deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dworgian said: BonePART said: Dworgian said: Osuran_boğa said: ama hergün konuştuğu adamla msn den veya facebook tan saatlerce konuşanlara anlam veremiyorum hatta sevgili bile olsalar anlamıyorum bu kadar ne konuşuyolar. bunu bende anlamıorum abi sevgili olunca konusucak bisiler oluyo abi sevgililik yılları aştıkça bi de 2 taraf ta çalışıosa arkadaşlarıyla pek görüşemiosa ( yani "bak böyle böyle olmuş" lar fln yoksa) pek saatlerce konuşulmuo msnde gibi bence. ama tabii ben paso online oyundayım ve konuşcaksam sesini duymayı tercih ediorum hani zevk renk meselesi Wow oynarken msn'den ilgi bekleyen sevgili etc. iğrenç birşey. Yokmuşum gibi davranıyorsun bu sefer telefona saldırıyor. Ama telefonu da açmayıp söylenen fix yalan = çok yoruldum DL açıp yattım, msni de kapatmadım. Şimdi ne güzel karışanım görüşenim yok bu sefer de 40 yıl aramayan sormayan insanlar; -Slm nasılsın? -İyidir sen? -Nolsun ya canım bişey sorcaktım? -Sor -Zaman notları var mıydı sende? -latex biliyodun di mi? -Excelde şey formülü nasıldı? -Hoca olasılık ödevi verdi de Artık bu traplere de düşmüyorum, bu tiplemelere özel grup kurdum It's a trap! diye mesajı atıyorlar mesela; -Slm naber? -Hey orda mısın? *titretir* -Zaman açıklandı mı gelince söylesene. Aradan zaman geçer kahramınız hala uğraşıyor. -Abi çıkıcam hadi cevap vermiyon hiç. Hiç kurcalamıyorum, böyle birikiyor, sonra offline oldukları bir anı yakalayıp; -Hacı kusra bakma msn açıktı oyun oynuyodum, gelince bi ses et. -Güzelim arkadaşlarla dışarı çıktık film indiriyodum msn açık kalmış ya kusura bakma, online olduğunda hallederiz işini. Online olduklarında mesajı görmüş oluyorlar ve genellikle işlerini halletmiş olduklarından ses etmiyorlar. Hayır şu çakma slmnbr girişi olmasa da; "işim düştü" dese birisi direk işimi gücümü bırakıp ne işi varsa yapcam ama işi düşmüş girişi yaptıklarında uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dworgian said: şampanyalar patlıo ben hala burda şubelerle cebelleşiorum teşekkürler türkiye... Muhasebeciler ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi işte bende işim oldu mu açıorum msn halledip kapıorum mesela. zaten sıkılıcak çok vakit olmuo bilg başında oyun oynamaktan msn e bakcak halim kalmıo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ölsün muhasebeciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 deadwoll said: Dworgian said: şampanyalar patlıo ben hala burda şubelerle cebelleşiorum teşekkürler türkiye... Muhasebeciler ne yapsın? alınlarına sıksın dicem de çok mu sert olur =/ şaka bi yana millet içerken görüp masadan kalkamamak ayrı feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 oha 17 sayfa. selam. msn gereksiz mi dendi? kavga mi dendi yetisemeyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 -alatariel- said: abi neden sevdiğin insan sadece sevdiğin bi insan,sevgilin diye sürekli konuşasın ki. ha konuşan konuşucak bişiler bulan çiftler vardır. biz ayrı şehirlerdeyiz mesela,sanırım günde 5 dk ya konuşuyoruz ya konuşmuyoruz. herhangi bir problem sıkıntı ya da paylaşılması gereken önemli bişiler oldugunda uzun konuşuyoruz. bu ne sevgimi ne ilgimi ne de başka bişiyi etkiliyor. bunu söylemek bana düşmez ama, boynuzlanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ilk okuduğumda ben de açıkcası aynı şeyi düşündüm yani olma ihtimali yüksek hani olmasa bile bir gün olabilme ihtimali yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bu ne lan 17 sayfa haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bana bakmayın ben zaten 12den mi ne devraldım dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar