Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counselor Alımı.

Blackhand_

Öne çıkan mesajlar

The Lost Age Server'ına counselor alımı yapılacaktır.
Şartlar genelde bildiğiniz şeyler extra olan tek şey Izmir içinde ikamet etme zorunluluğu (bizde marabacı olduk :) )
Lütfen cafede oynayanlar veya cafe işletenler mail atmasın.
Başvuru için
[email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Izmir dışında oturanların attıkları mailler değerlendirmeye alınmayacaktır.[signature][hline]Whea of The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

evet burası script sharing bölümü buradan staff olarak alsan alsan admin developer alırsın.en kötü ihtimal gm.burada counsun ne işi var reklam yaptığınızı belli etmeyin bari be sizin siteniz yokmu gidin oradan yazın couns aranıor diye .[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Sosyal ağlarda paylaş

yetti artık kardes yetti bittik bitirdiniz bizi son noktadayız anlayın biraz site acıcam gercekten acıcam oraya yazın burası bunun icin uygun bir yer degil ( kendim icin konusuyorum baskaları ne dusunur bilmiyorum ) Shard acıldı diye gelin anlarım hosumada gider hatta buraya shardımız acılmıstır diye gelenlerin shardlarını herzaman denemisimdir fakat staff alımı var staff olucam diye gelmeyin lutfenn[signature][hline]Always Rammstein
Sosyal ağlarda paylaş

said:
medievil, 16 Temmuz 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
abi couns al beni seer yap beni abi script yazarım verdata patchlerim sphere.exe hazirlarim abi sen iste yeniden ultima yapıyım sana abi nolur couns al beni her page e bakıyım scp fixliyim abi g.tundeki donun oluıyım ossur ossur parcala beni abi

zuahhahahaha
Komiksiniz..

komik olan (pardon olmaya çalışan) sensin burada. espri yeteneğin olmadan kalkışma bir daha böyle şeylere, insanları felç edeceksin, git teachle de gel..[signature][hline]dayt!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shinoda, 16 Temmuz 2004 12:59 tarihinde demiş ki:
Sizde taktınız sarı sayfalara o zaman cevap vermeyin kardeşim adam shardına arıyo işte counselor sizene boşuna forum kirletiyorsunuz. Yazıktır günahtır. Arkadaş size saygı gösterip topic açmış. Ayıp yaptığınız.

Bişi diyemeyiz ama yeri değil.[signature][hline]Fredy ReturneD
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lexius, 16 Temmuz 2004 16:34 tarihinde demiş ki:
Bende aranıza katılmak isterim İzmirde oturuyorum ve Madcat beni iyi tanır. Mail attım fakat gidip gitmediğini bilmiyorum o yüzden buraya da yazayım dedim

+18 istiolar die biliorum ben[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...