Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hayatımın en berbat senesiydi diyebilirim çok rahat bir şekilde. 2009 ve 2008 en berbatlarıydı. eğer trilogy şeklinde bi durumdaysam sıçtım demektir 2010da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 saat bakıyosun 23.57 bi bakıyosun 00.02 5 dakkada ne değişebilir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 5 dakkada değişir bütün işler -mazhar alanson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 5dk da beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 iyiydi de son 1 haftaya kadar. sınavlar bi yandan bastırıo, kedimin hayati tehlikesi var, sonra bi olaylar oldu işte. ulan son dakika golünü yerim lan. bu ne abi. yılbaşı gecesi sınırsız rakı var, berkcana söyleyecem bayıldıkça ayıltacak yine rakı içecem. yeter lan bu nası son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 2010 hayatimin en zor ve en hareketli yili olucak, ayni zamanda da en guzeli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sevgilim oldu ve 1 ay içinde ayrıldım.ayrılmak zorunda kaldım. üniversiteden mezun oldum.mühendis oldum. yüksek lisansa başladım. hayatımın bi ara en mutlu dönemini yaşadım. en belirsiz oldum yıllardan da biriydi. sonlarına doğru çok da hoşkalsın diyecek bir durumum yok 2009 için.giden bir sene oldu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 cok guzel bi yildi benim icin, derslerimden gectim, bi ton super insan tanidim, insanlari calculustan gecirdim, 4.sinif oldum, son sinif psikolojisi yasadim,wowu biraktm, asik oldum, buyudum, sac rengimi sabit tuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 en büyük değişiklik, erasmusa gittim. viyanaya gittim. selam kızlar, viyanaya gittim, erasmusa gittim. gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 isim bitmedi 2009 la girmeyi düsünmüyorum 2010 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 açılan öm sayısı 45, ömlerin kızlara göre dağılımı: .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ginalier said: en büyük değişiklik, erasmusa gittim. viyanaya gittim. selam kızlar, viyanaya gittim, erasmusa gittim. gittim. allahım umarım hoşçakal 2010 topiğinde de ben bu cümleleri kurabilirim nolur lan valla dua edin community praying olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Yaz güzel geçti diğer zamanlar kötü saygılar bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 iyiydi. uzakdoğuya gittim oraya gittim buraya gittim eglendim de eglendim lan.rahat bi yıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 "roket adam" said: Ginalier said: en büyük değişiklik, erasmusa gittim. viyanaya gittim. selam kızlar, viyanaya gittim, erasmusa gittim. gittim. allahım umarım hoşçakal 2010 topiğinde de ben bu cümleleri kurabilirim nolur lan valla dua edin community praying olsun viyana için mi dedin, erasmus için mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 viyanada orçun var lan gidilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 koskoca bi yıl boyunca bi bok yapmamışım aferim bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 erasmus olsun da taştan olsun. bulgaristana bile razıyım. yeter ki biraz uzaklaşayım şuradanç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 zaman sürekli akıp gittiği için öle yıl mıl sadece tarih düşerken dert oluyor. gerisi hikaye işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 "roket adam" said: Ginalier said: en büyük değişiklik, erasmusa gittim. viyanaya gittim. selam kızlar, viyanaya gittim, erasmusa gittim. gittim. allahım umarım hoşçakal 2010 topiğinde de ben bu cümleleri kurabilirim nolur lan valla dua edin community praying olsun din yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 şimdi 2009'un son günlerinde şöyle bi olayımız var; erasmus için en düşük ortalama şartı 2.50 benim ortalama 2.51 bi dersim daha 50 altında gelirse erasmus hayalleri yatıyor 3 tane 50 altı vizem var ve 5 ocakta finaller başlıyor. o yüzden dua etmem lazım bolcana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Güzelliği de oldu kötülüğü de oldu, bakalım 2010, 2009 u aratmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 her açıdan müthişti, 2010 daha da müthiş olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 2009 da Öss ye girdim ne kadar iyi olabilirki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Privhunter said: 2009 da Öss ye girdim ne kadar iyi olabilirki? iyi bi yere girmiş olsan mesela acaip iyi olabilrdi.. hatta hayatının kırılma notkası diye seneler boyu "ikkibin dogguz ne güzel seneydi beah" diyebilirdin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar