Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Benim miniklik buda 8 aylık.. Labrador Retriever Şuan alanyada denizleri fethetmekle meşgul.. =) büyüdü eşşek =P Son hali buda..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..[Bu mesaj Eternal tarafından 15 Temmuz 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Züperrrrr bayağıda büyümüş fet etsin bakalım bişey bulur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Cok tatli lan Ali =)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 çok tatlı walla :D[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 duygularım depreşti alanyaya gidicem haftaya bi goruyim napıyo..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Eternal, 15 Temmuz 2004 15:19 tarihinde demiş ki: Benim miniklik buda 8 aylık.. Labrador Retriever Şuan alanyada denizleri fethetmekle meşgul.. =) büyüdü eşşek =P Burada halıyla fazla yakınlaşmış. Çişini yapıyo di mi! :-D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Kesin çişini yapıyo kalk len batırma orayı :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: DA2019, 15 Temmuz 2004 15:32 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 15 Temmuz 2004 15:19 tarihinde demiş ki: Benim miniklik buda 8 aylık.. Labrador Retriever Şuan alanyada denizleri fethetmekle meşgul.. =) büyüdü eşşek =P Burada halıyla fazla yakınlaşmış. Çişini yapıyo di mi! :-D [signature][hline] ya çişini kastırana kadar öldüm zaten zor ogrendi.. ama birşeyde resmen şok oldum..ben her yukarı gelişimizde balkon muslugundan su içiriyorum ona açıyorum orayı cok seviyo altına falan yatıyodu.. Birgün izledim kendi agzıyla acıyo muslugu içiyo suyu tekrar kapatıyo cam falan olsa direk cekicektim..bu kadar kusursun bir zeka olabilirmi bir canlıda nasıl geçirmiş beynine olayı.. BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:[/b]kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..[Bu mesaj Eternal tarafından 15 Temmuz 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Yürü be :tebrikz: yakında bu köpek einstein mı dır nedir onuda geçer :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 cok tatli hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 aaa daha önce niye görmemişim bu topici :) ne şirin şeymiş tam mıncıklanacak şey bu hayvan.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 sahibide biraz kopegine cekse biraz daha guzel olur :)[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: sirplaya-, 16 Temmuz 2004 04:15 tarihinde demiş ki: sahibide biraz kopegine cekse biraz daha guzel olur :) ahaha lan coh u kurdum acc ver..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 azmı çektim be bu hayvandan.. yed, bitirdi beni.. imitasyon sweat shirt aldı eter sırf benim için 38 tane delik var sag kolunda sweat in.. lan kablosunu eterin telefonunu KOLTUGU yastıkları yedi bitirdi.. bide eukanauba (çukunuba) yiyodu ayı..[signature][hline]Forum the bell tolls.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ben de zed le dalga gçecekler sandım:D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar