adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 her diş macunun denedim yinede yok arkadaş beyazlamıyo sararıyo bu dişler sigara ilk başladığım zamanlarda annem böyle bi laf sokma amaçlı al sigara içenler için diş macunu aldım sana demişti ama 5-6 yıl önce olduğu için ne ben hatırlıyorum nede annem hatırlıyo nasıl bişi olduğunu o biraz işe yaramıştı ama doktor'da öyle hepsinden kullanma bazıları kimyasal içeriyo diş minelerine zarar verir falan dedi normal bişi kullan yeterli olur diye geçiştirdi ama olmuyo arkadaş biliyorum trollenmeye uygun bi topic yinede 1 kaç düzgün cevap alabilirsem ne mutlu bana ne mutlu türküm diyene iyi dersler sağol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 en duzgun cevabi veriyorum, sonra konu kapanabilir. sigarayi birak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sosyal mesaj istemiyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Sensodyne in sigara içenler için var baya iyi, Bi de Smokers' Fresh ama o baya pahalı, yine de en iyi diş macununu dahi kullansan bembeyaz olmuyor o reklamlardaki gibi.. Diş hekimine gidip temizletmek lazım o parlak dişlere sahip olmayı arzuluyorsan, ki o da diş minesine zarar veriyor diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 en iyisi kahve içtikten sonra sigara içmek. kahve lekenin dişe bulaşmasını önlüyor. çay da olabilir. üç gün falan dişlerini fırçalamadan dayanabilirsen sürekli bu kahve/çay + sigara kombosunu yaparak bembeyaz dişlere sahip olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kahve cay kendisi kirletiyo zaten abi naptin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 uuu uyku sebebiyle sarcasm detectorlari kapamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ipana 7 kullanıyorum yıllardır. beyazlatıcı olan da değil hep beyaz dişlerim. günde 2 defa fırçala bişey kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ben kolgeyt kullanıyorum hiç de bi işe yaramıyo dişlerim yine sapsarı yine iğrenç okadar da değil tabi abartıyorum ama beyaz değil sonuçda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 surekli ayni macunu kullanma gibi bisey demisti diye kalmis aklimda dis hekimim, ama sebebini sormamistirim. bi de dis beyazlatici bantlar filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 http://picnica.ciao.com/fr/71433794.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hagaten anında beyazlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 What now? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Clinomyn vardı bir ara eczaneden alıyodu annem çok keskin nane tadı vardı küçükken hep ben kullanıyodum sonra sigaraya başladım öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 burdaki sıraya göre hepsini alıp deniycem hangisinde memnun kalırsam yazıcam bu artık bir sosyal sorumluluk projesine dönüşmüştür paticik halkına hayırlı ve uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 benim dediğim 10 lira ama. dikkatli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 10 liralik macunun yahnisi mentollu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 onu çıkartabiliriz sanırım benim açımdan sorun yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 olm seni gordukce karisik tost yiyesim geliyo, tost makinem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 git bi büfeden al nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 böyle filört görmedim hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 tostumu yiyip odama cikamiyorum, tikaniklik oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sucuğu dilimlettir, öyle al tostu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 evde tost makinesi yokken tost yapma tutosu hazırliyim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar