xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 rusya'dan beeline'la geldim turkcell ile partner oldukları için Turkcell çekiyor. Kontör yükleme işlemini nasıl gerçekleştiriyorum ? açık tutmak zorunda kalıcam bir süreliğine o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dostum türkçe konuşursan anlarız biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 rusya dan geldim ben kredi yüklemek oh wait SLM ASL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 erkek boşa kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Beelin'ın online hedesi yok mu ordan yükle? Rusya geri mi kalmış yoksa teknolojide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yüklemekten sonrası sığmamış sanırım. yahu yabancı hatla geldim. turkcell'le partnerler belli ki çünkü turkcell'e direk bağlandı. kontörü nasıl yüklüyoruz bir bilginiz var mı ya da yüklenebiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kontör kartı alıyosun 8090 ı arıyosun yönlendiriyolar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 şimdi kesin über pahalıya patlar yurt dışına geçincede normalte turkcellsen ototmatikman anlaşmalı şirketinki çekio fakat çook pahalı oluo 1 mesaj atiosun 10 kontör gidio. O yüzden sen en temizi, git 20 tlye yeni hat al. Seni aricaklara da o numaranı ver. İstanbula gelince o hattı kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 teşekkür ederim. daha sağlıklı bir cevap oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 rus mu var bu topikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 rus varmış hep beraber geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar