nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Sizi tasarlayan adamı ya da kadını bulup öldürmek istiyorum. Tepesinde küçük yuvarlak olan ve dökmeye çalışırken "bup bup bup" diye ses çıkarıp nazikçe dökülmek yerine kısa aralıklarla büyük kütleleri içinden kusarak etrafı batıran lanet kutulardan bahsediyorum! İlla karton kutu yapacaksanız tamekler falan gibi dikdörtgen kapaklı yapın onlar bile daha kullanışlı. Şu epic tasarım faili olan karton kutular neden hala satılıyor ya. Bu kadar mı gerizekalı lipton yetkilileri? Anlayamıyorlar mı kullanışsız olduğunu? Tamam yerden kazanmak güzel bir fikir, en kolay da karton kutularla kazanırsın yerden ama dökerken her tarafa sıçrayan, akıcı bir şekilde dökülmek yerine bölüm bölüm kusmalarla dökülen kutuyu ben napayım? Çok doluyum bu konuda çok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ağızdan içiliyor onlar abi ne bardağı ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 liptonun tadı daha güzel olmasına rağmen sırf plastik şişede diye nestea alıyorum . 2 sn de bardak löp diye doluyo firesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ağızdan içilir mi abi? Pet şişeden ağızzdan içilir, karton şişeden ağızdan içmek de çok kullanışsız ki. Bunla ağızdan da içilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bi hava delik açıcaksın onlara oluo o zmn. barlarda görüyorum öyle yapıyorlar. tabi hemen bittiği için bozulma olmuyor. ama ice tea de bozulmaz hemen öle herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 en temizi doldurcan sürahiye atcan buzdolabına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bu Ice-Tea olayına yerli üreticiler neden girmiyor anlamış değilim hala. sonuçta kola kadar pahalı satıcaklar suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bak sürahi işi mantıklı ha. Onu düşünmedim. Ama sürahiler geniş olduğundan iki şişelik yer kaplıyo. Ben genelde iki farklı tür ice tea aldığımdan iksini de içine dökemem. Yani alandan kazansınlar ama insan içecek bunu adam gibi doldurulabilir yapsınlar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kutunun ağzını üstte değilde altta tutup dökmeye çalışan gencin dramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 nileppezdel said: Ağızdan içilir mi abi? Pet şişeden ağızzdan içilir, karton şişeden ağızdan içmek de çok kullanışsız ki. Bunla ağızdan da içilmez. deli misiiz abi siz ice tea kaç gün duruyor sizin evde anlamıyorum ki? alındığı gibi biter. direk dikersin 1 saat max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Kaede said: kutunun ağzını üstte değilde altta tutup dökmeye çalışan gencin dramı Bunu bilmezsen löp löp dökülür tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 abicim alıyosun bi tane pıçak, ufacık bi delik açıosun tam tepesinden kutunun. problem solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Black-ice said: bi hava delik açıcaksın onlara oluo o zmn. Kutunun kafasını çok aşağı indirme doldururken yan tut, veya denildiği gibi iğneyle bir hava deliği açıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 BulletRide said: Kaede said: kutunun ağzını üstte değilde altta tutup dökmeye çalışan gencin dramı Bunu bilmezsen löp löp dökülür tabi Azuaha :D saol kaede. Abi ben sürahi gibi düşündüğümden dökülcek taraf altta olur diye düşünmüştüm. İyiymiş. Ohh geçti valla sinirim. Bi daha senden farklı fikirlerimi senin olduğun topiclere yazmicam kaede çok mutlu ettin valla beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 AHJAAJASFLKASHFŞLAİSİ;AŞĞSflö ben de diyodu mbunun bi özelliği vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Biseyden de sikayet etme ulan. Cocugum olsan gunde bes posta doverim yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Facepalm koya koya internette facepalm resmi kalmadı, sen böyle konu açmaktan bıkmadın be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Abi bu kadar marjinal kutu yapıyorlarsa kullanışını yazacaklar. Binlerce yıldır sürahilerden alttan dökülürken bu üstten döktürüyo. Eski köye yeni adet getirmişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Hayır, insanların salaklıklarının bir sınırı olduğunu düşünme hatasına düşmüşler, sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ya sürahiyle özdeşleştirmenin nesi salaklık? Haddini bil. Ayrıca buna mızmızlanmasam öğrenemeyecektim nasıl kullanacağımı, iyi ki de mızmızlanmışım hehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ters çevirip dökmeyi akıl edemeyen adam haddini bil diyor hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Sürahiyi ters çevirip döksen etraf batar, en azından düz dökünce bi şekilde bardağa dökülüyor. Güvenlik önlemi bu. Ayrıca ilgi alanı meselesi. Şunu anlamak yüksek zeka gerektirmiyor ki kafa yorayım yani. Birçok bilim insanı da böyle ufak şeyleri beceremezler ama zekalarından şüphe edemezsin. Tasmasını koparmış köpek gibi gelip her yazıma laf sokma çabasıyla saldırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sevilmeme durumu var sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 delfailnileppez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bulgaristan'da 1,5 litrelik plastiklerde satıyorlar, öyle bir gidiyorku [heleki Orman Meyvelisi] ne bir saati, 20 dk en fazla.. O da yalnızsam tabi. Bayılıyorum ya, süper ne gaz yapıyor ne bir şey, yazın serinlemek için birebir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar