Brook Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Öncelikle selam herkese.. Ben bilgisayardan nerdeyse hiç anlamayan biri olarak siz değerli pati dostlarımdan biraz bilgi almam lazım. :) Bilgisayarın özellikleri İntel Core 2 Duo E6550 Asus p5K SE p35 Palit 8600gt pcıx ekran kartı 2gb ddr2 kingston ram. Şimdi bu ramleri komple söküp 2gb ddr3 alsam uyumlu çalışırmı yada daha iyi olurmu ? Yoksa 2 gb ddr2 ye takviye olarak bi 2gb ddr2 daha mı almalıyım acaba ? Siz olsanız hangisini yapardınız ? :) şimdidien teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 windows ne kullanıyorsun xp 32bit falansa zaten 4gb ram'e sahip olman pek bir şey ifade etmicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ne gereği varki 4 gb ramin zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 anakartın ddr3 desteği yok http://asus.com/product.aspx?P_ID=I2f2e2yHI0XF2Vf9&templete=2 ram'ı arttırmak istemenin amacın nedir? eğer oyunlarda daha yüksek performans istemen ise Tatar Ramazan'ında dediği gibi ekran kartını yenilersen daha iyi olur. edit:tavsiye eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ddr3 hem daha pahalı hem de anakartında çalışır mı bakmak gerek. edit: HaciYatmaz yazmış bile, bence takviye yap 2gb ddr2, gerçi bilgisayar ile ne yaptığına bağlı bu. Çünkü ekran kartın da biraz düşük, eğer çok oyun oynuyorsan ram kadar o da önemli fark etmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Aslında oyun falan çok oynamıyorum sadece flightsimulator oynuyorum ama o oyunu oynarken bi problem yaşamıyorum. Tek sıkıntım normal kullanımda yani internet sayfası açıp kaparken dosyaları açarken falan bilgisayar kısa süeli kilitleniyo 5-10 saniye kadar format falan da attırdım ama olmadı hala aynı. sorunun ramlerden oldugunu düşündüm ama bildiğimden diil yani bunu düzeltmem için neyi değiştirmem yada yükseltmem gerekiyor? Windows xp professionel sp3 kullanıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Sorun hdd de olabilir, bendede var nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 samsung 200gb onu değiştirmem mi gerek ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi amma düz mantık çıktın ehueh bana da hdd gibi geldi bi yakının falan yok mu anlayan? incelesin bi bence. burdan tespit zor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yakınım yok da en iisi ben aliim kasayıda götüriim bi bilgisayarcıya =) teşekkürediyorum herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 patican bak şimdi hdd e "Hd Tune" isimli programla bi tarama çek bakalım sorun varmı eğer yoksa boşuna hdd e para verme.bide seni serviste yerler diim sen hemen şunu değiştirelim deseler "ok hemen deiştirin para möhüm deil" dicek birine benzion :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bi de memtest yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Sensus die bi RAM im vardı çook eski bi bilgisayarımda bozulmuştu götürmüştüm bilgisayarcıya adam "sen sus, ben bunu yapanı tanıyorum" demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar