Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bizim bakkal amcanın kızı var hayat hastayım ona bitiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 PLatonik takılıyosun o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 çok. imzadan belli olmuo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ben nefret ettiğime karar verdim bugün.. Zaten okulun yanındaki camide bugun bi cenaze namazı vardı, dedim noluyor? Meğer bizim okuldan bir öğretim görevlisi arkadaş köprüden atlayıvermiş.. Allah rahmet eylesin, ama diyorum ki adam haklı abi, Yaşamaya değer kimse ya da bir şey var mı ki burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 BEN... Diye atlamıcam da yapmayın arkadaşlar bu kadar bunalım milletin ne sıkıntısı var çocuğunu kaybediyo,karısını kızını kaybediyo,yicek ekmek bulamıyo Bi de saçma sapan insanlar için kendinizi harap ediyosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Abi birilerinin 6 yaşında kanserli çocuğunun olması benim bilgisayar kitlenince rage e girmemi engellemiyor. Aksini yapabiliyosanız hayat size güzel yani. Hep mutlu olun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Abi sana şundan bulsak http://www.camerasystems.com/uploaded_images/victoria-secret-769032.jpg inanmıyorum ben pc kitlenince rage olcağına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Daha güzelini buldum ben abi de anlatmak istediğim olay o değil. lan viktoryas sikrıt mankeniymiş de anlatmak istediğim o değil sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 heidi =/ iste hayati sevmemek icin bir neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ayrıca anlık sinirlerden bahsetmiyoruz la çık aradan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ya anlık sinir değil zaten biri gelip öff böyle böyle oldu diyince amaan milletin annesi ölüyo demek çözüm değil terkedilen adam ilgilenmiyo onla onun derdi ona büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 pc kilitlenince ne olursa olsun rage olunur.. ha ayrıca ondan 10tane vereyim, sen bana sıkıntılı dönemlerde mükemmel performans gösterecek bir otopilot modunda gezmemi sağlayacak perk ver.. kız mız boş işler bu seviyede karşılaştırırsak. millet başarıdan başarıya koşarken "eheh ben de şununla şunu yaptıydım.. ehe." diyorsan hayatta sıçışlardasın arkadaş.. kızın serisi gelse işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ekmek sana bundan versek karsında dursa surekli bu halde. gene de sinirlenirmisin kitlenince pc http://besteirolbr.files.wordpress.com/2009/05/boxxy1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Sıkılınır abi benim anlattığım o değil yaşamak istemiyorum ühü ühü sevgilimden ayrıldım diyenlere Atıyorum gel sevgilinden ayrıl efkar dağıtalım içelim ağla zırla.. Benim dediğim sevgilimden ayrıldım yaşamak istemiyorum.Hayat çok boktan bıktım başlarım böle hayata kafam girsin tarzı şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hayat bokksiye güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Koyun bi videosunu da keyfimiz yerine gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sevin tabi, hayat da sizi çok seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Sevgilimden ayrıldım ölmek istiyorum demedi ki kimse zaten... Hayatta yaşamaya değer bi insan ya da bir şey görmüyorsan zevk alamazsın dedim ben kendi adıma... Amacını kaybedersen, destegini kaybedersen, yaşamaya değer hiçbir şey kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Boxxy hariç akvaryumda beslerim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 benim ki platonik tek tarafli seviyorum ben her severin de kazik atsada hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Bireysel olarak söylemediydim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ahmet Şerif İzgören'de vardı.Hayat amacı olmadan yaşanmaz diye. Hayat amacı belirlersiniz ve ona ulaşmanıza gerek yoktur o dursun diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar