Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

özel yurt özleşmesinin feshi

oha300

Öne çıkan mesajlar

Sözleşmeyi okumak lazım, görmek lazım. Senetlerde var üstelik. Adam vermez tabi, eğer kız arkadaşın karşı tarafın sözleşme şartlarını yerine getirmediğini düşünüyorsa elbette protesto çeker durumu düzeltin der, düzeltmez ise feshini ister felan kısaca uzun iş.

Gidip bir konuşsun usulunce istesin. Aksi halde mahkemeydi felan, en güzeli yerini bir başka öğrenciye satmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Sozlesmenin amacida bunu yapamamaniz zaten. Yoksa kafasina esen istedigi gibi 1 ay 2 ay kalir cikar adamda karini ve kendini korumak zorunda. Siz o odayi tuttugunuz icin baska birine kiralayamamis sonucta o odayi. Donem icinde de baskasina satamayacagina gore ben olsam hayatta para felan geri vermem.

Sozlesmeyi daha onemlisi senetleri imzalamadan once dusunmek lazim bu tur seyleri.

Ha ama mesela 2inci donem icinse belki adam belki siz yerinize bi adam bulursaniz sorun ortadan kalkabilir. Iyi niyetle adamla gorusun hatta mumkunse su arkadas kalsin benim yerime diyin anlasin adam icin farketmez nasil olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes yurt müdürünü savunma moduna geçmiş yuh. Bi kere o adam yurdun yarısı basıp gidene kadar zarar etmiyor o yüzden çok sıkılmasın savunanlar. Bir çok yerde de fahiş fiyatla öğrenciye geçiriyorlar, ay pardon oda kiralıyorlar. Kışın ayrı bi dert yaza gelindiğinde ayrı bi dert.

Ve içinizde üniversitede yurda gidipte bunu istemeyen oldu mu bilmiyorum ama genelde ''yurda 2 ay gidilir ortam yapıldıgında da -anneaa yurt cok pis kaka diyip eve çıkılır'' bunu hangimiz yapmadı ya da aklından geçirmedi şimdiye kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:

Herkes yurt müdürünü savunma moduna geçmiş yuh. Bi kere o adam yurdun yarısı basıp gidene kadar zarar etmiyor o yüzden çok sıkılmasın savunanlar. Bir çok yerde de fahiş fiyatla öğrenciye geçiriyorlar, ay pardon oda kiralıyorlar. Kışın ayrı bi dert yaza gelindiğinde ayrı bi dert.

Ve içinizde üniversitede yurda gidipte bunu istemeyen oldu mu bilmiyorum ama genelde ''yurda 2 ay gidilir ortam yapıldıgında da -anneaa yurt cok pis kaka diyip eve çıkılır'' bunu hangimiz yapmadı ya da aklından geçirmedi şimdiye kadar.

abi helal olsun cok dogru konustun bugun sunuda öğrendim valilikde yardım ediyormuş ama hangi bölüm neyin nesi bilmiyorum ayrıca cogunluk yurtdan cıkmak istiyor mis gibi ev dururken kim başkasının yerine yurda gelir yazılır aptal olması lazım yurd müdür gıcık bir herif birde polis tanıdık var onunla falan almaya çalişsak işe yarar mı adam birde sigortasız işçi çaliştirıyor bunuda adama karsı nasıl kullanabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...