GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Anlıyamadığım bir sebepten dolayı hergün gece saat 23:30 civarı telefon radyo dalgası yayıyor. Hani şu çalmaya başlamadan evel yayılan dalgalar gibi. En fazla 3 sn kadar sürüyor bu olay. Baz istasyonu ile yoklama sinyali (ping pong) geçiyor diyeceğim ama bunu gün boyu sıkça yapıyor olması lazım ve eğer yoklama sinyali ise niye bu saat 23.30'de olan bukadar güçlü radyo dalgası yayıyor. Diyeceksiniz yaydığını nereden biliyorsun, tv'im okadar hassas ki bluetooth transferi sırasında oluşan radyo dalgalarını bile izleyebiliyorum. Fikri olan var mı?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 sebkeyle ilgili bir seydir . demek ki o saatte oyle bir veri transferi oluyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Evet genelde bende de olur. Benim de ilk aklıma ping pong gelmişti, sonra yuh nası olacak ki bu olay falan oldum. Bilmiyorum gerçi protokolleri.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 cabir bulaşmış olmasın? telefonun modeli neydi..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı!
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 sen uyurken telefonun neler yapiyo bi bilsen.. koy hoparlor yanina kaydet sonra sound recorderda sesleri tersine cevir[signature][hline]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 2 baz istasyonunun ortasında biryerlerdesindir biri dierine göre daha güçlü sinyal veriyordur o saatlerde fln boylece ondan dierine geçiyordur ve yaydıgı sinyalin şiddeti artar[signature][hline]Grandmaster Hamburger
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Orc_lord sorunum bt sinyalleri ile değil ondan canbir olamaz. Dyna, dediğin olabilir. Çöpçüler kralı filmindeki tüküren adam gibi tv titreyince saatimi ayarlarım bende. :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 canbir nedir?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Symbian 60 serisi kullanan telefonları etkileyen bir virüs. Sis dosyaları vasıtası ile bulaşıyor. Bluetooth aktif iken etkin saha içinde bulunan bluetooth'lu cihazlara (printer kulaklık vs vs gibi) çeşitli sinyaller gönderiyor.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
neter Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 belki telefonla ilgili bişidir belli saatlerde şebeke avına çıkıyordur ..
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 olayin ozunu anlatayim virus diyen bile olmus cunku cep telefonunun yer bilgisini aliyor sistem bu kadar basit ayni gun ayni saate olmasida bunun kaniti location identifier miydi bir halti bu olay
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: onlyreal, 16 Temmuz 2004 18:11 tarihinde demiş ki: ... ayni gun ayni saate olmasida bunun kaniti... Hocam bu ne demek ben anlıyamadım. Gün içerisinde sürekli yer değiştiren bir şeyin yerini belirlemek için hergün aynı vakitte mi yoklarsın? 23:30'da telefonumu kapadım diyelim, servis sağlayıcım için tüm gün yok sayılacağım öyle mi? Virüs olabilir mi diyen arkadaşın da ilk mesajımdaki bt ile ilgili kısım kafasını karıştırmış olabilir.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ititaf.comda açıklamıştı bi adam location updatemi enymi şadı bunun galiba alet ile baz istasyon arası ihtiraslı bir ilişki[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 location update olamaz . bir hucreden baska bir hucreye gecerken konusurkenki gibi sinyal yayar cep telefonu ben buradayim diye sebekeye bildirir . adam evindeyken hucre degistiremeyecegine gore olamaz. bunun disinda cep telefonunda donanimsal bir ariza olabilir ve sebekeden sinyal almakta sorun yasiyor olabilir ki bu bahsettigim tellerde en cok bozulan parcalardan birisi ancak o zamanda her gun ayni saatte olmasi imkansiz gibi bisi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Öne çıkan mesajlar