oha300 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 mrb arkadaşlar kız arkadasım özel yurtta kalıyor ve eve cıkmak istiyor yurt müdüründen senetleri istedi ama sözleşme gereğince vermediler okuldan ayrılma durumda sözleşmeyi vereceklerini belirttiler sözleşmenin fotokobisi yok elimizde tam olarak ne yazdığını bilmiyoruz bu konuda fikri olanlar hukukcular varsa engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 senet yapmıs mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 evet hazirana kadar senetleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 senetleri istedim vermediler dio ya abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 tek yol adamı ikna etmek gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Abi masaya vur esprisi yapmalık,ama yapmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 genelde o tür durumlarda adamların burnundan getirmesi lazım kız arkadaşının ki al git senetlerini yeter ki git dedirtebilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 işte bunun için ne yapabiliriz birde netten arastırdım sözleşmenin feshi için saglık durumunun yurtta kalmasına uygun değildir falan diyor bu normal rapor mu heyet raporumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 hangi yurttan bahsediyorsun? (ismi ne, nerede vb) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ankara özel ata kız öğrenci yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bazı yurtların sözleşmeleri öyle gercekten.dönem ortasında giriş çıkış olmuyor boylelikle.yasal düzenini bilemem ama olay benim de basıma gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 mecbur olmadıkca yurtlara bulasmayın derim ben yarısı para tuzagı diger yarısı fetullahcı ısık evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 saglik raporu alsin bilmem suna karsi alerjisi var mesela yurdunuz cok tozlu, su su yemeklere alerjisi var yiyemiyor diye artik aklina ne gelirse. sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 arkadaşlarından rica etsin kendisi hakkında şikayet dilekçesi yazmaları için tutar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 said: dudullu kız öğrenci yurdu müdürlüğüne yan odadaki aslı gece boyu osurarak uyuyor. onun osurmasından uyuyamamakla birlikte, kapı altlarından gelen kokulu gaz yüzünden diş fırçalarımız sararmaya başladı. saygılarbu dilekçeyi versin 4-5 kişi sorun çözülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 offf okudum önce şöyle bir, 2 sn sonra gülmeye başladım sdfdsf neden böyle oldu acaba dsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Arkadaşlarından rica etsin şikayet etsinler kızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 yurdu özledin ve bundan kurtulmak istiyorsun sanarak girdim topiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Dartanian said: Arkadaşlarından rica etsin şikayet etsinler kızı.. ilk ben dedim :P yav said: arkadaşlarından rica etsin kendisi hakkında şikayet dilekçesi yazmaları için tutar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Görmemişim neyse evet şikayet en iyisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 yurtdan kovuldugunda ücret ödeniyormuş birde ailesine kızın osrurtudugu için yurdtan attık mı diyecek adamlar :DD güzel fikirler teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 malesef bi yolu yok, sözleşmeyi imzalamandan önce düşüncekyi :D bu tarz durumlarda uygun fiyata birisine devretme(oda geneld sözleşmede engelleniyo) yada acındırma yoluyla ikna etmekten başka çare yok sanırım. yurduda düşünmek lazım sene başında belli bir kontenjana göre hazırlık yapıyor sene ortasında giderse o odaya kimi yerleştiricek bi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 En fazla mali durumum kötü der ve okulu dondurucam diyip kandırabilir ya da Hazırlık sınıfı ise üds ya da toefl a 'ben sınava girip muafiyeti atlatım o yüzden 1 sene burada bosuna beklememin anlamın yok' diyipte senedini pek ala alabilir ya da Biraz sizofren ya da manik-depresif rp si yapıp benim psikolojik sorunlarım var o yüzden memlekete dönmem lazım diyipte alabilir sözleşmeyi. (Bunun rp sini cok inandırıcı yapmasın ondan sonra bi de dengesiz olursa senin için kötü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Yurt sahibi istemezse eğer ne yaparsanız yapın o senetleri alamazsınız. Olur da kaçarsanız yurttan adam dava da açar herşeyi de yapabilir. Herhangi bir şikayet yada kavga sonucunda atılırsa ,en başta imzaladığı sözleşmede yazıyor,parayı yine ödemek zorundasınız. Sene ortasında kız arkadaşının çıkmasını adam zarar olarak nitelendirip her şekilde o parayı almak isteyecektir. İnşallah anlayışlı biri çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 elesso said: yurduda düşünmek lazım sene başında belli bir kontenjana göre hazırlık yapıyor sene ortasında giderse o odaya kimi yerleştiricek bi daha? Ya hakkaten yalnız burda resmen 3 kağıt için saksı çalıştırıyoruz ahuas. Kötü hissettim kendimi. Tek yol 2.dönemin parasını adama verip hadi bana eyv. demek. Napsın adamcağız hakkaten böyle fikir değiştirip duran öğrenciler yüzünden kazanması gereken parayı kazanmasın mı? allala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar