Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Vicdansızlar bilgisayarıma tam 96 tane gamethief trojan çakmışlar.Akşamüstü 4 gibi oyundaydım birden düştüm.Şifrem değişmişti vs.Neyse hackerı oyundan düşüreyimde charları patlatamasın diye hemen şifre yenilemesi yaptım.Bu blizzard'ın sistemi harbi sux; 3 dakika geçmişti ki account suspended dedi ve oyuna girip hackerı düşüremedim.Ama hacker gayet rahatça charlarımda dolanıp itemları satmaya,goldları almaya devam ediyordu.Hayır böyle bir sistem yapıyorsun bari oyundan düşür demi charları.Blizzardın bu aptal sistemi bana yardımcı olacağına hackera yardımcı oldu.Adam rahat rahat patlattı. Sakın limeware kullanmayın arkadaşlar.3 gün önce limeware yükledim.Tertemiz olan makinem virüsle doldu.Sadece müzik indirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 geçmiş olsun, ibret dolu bir olay olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Şu authenticator'ı yükleyin telefonunuza artık ya da sipariş verin topluca gelsin yahu. Değmez gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Barathrum said: Sadece müzik indirdim.. lies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bende kac senedir limewire kullanıyorum ama bişe olmadı şuana kadar ilginç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Yıllardır mmo oynuyorum.Hiçbirinde evimdeki bilgisayar yüzünden hacklenmemiştim.Bu authenticator'u itemları geri aldıktan sonra alıcam hemen.Bıktım yahu hack korkusundan. Yalnız authenticatoru telefondan kullanabilmek için internete bağlanmak gerekiyormuş.Benim evimde wireless modem yok.Her bağlandığımda da kontörlerin gitmesini istemiyorum.Telefon modeli vs farkedermi bilmiyorum (N97 benimki).Telefonu hiç usb ile modeme bağlamadım,bağlanıyormu onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sizcede yıllardır kullandığımız şeyler bir anda authenticatorların çıkması zamanlarında ve sonrasında bize "virüs bulaştırıp" hacklenmemize sebep olmuyor mu? TEKRAR DÜŞÜNÜN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Barathrum said: Yıllardır mmo oynuyorum.Hiçbirinde evimdeki bilgisayar yüzünden hacklenmemiştim.Bu authenticator'u itemları geri aldıktan sonra alıcam hemen.Bıktım yahu hack korkusundan. Yalnız authenticatoru telefondan kullanabilmek için internete bağlanmak gerekiyormuş.Benim evimde wireless modem yok.Her bağlandığımda da kontörlerin gitmesini istemiyorum.Telefon modeli vs farkedermi bilmiyorum (N97 benimki).Telefonu hiç usb ile modeme bağlamadım,bağlanıyormu onu da bilmiyorum. n97ye mobile authenticator mi var ? her seferinde kac kontor goturcekki aninda bisi vermiyo mu sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 N97 ye değil sadece,belli telefonlara oluyormuş sanırım.Ayrıca her oyuna girmek istediğinde programı çalıştırıyorsun ve sana yeni bi şifre veriyor.Bunun içinde internete bağlı olması lazım telefonunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben surekli desteklenen telefonlar listesine bakiyorum da ondan sordum sasirip.baglansin yok zarari gunde 10kere girmiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Nete cep telefonu hattınızdan bağlanırsanız yalnız auth.la şifre almak için sürekli 1 ay yurtdışından getireceğiniz authenticator'un parasını faturaya verirsiniz :P Wireless kullanmıyorsanız netten anahtarlık sipariş verin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 her programı çalıştırdığınızda bağlanmaz internete, sadece kurulum sırasında veya resync etmek istediğinizde birkaç saniyeliğine bağlanır o kadar. 