Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep telefonunda kontrolsüz gönderilen sinyaller

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anlıyamadığım bir sebepten dolayı hergün gece saat 23:30 civarı telefon radyo dalgası yayıyor. Hani şu çalmaya başlamadan evel yayılan dalgalar gibi. En fazla 3 sn kadar sürüyor bu olay.

Baz istasyonu ile yoklama sinyali (ping pong) geçiyor diyeceğim ama bunu gün boyu sıkça yapıyor olması lazım ve eğer yoklama sinyali ise niye bu saat 23.30'de olan bukadar güçlü radyo dalgası yayıyor.

Diyeceksiniz yaydığını nereden biliyorsun, tv'im okadar hassas ki bluetooth transferi sırasında oluşan radyo dalgalarını bile izleyebiliyorum.

Fikri olan var mı?[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Evet genelde bende de olur. Benim de ilk aklıma ping pong gelmişti, sonra yuh nası olacak ki bu olay falan oldum. Bilmiyorum gerçi protokolleri.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
Orc_lord sorunum bt sinyalleri ile değil ondan canbir olamaz.

Dyna, dediğin olabilir.

Çöpçüler kralı filmindeki tüküren adam gibi tv titreyince saatimi ayarlarım bende. :-P[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Symbian 60 serisi kullanan telefonları etkileyen bir virüs. Sis dosyaları vasıtası ile bulaşıyor. Bluetooth aktif iken etkin saha içinde bulunan bluetooth'lu cihazlara (printer kulaklık vs vs gibi) çeşitli sinyaller gönderiyor.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
olayin ozunu anlatayim
virus diyen bile olmus cunku

cep telefonunun yer bilgisini aliyor sistem bu kadar basit

ayni gun ayni saate olmasida bunun kaniti location identifier miydi bir halti bu olay
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 16 Temmuz 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
...
ayni gun ayni saate olmasida bunun kaniti...

Hocam bu ne demek ben anlıyamadım. Gün içerisinde sürekli yer değiştiren bir şeyin yerini belirlemek için hergün aynı vakitte mi yoklarsın? 23:30'da telefonumu kapadım diyelim, servis sağlayıcım için tüm gün yok sayılacağım öyle mi?

Virüs olabilir mi diyen arkadaşın da ilk mesajımdaki bt ile ilgili kısım kafasını karıştırmış olabilir.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
ititaf.comda açıklamıştı bi adam

location updatemi enymi şadı bunun galiba

alet ile baz istasyon arası ihtiraslı bir ilişki[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
location update olamaz . bir hucreden baska bir hucreye gecerken konusurkenki gibi sinyal yayar cep telefonu ben buradayim diye sebekeye bildirir . adam evindeyken hucre degistiremeyecegine gore olamaz. bunun disinda cep telefonunda donanimsal bir ariza olabilir ve sebekeden sinyal almakta sorun yasiyor olabilir ki bu bahsettigim tellerde en cok bozulan parcalardan birisi ancak o zamanda her gun ayni saatte olmasi imkansiz gibi bisi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
  • Yeni Oluştur...