Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sendenmi çıktı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Anlamadığım tam tıkalı değilse kulak ki çoğu böyle herhalde nasıl çekiyor vakumla yani vakum dediğinin çekebilmesi için tam tıkalı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ya bardağı sırta koyarlardı bu da benzer mantık işte yandıkça ateş hava basıncı düşüyor mumun içinde vakum etkisi oluyor. kulağa bir zararı yok sadece yavaş yavaş kir vakumlanıyor işte 8 dakika yapın diyor. 8 dk'da kirler çekiliyor. kir benden değil ama bi ara otit media olmuştu ben de belki bundan beter bile çıkabilir, bu kir sanırım sitedeki hatuna ait kulaktemizleme.com da sağ üst videodaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dreagloth said: Girdim mi ki acaba dasaa nın gözüne. çocuum olsan sevmem be!! >:( şaka tabi.. o kir senden mi çıktı? değilmiş, çıkmamış.. yaptıktan sonra haber veririsin. gerçi ben kullanmak istesem bayağı bildiğin saçlarım tutuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Yani mantıklı düşünürsen bir borunun içerisine pislik dolu ve sen bunu acaip acaip yavaş bir elekrtik süpürgesi ile çekiyorsun. Bence 10 günde çeksen gelmez içeriden birşey. Ancak ve ancak boru tıkalı ise vakumun etkisi olur. Sırta bardak olyı çok işe yarayan birşeydir bu arada. AA bu arada küçükken kulağına su kaçmıştı bir arkadaşımın, babası da gazateden külah yapıp yakmıştı ulan bu işte ya. Yoksa işe yeriyormu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 http://www.kulaktemizleme.com/yorum.asp şurda yorumlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bakalım bende yapıp koyarım gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Parvus yaptınmı kulak temizlemeyi -hııı? Kulak diyorum kulak temizlendi mi? -duyamıyorum ya bağırsana olm tamam yok bişi sen devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Yalnız kulaktaki kirin tamamen temizlenmesi zararlı bir şey. Kulağın korunması açısından onlara ihtiyaç var diye biliyorum, zaten atabildiğini yavaştan atıyor dışarıya. Doktora gittiğinizde de tümünü temizlemez, büyümeye başlamış olanları alır sadece. Kulağım tertemiz oldu derken daha büyük sorunlarla uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 tamamen temizlemiyor zaten. sterilizasyon olmaz iki tane mumla telaş etme. rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 raadım ben sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 çekinme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Adamın biri açıklamış o sarı şeylerin büyük bölümü yanan balmumu demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 house of wax izlemesek şaşırıp kalacağız. bal mumu olduğundan şüpheliyim ben onların büyük bölümünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Absolut said: Yani mantıklı düşünürsen bir borunun içerisine pislik dolu ve sen bunu acaip acaip yavaş bir elekrtik süpürgesi ile çekiyorsun. Bence 10 günde çeksen gelmez içeriden birşey. Ancak ve ancak boru tıkalı ise vakumun etkisi olur. Sırta bardak olyı çok işe yarayan birşeydir bu arada. AA bu arada küçükken kulağına su kaçmıştı bir arkadaşımın, babası da gazateden külah yapıp yakmıştı ulan bu işte ya. Yoksa işe yeriyormu acaba? senin arkadaşın babası galiba bu da "absolut un arkının babası" said: mehmet (45, Erkek, İstanbul, 02.12.2009) Eskiden kulağa su kaçtığından gazeteden külah yapılarak kulağa benzer şekilde sokulup ucu yakılarak suyun çıkması sağlanırdı.Bu uygulamanın modernize edilmiş hali sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Megie CHORSTFİVER (28, Kadın, İstanbul, 24.12.2009) BEN BEĞENMEK,KULLANDI BEN GÜZEL ÇOK. onur (27, Erkek, İstanbul, 24.12.2009) jessica simpson bu mumlari kullanip videosunu twitter a koymus!!!!! http://www.twitvid.com/95075 bunlar ne abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ben bi ara duyamiyodum, doktor kulagimdankaya cikarmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kulak kiri problemin varsa gliserin al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 parvus said: kıtıpiyos'un biri çıkıp "viral yapma 11!!!!" diye saldırıyor, sonra mod milleti örnek olması gerekirken gelip 4chanvari geyiklerle ve anlaşılmaz hikaye moduyla iyice cemaati kışkırtıyor. Kitiyopoz babandir adam gibi konus gelip ufletme kulagina cozerim butun tikanikligi felan. Atara atar gidere gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kitipiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 BonePART said: parvus said: kıtıpiyos'un biri çıkıp "viral yapma 11!!!!" diye saldırıyor, sonra mod milleti örnek olması gerekirken gelip 4chanvari geyiklerle ve anlaşılmaz hikaye moduyla iyice cemaati kışkırtıyor. Kitiyopoz babandir adam gibi konus gelip ufletme kulagina cozerim butun tikanikligi felan. Atara atar gidere gider. sen yaz özelden bilgilerini ben gelip üflerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kitipyoz mu? gözümden bir damla yaş süzüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kulak sorunu olan sensin bebis beklerim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yemez işte atar yapıp da pısarsın böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar