Blackhand_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 The Lost Age Server'ına counselor alımı yapılacaktır. Şartlar genelde bildiğiniz şeyler extra olan tek şey Izmir içinde ikamet etme zorunluluğu (bizde marabacı olduk :) ) Lütfen cafede oynayanlar veya cafe işletenler mail atmasın. Başvuru için [email protected] adresine mail atabilirsiniz. Izmir dışında oturanların attıkları mailler değerlendirmeye alınmayacaktır.[signature][hline]Whea of The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pottius- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Serverınızla ilgili aldığınız kararları burda açıklama dürtüsü ya da hevesi nereden geliyor. Counselor alıcaksınız sitenizde duyurursunuz. Burası script sharing bölümü diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Izmir olmasaydı iyiydi..[signature][hline]UOtr GM The Life is here It was a legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 evet burası script sharing bölümü buradan staff olarak alsan alsan admin developer alırsın.en kötü ihtimal gm.burada counsun ne işi var reklam yaptığınızı belli etmeyin bari be sizin siteniz yokmu gidin oradan yazın couns aranıor diye .[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ehue sarı sayfalar diodular dun :P[signature][hline]UOtr GM The Life is here It was a legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Kendi forumlarımda playerlarımımı couns yapıcam neyse ilgilenen varsa mail atar post kasacakları garbage'a davet edelim ve daha fazla kıllatmadan son mesajımız bu olsun.[signature][hline]Whea of The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 paticik forumları sarı sayfalar değildir.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yetti artık kardes yetti bittik bitirdiniz bizi son noktadayız anlayın biraz site acıcam gercekten acıcam oraya yazın burası bunun icin uygun bir yer degil ( kendim icin konusuyorum baskaları ne dusunur bilmiyorum ) Shard acıldı diye gelin anlarım hosumada gider hatta buraya shardımız acılmıstır diye gelenlerin shardlarını herzaman denemisimdir fakat staff alımı var staff olucam diye gelmeyin lutfenn[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 beyler, kıllatmayın, yeter böle bi ortamdan ne couns alınır ne player.. hadi gidin siz kendi sepehevenizde takılın ya[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 abi couns al beni seer yap beni abi script yazarım verdata patchlerim sphere.exe hazirlarim abi sen iste yeniden ultima yapıyım sana abi nolur couns al beni her page e bakıyım scp fixliyim abi g.tundeki donun oluıyım ossur ossur parcala beni abi zuahhahahaha Komiksiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Sizde taktınız sarı sayfalara o zaman cevap vermeyin kardeşim adam shardına arıyo işte counselor sizene boşuna forum kirletiyorsunuz. Yazıktır günahtır. Arkadaş size saygı gösterip topic açmış. Ayıp yaptığınız.[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pottius- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Troil, 16 Temmuz 2004 13:01 tarihinde demiş ki: yaratıcılık yokki Ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 İlginç insanlarsınız[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: medievil, 16 Temmuz 2004 12:11 tarihinde demiş ki: abi couns al beni seer yap beni abi script yazarım verdata patchlerim sphere.exe hazirlarim abi sen iste yeniden ultima yapıyım sana abi nolur couns al beni her page e bakıyım scp fixliyim abi g.tundeki donun oluıyım ossur ossur parcala beni abi zuahhahahaha Komiksiniz.. komik olan (pardon olmaya çalışan) sensin burada. espri yeteneğin olmadan kalkışma bir daha böyle şeylere, insanları felç edeceksin, git teachle de gel..[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Acaba siz izmir'in neresinde oturuyorsunuz?[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pottius- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Lucretius, 16 Temmuz 2004 13:54 tarihinde demiş ki: Acaba siz izmir'in neresinde oturuyorsunuz? ortasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Shinoda, 16 Temmuz 2004 12:59 tarihinde demiş ki: Sizde taktınız sarı sayfalara o zaman cevap vermeyin kardeşim adam shardına arıyo işte counselor sizene boşuna forum kirletiyorsunuz. Yazıktır günahtır. Arkadaş size saygı gösterip topic açmış. Ayıp yaptığınız. Bişi diyemeyiz ama yeri değil.[signature][hline]Fredy ReturneD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevap Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 İlgilenen var hatta ben e mail attım bile ve haksız eleştirilere de çok gereksiz buluyorum. Her şeye REKLAM diyen bazılarınıda sölicek şey bulamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Staff alımı için Msn adresım [email protected] burdan ulaşabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ya hocam dalga geçiyorlar. Ne kadar temiz insansın ya anlayamadın hala.[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bu konu hala kitlenmedi mi?[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Laughin_, 16 Temmuz 2004 19:39 tarihinde demiş ki: Staff alımı için Msn adresım [email protected] burdan ulaşabilirsiniz... şş böyle birşey yok kimdir bu ya sap[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Lexius, 16 Temmuz 2004 16:34 tarihinde demiş ki: Bende aranıza katılmak isterim İzmirde oturuyorum ve Madcat beni iyi tanır. Mail attım fakat gidip gitmediğini bilmiyorum o yüzden buraya da yazayım dedim +18 istiolar die biliorum ben[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 whea banladin demek beni oyle olsun shardindan cikiyorum dedim adam msnden banlamis ya boyle bi olay yok nese killatmalar guzeldi geceleri ozlicem byesss[signature][hline]Bleed Carnie Pala Carnie Pala Fireblade B L E E D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bu ne ya burası yol geçen hanına döndü yakında bütün serverların ortak forumu olacaz yaw gidin kardeşim kendi forumlarınızda ne yapacaksanız yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar