Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 güzel duygulardan çok uzak olurdum heralde. hayata bu kadar değer vermezdim. kütük gibi yaşayıp lignifiye ölürdüm net.
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 erkelerle dolu ortamları düşünün. askeriye gibi. yok hatunlar gayet gerek şart hayat için.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Olmasalardı negzel serin mağaramızda geniş geniş uzanıyor, devrin hayvanlarını yiyor olurduk. Büyük ihtimalle bir çok tabu vs. de olmazdı hayatımızda. (warhammer orc'u gibi ürediğimizi varsayıyorum) Ha şu durumda tüm kadınlar yok olsa ne yapardım? İşi gücü bırakıp kendimi yollara vururdum. Görecek koca dünya varken kim ne yapsın kadını hem. Oh.
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Farinal said: masturbasyon mindfuck neyi düşünerek
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yaşamazdım ki. onlar hayatın anlamı <3
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kızlar olmasa parfüm sıkmazdım. düşündüm bi tek bunu bulabildim diğer şeyleri insan olduğum için yapıyorum (yıkanmak traş olmak falan)
Öne çıkan mesajlar