2 aydır kullanıyorum ve sadece 1 kez sync etmek zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Farinal said: sizcede yıllardır kullandığımız şeyler bir anda authenticatorların çıkması zamanlarında ve sonrasında bize "virüs bulaştırıp" hacklenmemize sebep olmuyor mu? TEKRAR DÜŞÜNÜN! OMG : | ah ulan blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Farinal said: sizcede yıllardır kullandığımız şeyler bir anda authenticatorların çıkması zamanlarında ve sonrasında bize "virüs bulaştırıp" hacklenmemize sebep olmuyor mu? hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 limewirein ne sucu war ki gidip "sexy schhol girls underskirts turbanli hatun.mpg.exe" alirsan virus girer yoksa limewire p2p programidir yane bana girmedi hic virus felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Şimdi suçlu kim? cooking leri her zaman temiz tut ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 mawiman said: Şimdi suçlu kim? cooking leri her zaman temiz tut ... cookie? cookie = cerez ; kurabiye cooking = yemek pisirmek cookieyle ne alakasi war mi ? yane http olarak bi yere giriyo musun ki password sanirim sadece web sitesinde giriyosun ordada sifre encrypted sadece usernameni gorebilir yane onada emin deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 mawiman said: Şimdi suçlu kim? cooking leri her zaman temiz tut ... vay be. bilmiyordum dostum sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 veriler senin PC ne kaydediliyor küçük bir trojen yardımı ile bu kaydedilen dll dosyaları çekliyor diye biliyorum eğer karşı taraf dll dosyalarını açabiliyor okuya biliyorsa şifrelerin alınır sanırsam .... hack üzerine çok fazla bilgim yok sadece sürekli makinenin geçmişini siliyorum bu durumlar için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Authenticator sadece sync anında internete bağlanır diye biliyorum. O da ayda yılda 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 benzer bi olay benimde başıma gelmişti fakat limewire yoktu pcde. NOD32 vardı :) ve NOD32 ya bendeki dosyasında olsa gerek devamlı Truva atı diye bi virüs görünüyordu karantinaya alındı diyordu tekrar geliyordu. Blizzard'a ticket attım kullandığım antivirüs programını sordu bana NOD32 yazdım. AVG yüklememi tavsiye etti. O gün bugün AVG kullanıyorum herhangi bir tehlikede hemen beni uyarıyor. Yaklaşık 1.5 senedir pc de virüs göremiyorum. Not : Bu arada Autchinator kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 deadwoll said: Nete cep telefonu hattınızdan bağlanırsanız yalnız auth.la şifre almak için sürekli 1 ay yurtdışından getireceğiniz authenticator'un parasını faturaya verirsiniz :P Wireless kullanmıyorsanız netten anahtarlık sipariş verin bence. bilmeden atıosunuz ya. veriosun 99 cent yüklüosun yüklerken bile firefox dan yükleyip cebine atma imkanın var sistemi kandırıp. sora kuruosun 1 tek sync ederken girio nete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mobil authenticator kullanıyorum ve sürekli internete bağlanmıyor. Accountuna bağladıktan sonra sadece bir defa sync yapıyor. Ondan sonra hep key yaratıyor sana internet kullanmıyor. Belki ileride bir kayma felan olur da key uyuşmazsa tekrar sync yaparsın. Onun haricinde internete bağlanmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BonePART said: limewirein ne sucu war ki gidip "sexy schhol girls underskirts turbanli hatun.mpg.exe" alirsan virus girer yoksa limewire p2p programidir yane bana girmedi hic virus felan Neyse.Şu çocukça mesaja güzel bir cvp verirdim de forumdan banlanmak istemiyorum haksız yere.Sen elizabethlemi takılıyorsun bilmiyorum da benim o tip ihtiyaçlarımı karşıyalacak sosyal çevrem var çok şükür. Ben oraya sadece müzik indirdim yazıyorsam sadece müzik indirdim.Limeware'den müzik indiripte virüs giren birçok arkadaşım var.Hacklenmişim canım sıkkın gelen mesaja bak. Git başkasıyla uğraş yada gir o söylediğin türbanlı sex vs leri izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar