Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyku sorunu

Maedhros

Öne çıkan mesajlar

Merhaba patiler
Hiç uzatmadan konuya giriyorum.
Gece uyumayı,sabah kalkmayı beceremeyen bi insan olarak çeşitli fikirler arıyorum.Böle pasiflora denedim olmadı spor denedim olmadı hafif bi ilaç falan denesem düzene sokacak reçetesiz ne yapmam lazım bilemiyorum.Bu sorun yüzünden okulumdan olucam desem yeridir gerçekten çok uyuyorum :/
Sabah 2, 3 tane alarm dahi kursam işe yaramıyor sınavım harici önemli gördüğüm neredeyse hiçbirşey yok kalkabilmek için devamsızlığın suyu çıktı kısaca.
Düzene sokmam lazım bu durumu
evet önerilerinizi dinliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sınavım harici önemli gördüğüm neredeyse hiçbirşey yok kalkabilmek için devamsızlığın suyu çıktı kısaca.
Düzene sokmam lazım bu durumu

Sorununu uykusuzluğundan ziyade buna bağlasak daha anlamlı olur.
Psikolojik bir mesele bu .
Okulla alakanı arttırıp en kötü derse bile gitmen gerektiğini,bunun senin işin olduğunu bilmen gerekir. Bu senin alakanı arttıracaktır. Alakanı arttıracak her şeyi çok acil uygulaman gerekli bence. Alakanı arttıracak insanlar bulmak zorundasın falan.Bak ben küçük bir kafiyeyle alakanı arttırabiliyorum sen niye beceremeyesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Uykum geldi gibi yatıyorum ben ve yeni fikirleri dinlemek istiyorum.:)
@balon
evet sorunum bu olabilir okulla aram pek iyi değil ama bunu isteyipte yapamamak gibi bi durumum var dolayısıyla yeterince isteyebileceğim bi durum gelmediğinden aklıma daha pratik gece uyuyabilmemi sağlayacak şeyler arıyorum bu sayede sabah kalkmam kolaylaşacak ve okula gitsemde gitmesemde çalışmak için veya herhangi başka birşey için daha çok zaman elde edeceğim.

Mesela ütopikte olsa aklımda şöyle bişey var
x ilacı reçetesiz bitkisel bi ilaç ve işe yarıyor
içtikten 1 saat sonra ağırlık çoküyor üstüne uyumanı neredeyse garanti bi şekilde sağlıyor
11 de içip 12de uyuyup 8de kalkmak niyetim budur:P
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olaydan çıkış yönün 2'dir.
1-Dibe batarsın. her şey berbattır.Artık toparlıcam dersin.Genelde bu tercih edilir.Fakat tercih etmeyip aman ya diyenler de var.
2- Sorunların üstüne gidip elinden geleni yapıp derslerine çalışıp olduğu kadar becerirsin ve maksimum zarardan kurtulursun.

Yoksa sabah kalksan bile derse gitmek istememen bile olur yani şu andaki psikolojinle .

Ha sorununun bunlar değil uykusuzluksa sadece, düzgün uyucam lan ne karıştırıyorsun gerisini diyorsan pardon.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
tamda böyle bir konu açacaktım ki arkadaşta da benim sorunumdan varmış.

Doktora gitmedim, gidemiyorum. yurtdışında oldğumdan problemimi tam olarak açıklayamayacağımdan gidemiyorum doktora.. belki daha ileride

Şöyle koca karı ilacı dediklerinden istiyorum, saati geldiğinde içip min. 1 saatte uykumu getirse, mayıştırsa benide gömsem kafayı uyusam.

Ev arkadaşım Atarax diye (sanırım anti-depresan) bir ilaç verdi ama oda uyumamı sağlamadı daha çok uyuduktan sonra kalkamamı sağladı.

Var mıdır daha başka bu tarz reçetesiz satılan ilaç yada o şu koca karı yöntemlerinden?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...