Choericoe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 QueenofSpades said: Choericoe said: Hani klasik olucak ama ağır şeyler yaşadıktan sonra toparlanabilirseniz hayatın tadını o zaman anlıyorsunuz. Afrikadaki insanlara bak gibi masallarla beyin bunu anlamıyor illa sürtücek burunun yere birkaç kere bak sonra senden çok seven var mı hayatı ya toparlanamazsak? receptörlerde sorunun yoksa elbet toparlanırsın,ama 1 ay,ama 1 sene,ama 10 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hiç intiharı düşünmedim düşünme ihtimalimi gördüm artık korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 platonik olarak seviyorum o benim onu sevdiğimden bile habersiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ben bugün çok sevdim hayatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 QueenofSpades said: Choericoe said: Hani klasik olucak ama ağır şeyler yaşadıktan sonra toparlanabilirseniz hayatın tadını o zaman anlıyorsunuz. Afrikadaki insanlara bak gibi masallarla beyin bunu anlamıyor illa sürtücek burunun yere birkaç kere bak sonra senden çok seven var mı hayatı ya toparlanamazsak? ben 6 yaşımdan beri toparlanamıyorum dersin sağda solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bu topic bi işe yarasin emolari banlayin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Economics said: anın tadını çıkarmak lazım azizim . mutluluk şişenin dibinde hergünde şişenin dibini göremiyoruz fakirim uleyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Umudu olan herkesin hayatı güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 senin umudun var mı ginali.. ya senin umudun var mı! ama unutma.. umut fakirin ekmeğidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 aha yakalandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hayat beni seviyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 burdan sevmeyenlere sesleniyorum: fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yahu raga oktay.. sanki hayatı sevsen haberi olacak. tersine çevirince de aynı terane oluyor. iyi olunca seversin, kötü olunca nefret edersin. genel olarak katlanırsın paşa paşa. hani "çok sefiyom ben hayatı" diyen sefgi pıtırcıkları da hafta başına 2kere nalet okuyorlardır. normal şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 nalet olsun içimdeki hayat sevgisine o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 olsun lan radagast.. git bi de o nickinin sonudaki 62den tavşan yap doğaya sal.. ama sevgi kelebekleri ile birlikte sal.. "tabşan doğaya dööndüüüüğ.. sefimli tabşan!" da de.. tabşanı dağa sal, tabuşan dağa küserse haberi olmasın ama dağın.. tabuşanı bir kurt falan kapar herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=khpolb_ZFew sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=BdcFVwQT-QQ :( lan 7de kalkıcam bi de... meh. napalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dasaaa said: olsun lan radagast.. git bi de o nickinin sonudaki 62den tavşan yap doğaya sal.. ama sevgi kelebekleri ile birlikte sal.. "tabşan doğaya dööndüüüüğ.. sefimli tabşan!" da de.. tabşanı dağa sal, tabuşan dağa küserse haberi olmasın ama dağın.. tabuşanı bir kurt falan kapar herhalde.. dasaaa said: git bi de o nickinin sonudaki 62den tavşan yap doğaya sal.. dasaaa said: doğaya sal.. dasaaa said: sal.. osuruk hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 onu da salsın. o da doğal.. radagast dağa osrurmuş dağın haberi olmamış.. eğitici bi laf öbeği değil ama bir gerçek.. dağ sana osurursa, hatta azıcık sıçratırsa o zaman dert! http://www.sixprizes.com/images/Volcano-Eruption.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 abi o dağ çırçır olmuş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sen kimsin ki dağa hesap soruyorsun? hem dağ senin sorduğun soruyla ilgeniyor mu bakalm! haberi bile olmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 self-pwn http://images.gittigidiyor.com/451/Cevab-Veremedi-Harputlu-Ishak-Efendi__4517807_0.jpg edit: (vazgeçtim cevap veriyorum) bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılır!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar