Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

özel yurt özleşmesinin feshi

oha300

Öne çıkan mesajlar

mrb arkadaşlar
kız arkadasım özel yurtta kalıyor ve eve cıkmak istiyor yurt müdüründen senetleri istedi ama sözleşme gereğince vermediler okuldan ayrılma durumda sözleşmeyi vereceklerini belirttiler sözleşmenin fotokobisi yok elimizde tam olarak ne yazdığını bilmiyoruz bu konuda fikri olanlar hukukcular varsa engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

malesef bi yolu yok, sözleşmeyi imzalamandan önce düşüncekyi :D

bu tarz durumlarda uygun fiyata birisine devretme(oda geneld sözleşmede engelleniyo) yada acındırma yoluyla ikna etmekten başka çare yok sanırım.

yurduda düşünmek lazım sene başında belli bir kontenjana göre hazırlık yapıyor sene ortasında giderse o odaya kimi yerleştiricek bi daha?
Sosyal ağlarda paylaş

En fazla mali durumum kötü der ve okulu dondurucam diyip kandırabilir ya da

Hazırlık sınıfı ise üds ya da toefl a 'ben sınava girip muafiyeti atlatım o yüzden 1 sene burada bosuna beklememin anlamın yok' diyipte senedini pek ala alabilir

ya da

Biraz sizofren ya da manik-depresif rp si yapıp benim psikolojik sorunlarım var o yüzden memlekete dönmem lazım diyipte alabilir sözleşmeyi. (Bunun rp sini cok inandırıcı yapmasın ondan sonra bi de dengesiz olursa senin için kötü =)
Sosyal ağlarda paylaş

Yurt sahibi istemezse eğer ne yaparsanız yapın o senetleri alamazsınız. Olur da kaçarsanız yurttan adam dava da açar herşeyi de yapabilir. Herhangi bir şikayet yada kavga sonucunda atılırsa ,en başta imzaladığı sözleşmede yazıyor,parayı yine ödemek zorundasınız. Sene ortasında kız arkadaşının çıkmasını adam zarar olarak nitelendirip her şekilde o parayı almak isteyecektir. İnşallah anlayışlı biri çıkar
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

yurduda düşünmek lazım sene başında belli bir kontenjana göre hazırlık yapıyor sene ortasında giderse o odaya kimi yerleştiricek bi daha?

Ya hakkaten yalnız burda resmen 3 kağıt için saksı çalıştırıyoruz ahuas. Kötü hissettim kendimi.

Tek yol 2.dönemin parasını adama verip hadi bana eyv. demek. Napsın adamcağız hakkaten böyle fikir değiştirip duran öğrenciler yüzünden kazanması gereken parayı kazanmasın mı? allala...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...