Law Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Sözleşmeyi okumak lazım, görmek lazım. Senetlerde var üstelik. Adam vermez tabi, eğer kız arkadaşın karşı tarafın sözleşme şartlarını yerine getirmediğini düşünüyorsa elbette protesto çeker durumu düzeltin der, düzeltmez ise feshini ister felan kısaca uzun iş. Gidip bir konuşsun usulunce istesin. Aksi halde mahkemeydi felan, en güzeli yerini bir başka öğrenciye satmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ben teyzemin yanında kalıcam diye almıştım 2 aylık senedi sonra da kaçmıştım. Ama herif maldı belki yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 alante said: Ben teyzemin yanında kalıcam diye almıştım 2 aylık senedi sonra da kaçmıştım. Ama herif maldı belki yedi. ya da iyi niyetliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Sozlesmenin amacida bunu yapamamaniz zaten. Yoksa kafasina esen istedigi gibi 1 ay 2 ay kalir cikar adamda karini ve kendini korumak zorunda. Siz o odayi tuttugunuz icin baska birine kiralayamamis sonucta o odayi. Donem icinde de baskasina satamayacagina gore ben olsam hayatta para felan geri vermem. Sozlesmeyi daha onemlisi senetleri imzalamadan once dusunmek lazim bu tur seyleri. Ha ama mesela 2inci donem icinse belki adam belki siz yerinize bi adam bulursaniz sorun ortadan kalkabilir. Iyi niyetle adamla gorusun hatta mumkunse su arkadas kalsin benim yerime diyin anlasin adam icin farketmez nasil olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Hayır zaten şu an arkadaşın yapmak istediği yurt sahibinin hakkı olan parayı vermemek. Hoş değil gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 adam mı kazıklıyonuz dfgdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Herkes yurt müdürünü savunma moduna geçmiş yuh. Bi kere o adam yurdun yarısı basıp gidene kadar zarar etmiyor o yüzden çok sıkılmasın savunanlar. Bir çok yerde de fahiş fiyatla öğrenciye geçiriyorlar, ay pardon oda kiralıyorlar. Kışın ayrı bi dert yaza gelindiğinde ayrı bi dert. Ve içinizde üniversitede yurda gidipte bunu istemeyen oldu mu bilmiyorum ama genelde ''yurda 2 ay gidilir ortam yapıldıgında da -anneaa yurt cok pis kaka diyip eve çıkılır'' bunu hangimiz yapmadı ya da aklından geçirmedi şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Muhtardan çok rahat bi biçimde fakirlik belgesi alınabiliyo işe yararsa fakir olduğunu kanıtlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kız hiç istemeyip ailesinin yurt ile konuşması durumunda verebilirler. kavga, alkol, psikolojik sorun gibi şeyler ters tepebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Yurt müdürü ile konuşun, bir aylık parayı alsın öbür ayların senetlerini versin. Hiç öğrenciye masraf yapmadan bir aylık para almak onunda işine gelir, aileye filanda haber vermez eğer ailenin öğrenmemesi gerekiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 3 yolu var; -Çok ikna edici ebeveyn/eş/dost -Yerine birini bulmak, fakat senenin ortasında ev olsa bir derece ama aparta birini bulmak zor, fakat erkek olmadığı için bu ihtimal çok düşük değil. -Hem senet hem ev kirası ödemek, bu da baya bir külfet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 özleşme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Letsgetthesunshine said: Herkes yurt müdürünü savunma moduna geçmiş yuh. Bi kere o adam yurdun yarısı basıp gidene kadar zarar etmiyor o yüzden çok sıkılmasın savunanlar. Bir çok yerde de fahiş fiyatla öğrenciye geçiriyorlar, ay pardon oda kiralıyorlar. Kışın ayrı bi dert yaza gelindiğinde ayrı bi dert. Ve içinizde üniversitede yurda gidipte bunu istemeyen oldu mu bilmiyorum ama genelde ''yurda 2 ay gidilir ortam yapıldıgında da -anneaa yurt cok pis kaka diyip eve çıkılır'' bunu hangimiz yapmadı ya da aklından geçirmedi şimdiye kadar. abi helal olsun cok dogru konustun bugun sunuda öğrendim valilikde yardım ediyormuş ama hangi bölüm neyin nesi bilmiyorum ayrıca cogunluk yurtdan cıkmak istiyor mis gibi ev dururken kim başkasının yerine yurda gelir yazılır aptal olması lazım yurd müdür gıcık bir herif birde polis tanıdık var onunla falan almaya çalişsak işe yarar mı adam birde sigortasız işçi çaliştirıyor bunuda adama karsı nasıl kullanabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar