barbu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 çok boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bende bilmiyordum. şimdi bunu bilmeyince gerizekalı olunuyor öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 nileppezdel said: Hayır aylar boyunca yazdıklarıma yetemeyenler angut, gerizekalı gibi laflar edince patladım. Yoksa np kendi sorunları anlayamamaları. Ama saygılı olmak zorundalar, öyle bi gerçek de var e sende onların sana yaptığı şimdi onlara yapıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 "EN ZEKALI BENİM. SÜFERZEKALIYIM. HERKES KABUL ETMELİ AYRICA BUNU. SİZ OKUYUN DİYE YAZMIYORUM UMRUMDA DEĞİLSİNİZ. NP." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Evet ama ben aylarca hakaretlere karşı çenemi tuttum. İzin verin de patlayayım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 izin vermiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 di said: Biseyden de sikayet etme ulan. Cocugum olsan gunde bes posta doverim yemin ediyorum. dedesi olsam ben de katılırım bu senfoniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sen onların dediklerine tepkiliysen, tepkini onlar gibi gosterirsen baya bi saçma olur. başka bişiler yapki onlardan farkın olsun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 "roket adam" said: "EN ZEKALI BENİM. SÜFERZEKALIYIM. HERKES KABUL ETMELİ AYRICA BUNU. SİZ OKUYUN DİYE YAZMIYORUM UMRUMDA DEĞİLSİNİZ. NP." Evet en çok bilimsel açıklamayı ona yapacaksınız, adam sürahi değil orda!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 E bıktım abi :) Zaten bu ufak bi patlama, yine eski saygılı ve hakaret yemesine rağmen ses etmeyen nilep olucam bikaç dakkaya. Pizzam bi gelsin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 "BEN SANA SALAK MI DEDİM GERİZEKALI" durumu var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 "roket adam" said: "BEN SANA SALAK MI DEDİM GERİZEKALI" durumu var burda tam olarak bundan bahsediorm. yada "ne kufrediosun lan hibine" sendromu diyebilirz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 İşte her seferinde insan gibi davrandım ama bi yerden sonra patlıyosun abi. Bundan doğal bişey olabilir mi? Küfürleri yedim yedim yedim doydum hala onlar hakaretteler. Ben de kustum artık yer kalmadı çünkü hakaretleri yutacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 "roket adam" said: "BEN SANA SALAK MI DEDİM GERİZEKALI" durumu var burda Neee baamı didin??? kime didin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 "KİM KÜFÜR EDİYO LAN MIAAOUMUN YERİNDE HI?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 aşegül hanım, coçuk türk deel çinli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sen dökmeyi bilmiyorsan ice tea'nin ne sucu var noob ters tutacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 abi adam avatarı sevmiyor ötesi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bir nilepzellpelslezoni harasslama topiğinde 4 sayfa olmuş ve tükmükten bahsedilmemiş. OHMAYGAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Of avatar ne ya bebe misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 filmde meme yoktu tabi sevmiyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 evet gerçekten avatarı beğenmemenin üstüne pek bişey koyamaz yani, shaq adamsa miami yi şampiyon yapsın gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Avatar derken çizgi film yalnız. Filme lafım olmaz. Ama çizgifilmi 21. yüzyılın pokemonu işte. Nesini bu kadar ağzınızın suları aka aka izliyosanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kutu karton olduğundan kenarını kesebilirdin en basitinden, drama yaşamazdın böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kutuyu dik tutar. NALET YERÇEKİMİ! BU DÜNYA ÇOK DANDİK YARATILMIŞ! O AZ ZEKALI YARATICI İLE KONUŞMAK İSTERDİM AMA BENCE YOK! BUNLARIN HEPSİ ZEKASIZ!!! ANLAMAMIŞ OLABİLİRSİNİZ DİYE AÇIKLAMAK İSTİYORUM Kİ BEN ZEKİYİM: SİZ DEĞİLSİNİZ! AMA BEN ZEKİYİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar