senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 çaktım direk bende big mac + çikolatalı donutumu. sevindim nan... burgerking zorunluluğundan sonra çok iyi geldi walla. bg de iyi aslında da çok yemekten baydım biraz whopperdan big king xxl'den, bide son zamanlarda paketlerde hep yanlışlık yapiyorlardı, elma dilim istersin normal patata getirirler, büyük istersin küçük getirirler... bu aralar big mac favorim anlayacağınız, bu yıl içinde yaptığım en radikal karar olsa gerek bide bg'den mc'ye dönmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 emsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 İyi yaptin afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 balçova agora ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Oha mcdonalds'ı daha çok seven bi insan.. Saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bigün çağır da yemekler ayağımıza gelsin yiyelim tıka basa la, burger ve mc'in ayağına gelmesi keyfini bi kendin yaşama bize de yaşat pls dgdfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 mağaza yaf, içinde böyle marksandspensır elsiwayikiki fln var işte... üst katında da yemek yenioo, sineması fln var, bi adı vardı onlarında unuttum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Dartanian said: Oha mcdonalds'ı daha çok seven bi insan.. Saçma. 4yıl boyunca gün aşırı bg yemeyi dene. sende mc'yi seveceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ya alışveriş merkezi gibi bişey :D Ne bileyim ben burger'ı daha çok seviyorum ama mcturcoyu severim mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Farinal said: balçova agora ne lan yanında best buy bulunan diğer yanında media markt bulunan öbür tarafında kipası olan bizim okulun hemen altında yer alan alışveriş merkezi oh be izmirde de artık böyle göğsümüzü kabarta kabarta söyleyeceğimiz mekanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Brigand said: oh be izmirde de artık böyle göğsümüzü kabarta kabarta söyleyeceğimiz mekanlar var evet.balçovada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kipa mı laa göğüs kabartan mekanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 pizza pizza söyledim abidik gubidik, birazdan gelicek halbuki istemez miydim mcdonaldsdan 3 cheeseburger lüpleteyim, kolasını hüpleteyim, napalım kader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Farinal said: kipa mı laa göğüs kabartan mekanınız cinebonus ve 3D var orada bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 cinebonustaki hatunlarda DAŞŞŞ!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Saeros said: pizza pizza söyledim abidik gubidik, birazdan gelicek halbuki istemez miydim mcdonaldsdan 3 cheeseburger lüpleteyim, kolasını hüpleteyim, napalım kader ahh be saecim, bileydim tüm emsi'yi seferber ederdim sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 senko said: mağaza yaf, içinde böyle marksandspensır fln var işte... hangisi marks mı spensır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 senko said: cinebonustaki hatunlarda DAŞŞŞ!!!! olm ne diyon kutu kola aldım 4 lira dedi hatun önümde eğildi kolayı verdi seve seve verdim parasını dfgdfdgf edit: hatta param olsa gidip gelir bidaha bidaha alırdım dfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bir yerde mcdonalds olması nasıl bir lüks olarak kabul edilebilir ki? yapma pancu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Dartanian said: Oha mcdonalds'ı daha çok seven bi insan.. Saçma.burda anket yapılmış ve mc>burger çıkmıştı.mc döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ben de vermişimdir çünkü mc'te kampanya vardı gnctrkcll ve o yüzden ordan yiyoduk kampanya hala var ama burgerda da ucuzluk olunca oraya geçtik şimdi olsa burgerı işaretlerim fake acc alır yine burger'ı işaretlerim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sırf Cheeseburgeri ile döver mc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 big mac hiç büyük değil bence ufacık hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 big king te küçük. emsi'nin vardı bi tane 4köfteli mi ne hamburgeri... büyük istiyorsan onu deneyebilirsin. big mac'in tek kötü yanı, kağıda sarıp getirmiyorlar, denge noktalarından tutmadın mı tüm malzeme şapadak diye düşüyor yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ya sahilevlerine sipariş alıyorlar narlıdereye almıyorlar olmazki boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar