synorin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 biliyorum çok düşük bi şans ama lütfen burda varsa bana öm ile ulaşsın...tavsiye alert veriyorum ayrıca ultra saçma başlık için pati halkından özür diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 göstere göstere balığa yem atmak mı bu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 off naaptın synorin ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 burç konusu vardı orada bulabilirsin :D edit: ahada linki http://forum.paticik.com/read.php?20,4521459,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 SLM BEN BALIGIM. yok sadece kefalim kabul ediyorum, balik degil yayim=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 arkadaşlar tavsiye alcam ya off... niye kimse inanmıyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Abi.. Bu başlığa tabi inanan çıkmaz. Asdfsaf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 İkizler erkeği at your service. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 haydi sor sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 e alacağın tavsiyeyi direk sor illa burçlarla ilgili olan biri çıkar cevap verir. En kötü ihtimal burcu troll olanlar cevap verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 http://data16.sevenload.com/slcom/xx/kz/knmmjgd/lycqplhhihhe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 dürüst mode olm burda sorarsam o soruları daha da gelemem utançtan buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 o zaman genel olarak söyliyim; Balık bayanı bir kere narindir ve sabırlıdır. Aceleci davranmıcan bunlara yoksa elinde sadece kılçığı kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 balık erkeği at your service. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 iki dakka kiz rpsi yapabilinmi bilader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 35000km'de, iç-dış m paket, borusan garantisi 1 sene daha devam eden, sigara içilmemiş, yarım deri antrasit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bay var uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 vaniLLe said: iki dakka kiz rpsi yapabilinmi bilader? BİLAEEE bizim kitabimizda öyle roleplay yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 kesin kız durumu zxcxzc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Balık kadını son derece duygusal olur. Sıradan hatunlar gibi değil aşırı duygusal ve kırılgan olurlar. Aman diyim bi balık kadınına yanlış yapmayın, yoksa hem onu hem de kendinizi üzersiniz. Kinci değillerdir, ancak bi defa dağıldıklarında zor toparlanırlar. Sorun nedir synorin? İstersen pmden yardım edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 vaniLLe said: SLM BEN BALIGIM. yok sadece kefalim kabul ediyorum, balik degil yayim=( (td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 vaniLLe said: SLM BEN BALIGIM. yok sadece kefalim kabul ediyorum, balik degil yayim=( (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 vaniLLe said: SLM BEN BALIGIM. yok sadece kefalim kabul ediyorum, balik degil yayim=( abi çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 vaniLLe said: SLM BEN BALIGIM. yok sadece kefalim kabul ediyorum, balik degil yayim=( (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 vaniLLe said: SLM BEN BALIGIM. yok sadece kefalim kabul ediyorum, balik degil yayim=( (td) pööfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar