Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Merhaba patiler Hiç uzatmadan konuya giriyorum. Gece uyumayı,sabah kalkmayı beceremeyen bi insan olarak çeşitli fikirler arıyorum.Böle pasiflora denedim olmadı spor denedim olmadı hafif bi ilaç falan denesem düzene sokacak reçetesiz ne yapmam lazım bilemiyorum.Bu sorun yüzünden okulumdan olucam desem yeridir gerçekten çok uyuyorum :/ Sabah 2, 3 tane alarm dahi kursam işe yaramıyor sınavım harici önemli gördüğüm neredeyse hiçbirşey yok kalkabilmek için devamsızlığın suyu çıktı kısaca. Düzene sokmam lazım bu durumu evet önerilerinizi dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 spor olmadı diyorsun o zaman şöyle. atıyorum her akşam 12.00 da gir yatağa,uyuyamasan bile gir yat. Bir süre sonra biyolojik saatin sana yardımcı olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 malesef saatlerce döndüğümü biliyorum oda çare değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kitap. gerçi kitaba dalıp "aa lan sabah olmuş" oluyo zaman zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 o zaman bir doktora görün derim saatlerce dönmek pek normal değil bu yaşlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kitap malesef :( dediğin gibi daha yeni kitap yüzünden sabah 5 gibi uyudum başlayınca bitiriyorum kitabı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 zaman zaman ben de aynı problemi yasıyorum. bi gün boyunca uyumuyorum,böylece gözümü kapattgm anda uyuyorum. sende bi dene belki ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bi roj çak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 @vivavale sanırım o uzun süren bi çözüm değil? @Rynza roj nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 said: sınavım harici önemli gördüğüm neredeyse hiçbirşey yok kalkabilmek için devamsızlığın suyu çıktı kısaca. Düzene sokmam lazım bu durumu Sorununu uykusuzluğundan ziyade buna bağlasak daha anlamlı olur. Psikolojik bir mesele bu . Okulla alakanı arttırıp en kötü derse bile gitmen gerektiğini,bunun senin işin olduğunu bilmen gerekir. Bu senin alakanı arttıracaktır. Alakanı arttıracak her şeyi çok acil uygulaman gerekli bence. Alakanı arttıracak insanlar bulmak zorundasın falan.Bak ben küçük bir kafiyeyle alakanı arttırabiliyorum sen niye beceremeyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Uykum geldi gibi yatıyorum ben ve yeni fikirleri dinlemek istiyorum.:) @balon evet sorunum bu olabilir okulla aram pek iyi değil ama bunu isteyipte yapamamak gibi bi durumum var dolayısıyla yeterince isteyebileceğim bi durum gelmediğinden aklıma daha pratik gece uyuyabilmemi sağlayacak şeyler arıyorum bu sayede sabah kalkmam kolaylaşacak ve okula gitsemde gitmesemde çalışmak için veya herhangi başka birşey için daha çok zaman elde edeceğim. Mesela ütopikte olsa aklımda şöyle bişey var x ilacı reçetesiz bitkisel bi ilaç ve işe yarıyor içtikten 1 saat sonra ağırlık çoküyor üstüne uyumanı neredeyse garanti bi şekilde sağlıyor 11 de içip 12de uyuyup 8de kalkmak niyetim budur:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Bu olaydan çıkış yönün 2'dir. 1-Dibe batarsın. her şey berbattır.Artık toparlıcam dersin.Genelde bu tercih edilir.Fakat tercih etmeyip aman ya diyenler de var. 2- Sorunların üstüne gidip elinden geleni yapıp derslerine çalışıp olduğu kadar becerirsin ve maksimum zarardan kurtulursun. Yoksa sabah kalksan bile derse gitmek istememen bile olur yani şu andaki psikolojinle . Ha sorununun bunlar değil uykusuzluksa sadece, düzgün uyucam lan ne karıştırıyorsun gerisini diyorsan pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 uzun süreli olması sana baglı.1 gün boyunca uyumayıp uykunu düzene koymak istedigin saatte uyursan ertesi günde aynı saatte uykun gelir ve rahatlıkla uyursun,yani vucut bi sekilde alısıyor.tabii sen uykun geldigi halde uyumayıp baska seylerle mesgul olursan uykuyu düzene koyamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 derslere gir, sabahtan aksama kadar okulda kal. pcye dokunma bak nasil uyuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 tamda böyle bir konu açacaktım ki arkadaşta da benim sorunumdan varmış. Doktora gitmedim, gidemiyorum. yurtdışında oldğumdan problemimi tam olarak açıklayamayacağımdan gidemiyorum doktora.. belki daha ileride Şöyle koca karı ilacı dediklerinden istiyorum, saati geldiğinde içip min. 1 saatte uykumu getirse, mayıştırsa benide gömsem kafayı uyusam. Ev arkadaşım Atarax diye (sanırım anti-depresan) bir ilaç verdi ama oda uyumamı sağlamadı daha çok uyuduktan sonra kalkamamı sağladı. Var mıdır daha başka bu tarz reçetesiz satılan ilaç yada o şu koca karı yöntemlerinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bende vardı öyle bi ilaç tr de eczaneye git verirler ama çok etkili bişey değil söyliyim 2-3 tane içtiğimi bilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 eczaneye gidip ne diycem tam olarak? uyku ilacı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 HEBBEBBÖBEBHE BBEBHEÖEHEBE de anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ahahaha süper!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hehe, tamamda bir ilaç ismi belirtmemiş o yüzden sordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 roofies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 aslında yardımcı olmaya çalışsanız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 vicudunuzu yorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 cidden uyuku sorunun senin fena durumda, git eczaneye uyuku ilacı istiyorum de sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bi gün sabahla, sabahladığın akşam istediğin saatte yat. gerçi bunu ben yapamıyorum, yapayım edeyim derken sabah 8 gibi uyuya kalıp akşam 6 gibi uyanmaya başladım true blood vampiri gibiyim maşallah mmmmm GÜNEŞİ GÖRMEK İSTİYORUM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar