diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben bu lvl a kadar retri geldim tabi ki. ne olduysa bana lvl 53 ten sonra oldu. kafayı bir çizdim tank oldum baktım olmadı healer oldum baktım o da olmadı yeniden tank oldum.neyse işin özü aklıma yeniden retri olmak gelmedi. bir arkadaş bloodelf gay işi demiş ben ona +1 yapıp şöyle devam edeyim female blood elf paladin oynuyorum. öptüm hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 olsun gene gey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 prot yane tank specle levellanabilicek bi tek waryor war prot spec le iste dk gibi oynanabiliyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar