Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 İnsanın çevresinde paranın dibine vurmuş çok insan olunca morali bozuluo. Şu topic i okuyup "hah benim gibi olanlar varmış" dedikten sora daha bi iyiyim valla Bencilce bi düşünce galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Hayat güzel şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bu kadar zenginin olduğu forumda , sonucu belli bir anket açmışsınız sayın Brigand. kuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Choericoe said: Hani klasik olucak ama ağır şeyler yaşadıktan sonra toparlanabilirseniz hayatın tadını o zaman anlıyorsunuz. Afrikadaki insanlara bak gibi masallarla beyin bunu anlamıyor illa sürtücek burunun yere birkaç kere bak sonra senden çok seven var mı hayatı Burnumuz yere sürtükden sonra eğer o durumdan çıkıp devam edebiliyorsak, bu hayatın güzel olduğu anlamına gelmez sadece acı çekmemenin, burnunun sürtmemesinin güzel olduğu anlamına gelir. Nihayetinde hayatın kendisi değil, nihayetinde hayat acıyıda, mutluluğuda içerir, güzel olan acı çekmemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 nefret ettiğim kadar seviyorum. sevdiğim kadar nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=H-d6BwhJ1N0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bi ev alabilsem tmm olucak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bu şarkıyı keşfetmemi sağlayan Tuğbek Ölek'e sonsuz teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 VAY TUĞBEK ABİ KANKAM DİYOSUN YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 su aralar cok güzel. güncellerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bugün; EEETTTTTTTH =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 i'm in love with the world yani, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hayata koyayım, sana bir şey olmasın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=aZzpTx9pptE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Hayattan beklentiler oldukça hayat güzel. Böyle küçük hedefler koyacaksın kendine şunu alsam bunu yapsam gibi. Sonra yaptıkça keyifleneceksin. bir de dünyaya niye geldik niye yaşıyoruz mevzuu var. Bekar olunca hiçbir olayı yok bence. En güzel kadınlarla da beraber olsan, en güzel arabayı de kullansan bir süre sonra bayacaktır. Zaten görüyoruz, çok parayı bulanlar ne yapacağını şaşırıp ya top oluyor ya da uyuşturucuda arıyorlar mutluluğu. Bence esas dünyaya gelme amacımız yeni sağlıklı nesil yetiştirmek. Zaten çocuk olunca kendinle ilgili zevk-isteklere gem vurulup çocuk için yaşanıyor. O doyarsa sen doyuyorsun o gülerse sen gülüyorsun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 valla hayat boktan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 katılıyorum estelim.. bi sabahlama seansı ile çaresizce ödev kasma derdindeyiz gene.. öehhühüühüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hiç sevmiyorum bu aralar kendisini dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hayır sevmiyorum cünkü götünü cok cok cooook sıkman gerekiyor bişiler yapabilmen için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yok sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 fani şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 iyi bence şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 aç deiliz açıkta diiliz çok şühür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ben de sevmiyorum. Yok yani yetti bana bu kadar yaşamak. Çok sık "ölsem de olur" diyorum mesela. Annem kızıyo artık. Düşsem de boynum kırılsa falan diyorum. Bilemedim. Gereksiz bence, neden doğdum allaaaaaaaaam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 save the cheerleader save the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar