Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sen swyide 132456 die izleyen tayfadansın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 AHAHAHA efsane topik listeme ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 olm yapmayın gitmeyin çocuğun üstüne bu kadar, gitcek intaar etcek şimdi, size kalcak ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Farinal said: sen swyide 132456 die izleyen tayfadansın dimi Yok canım 456 123 diye izlerim gayet. Ama avatarın pokemondan farkı yok. "ateşi büküyoruum!" da "seni seçtim pikaçuu" seviyesinde bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ateşi büküyoruuum diye bağırmıyolar 3 sezon boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 öyle bir replik yok hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 nileppezdel said: Ha zaten şu forumun %98'inden zekiyim o ayrı. gadsfashfgdasjgasf forum bu kadar ağır bi hakarete uğramamıştır daha önce aaaaaaaahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 tamam beyler yeter bu kadar dağılın bakalım. hadi hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 BI DAKKA. BI DAKKA. SEN ŞİMDİ AVATARA LAF MI ETTIN?? vay be bende mağdur goruodum nilep i de. baya baya haketmiş adam. tamam beyler devam edebilrsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 adam hala ölmedi direniyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 İsviçreli Bilim Adamlarının Yaptığı Araştırmaya Göre, nileppezdel Her 100 Gözünün Yağını Yidimminin Paticik.Com Forumları Takipçisinin 98'inden Daha Zeki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 nileppezdel said: Ha zaten şu forumun %98'inden zekiyim o ayrı. Attention whore'lukda yeni bir çığır açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Olm patlattınız napiim. Sizi ilgilendirmez tabi zeka seviyem, bilmeseniz de olur. Ayrıca öyle bi replik yok da ateşi bükmek gibi çocuklara yönelik hikayeler var sonuçta dizide. Beğenmeyebilirim yani zevk meselesi. Hannah Montana dandik bi karakter, dizileri de boktan desem üstüme gelir misiniz bu kdar? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Zeka Seviyesi Çok Yüksek, Fakat Aynı Zamanda Da Mütevazi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ben gelirim! lastfm'imde hannah montana şarkıları hep listenin başlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Yıkılmayan adam nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ICE FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ahahaha düşünsene, şu topiğe cevap yazmış adamların %98i nilepden daha gerizekalı aaaaaahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Anlayamadıklarını ya da beğenmediklerini ignore edenler değil ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bu arada tenekeadam çok güzel trollüyo tebrik ediyorum kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 allahım sondan bi önceki mesajın o kadar zekice ki, hiçbişi anlamadım, galiba o yüzden %98deyim ben :(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 nilep hatırlar mısın bilmem ben passengerim o accnin sifresini kaybettim,ama seni eskiden böyle değildin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 vay be. tenekeadam gurur duy. nilep senin trollunu beğenmiş. sonucta cok akıllı adam nilep. onun onayı cok onemli bizim gibiler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bi dakke bi dakke, o avatardan bahsetmiyor bu yaw. Forumdaki avatarlılar yani mod ve adminlerle bi derdi var belli ki. demekki forumun yönetim kadrosunu beğenmiyor ve gizli darbe hevesiyle yanıp tutuşuyor bu nilep hibinesi!! Alın olm şunu silivriye al al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar