin gidiyor işte inkar etmeyin. AY YAPMA AAYYY DUR YA OF falan derken içinden EHİ EHİ BENİM İÇİN FİZİKSEL ACI ÇEKMEYİ GÖZE ALDI HİHİHİ diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben erkek olsam ve yanımdaki kıza sarkıntılık yapsalar alırım ayağımın altına, sevgilimin hoşuna gitsin gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 katanami cekerim, sonra heads will roll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 onu hepimiz yapıyoruz. ama olaydan sonra NE GEREK VARDI YAAAAAAA derken aslında kavga etmemiş olsak acaba beni sevmiyorum mu beni sallamıyor mu falan diyorsunuz. olay derken random bir kavga değil, yanımızdaki kıza laf atılması sarkılması vs. durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abartmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar