Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Rohypnol bas, problem çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 illaki ilaç kullacam diyorsan atarax fiyatıda cok ucuz 2,5 milyon mu neydi bana işe yarıyordu aldıktan yarım saat sonra etkisi başliyor al dene çok fazla yan etkisi yok ama bir doktorada yada eczaneye danişsan daha ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 uyuma abi o zmn.Adama hiçbir şey işlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 lam stressten arada öle garip bişiler oluyor, deri döküntüsü gibi işiler diye atarax vermiş toktor. zaten çok sık ilaç kullanan bi adam değilim. bünye alışık değil. tam al dedi toktor. tam alınca kamyon çarpmışa dönüyorum doğrudan.. uzun uyku=6saat olan bir adam olarak 12saat falan uyuyorum ve gün içinde de aptal aptal ayılamadan geziniyorum. yok yarım alsam da öldürüyor beni meret. koltukta tv izlerken falan uyuyorum, evde kimse yoksa bi de sabaha kadar üşüyorsun vs. fena sersemletiyor beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 atarax kullandığımı yazdım, aldıktan yarım saat sonra etkisini gösteriyormuş sanıırm ama bende pek etki bırakmıyor taki uyuduktan sonraya kadar, kalkamıyorum yataktan.. Yani buda benim ilacım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 verolin 30mg risperdal 20mg yada cipralex 20mg o zaman bunlardan birini dene ama psikiyatir yazmadan alamıyorsun ilaçları verolin özeliklede uyku için kullanılıyor bana vermişlerdi hepsini birden aldım kamyon çapmışa döndüm 1 hafta kalkamadım yataktan baş dönmeside yapmıştı cok kötü ama verolini tek başina aldığımda 12 13 saat falan rahat uyku yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar