karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yaradana sığın ema, yaradana ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... HTTP_PRECONDITION_FAILED: The precondition on the request for the URL failed positive evaluation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yakana takıyorsun nerene takıcan başka? [Bu mesaj Emaleth tarafından 16 Temmuz 2004 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bende "I hate school" var o yetio :D[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yakayla sinirlamayin kendinizi yaratici olun biraz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: ReaperXS, 11 Ekim 2003 18:04 tarihinde demiş ki: Two beer or not two beer. William Shakesbeer. :)[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi ahahahah koptum buna[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 boşwer ema nereye takılcağını, deep in düşüncelerini herkes paylaşıyor ama galiba ben artık pek takmasam da rozet koleksiyonuma bulutsuzluk özleminin rozetlerini ekledim(anlatamam ki şi,mdi farklı renkte rozetler, üzerlerinde de beyaz bulutlar görmüşsünüzdür bir yerlerde)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bu yazı genelde arabaların arkasına yapıştırılırda arkadaş ondan şeetmiş :) said: Emaleth, 16 Temmuz 2004 19:55 tarihinde demiş ki: eğer bunu okuyabiliyorsan fazla yaklaştın demektir said: Deep-Night, 16 Temmuz 2004 19:58 tarihinde demiş ki: ema o rozeti nereye takıyorsun? [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 17 Temmuz 2004 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 rozet olarak olmasa bile onların bi de boxer üzerinde yazılı olanları vardır ki ayrı bir güzeldir onlar da...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 miller kapağı şeklinde olan vardı ışık yanıyodu süperdir o :D[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Zaugna_Khaldun, 15 Ekim 2003 15:26 tarihinde demiş ki: "Now("o"sunda ördek bacağı olan bir now)" eoo, ordek bacagi oldugundan emin misin? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 kusura bakma ama espriyi anlamadım:) o yüzden konuyla ilgili bi şey yazıp boşu boşuna rezil olmayayım diyorum[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bende var bi tane üzerinden eşşek kadar KAL yazıyor. kadıköy anadolu amblemi var yanında[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bende bi 75. yıl rozeti vardı :)[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 yeni rozetler; GeLmE pUşT(eskidi ama olsun) sAvAşA HaYıR(Buda eskidi)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar