Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

balçova agora mcdonalds servisine başlamış nan!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çaktım direk bende big mac + çikolatalı donutumu. sevindim nan...
burgerking zorunluluğundan sonra çok iyi geldi walla.

bg de iyi aslında da çok yemekten baydım biraz whopperdan big king xxl'den, bide son zamanlarda paketlerde hep yanlışlık yapiyorlardı, elma dilim istersin normal patata getirirler, büyük istersin küçük getirirler...

bu aralar big mac favorim anlayacağınız, bu yıl içinde yaptığım en radikal karar olsa gerek bide bg'den mc'ye dönmek...
Mesaj tarihi:
mağaza yaf, içinde böyle marksandspensır elsiwayikiki fln var işte...

üst katında da yemek yenioo, sineması fln var, bi adı vardı onlarında unuttum şimdi.
Mesaj tarihi:
Farinal said:

balçova agora ne lan

yanında best buy bulunan diğer yanında media markt bulunan öbür tarafında kipası olan bizim okulun hemen altında yer alan alışveriş merkezi

oh be izmirde de artık böyle göğsümüzü kabarta kabarta söyleyeceğimiz mekanlar var
Mesaj tarihi:
Saeros said:

pizza pizza söyledim abidik gubidik, birazdan gelicek
halbuki istemez miydim mcdonaldsdan 3 cheeseburger lüpleteyim, kolasını hüpleteyim, napalım kader

ahh be saecim, bileydim tüm emsi'yi seferber ederdim sana...
Mesaj tarihi:
senko said:

cinebonustaki hatunlarda DAŞŞŞ!!!!

olm ne diyon kutu kola aldım 4 lira dedi hatun önümde eğildi kolayı verdi seve seve verdim parasını dfgdfdgf

edit: hatta param olsa gidip gelir bidaha bidaha alırdım dfgfd
Mesaj tarihi:
Ben de vermişimdir çünkü mc'te kampanya vardı gnctrkcll ve o yüzden ordan yiyoduk kampanya hala var ama burgerda da ucuzluk olunca oraya geçtik şimdi olsa burgerı işaretlerim fake acc alır yine burger'ı işaretlerim asd
Mesaj tarihi:
big king te küçük.
emsi'nin vardı bi tane 4köfteli mi ne hamburgeri... büyük istiyorsan onu deneyebilirsin.

big mac'in tek kötü yanı, kağıda sarıp getirmiyorlar, denge noktalarından tutmadın mı tüm malzeme şapadak diye düşüyor yere.
  • Yeni Oluştur...