nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kanka olayı bence tabiki de yalan da arada yolda gorse selam verse oturup bi cay icse bi sey demem/demedim su ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 en büyük örnek white stripes. adamlar ayrıldıktan sonra grubu dağıtsaydı halleri nice olurdu. ayrıca eğer birine aşık değilsen arkadaşımdır diyebilirsin. herif artık ona aşıkmış, sonra zihni değiştirmiş aşık olduğu kişiyi. korkulacaksa adamın kıza tekrar aşık olmasından korkulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hepsini okumadım (nası okiyim lan) ya millet birini buldumu direk eski sevgilisinin gözüne sokmaya çalışır. yok üzülmesinmiş de yok bla blaymış da yiyişiyolar işte anla artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 "nutella yerim" said: kanka olayı bence tabiki de yalan da arada yolda gorse selam verse oturup bi cay icse bi sey demem/demedim su ana kadar valla ben derim sanırım. benimki manyaklık biliyorum ama işte elden gelmio o duruma ok demek benim bünyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Osuran_boğa said: hepsini okumadım (nası okiyim lan) ya millet birini buldumu direk eski sevgilisinin gözüne sokmaya çalışır. yok üzülmesinmiş de yok bla blaymış da yiyişiyolar işte anla artık the ugly truth lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dunno said: n...beni xten saklamandan nefret ediyorum. onun bunu bilmemesinden ve güllük gülistanlık yasamasından.... şu satır zaten adamın, kendisi, 1 sevgili ve 1 adet kendini sevgili sanan 3 kişilik bir hayatı çatır çatır yürüttüğünün kanıtı. ve bence bu durumda bu kadar az detayla, "sevgili" olan kişi bu mesajı yazan kişi değil gibi görünüo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 adam çatır çatır çakıyor. kız burda derdini çekiyor. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sesu said: HaciYatmaz said: sesu said: Ay saçmalamayın ben eski sevgilimle oturup baş başa şarap bile içiyorum hiç de birşey yok içimde çocuğa karşı. Atmayın oranızdan buranızdan. Bazı insanlar medeni ayrılıklar yaşayabilir bunu kafanıza sokun artık. Ayrı ama hala iletişim içinde olan ebeveynler için aynı şeyi söylemezsiniz ama ne farkı var? Benim annemle babam konuşmuyor mesela hiç gelip "onlar evlat paylaşıyor konuşmak zorundalar" demeyin. Yok öyle bir zorunluluk ortada. dunno söylediğimi ciddiye almadın, ben gerçekten içten bir şekilde yazmıştım ama olayın tamamını anlamamışım. Anladığım kadarıyla yaptığım yorumda da salakçaydı yaptığın, şimdi bu anladığım kıskançlık konusu da saçma. YAPMAYIN BUNU, sende karşı tarafa duygu olmayabilirde o çocuğun ne yaşadığını biliyonmu? eminim ki umutlanmıştır. biz erkekler hafif olumlu harekette umutlanıp, kafamızda kurup buna inanırız. işin gerçeğini anladığımızda da iş işten geçmiş olur. ayrıca o adam hala düzenli olarak görüşüyosa o kızı unutamamıştır, arkadaşız ayağı falan yalan, yemeyin kendinizi. Topic in hepsini okumadan şuna bir cevap vereyim hazır gözüme çarpmışken didim: E evet biliyorum tabii ki, çok yakın arkadaşımla sevgiliydi zaten barışmak üzereler. Öyle bir umutlanma durumu söz konusu değil yani. Arkadaş olmak ayak değildir, bırakın bu erkek mikiyle düşünür iddialarını pls. sesu kizsin anlayamassin ve haksizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ya arkadaşlar bazı ilişkilerde şesunun dediği gibi olabilir ben de eski 2-3 yıl önceki sevgilimle görüşüyorum.Hergün konuşuyoruz arıyor ediyor , ben arıyorum. Biz bu kızla ayrıldıktan sonraki 1yıl boyunca hep kavgalar ettik çünkü duygu bitmemişti ve en ufak bişeyde içimizdeki kini kusuyoduk..Sonradan karşılaştık bi gün ve tekrar düzeldi aramız,arkadaş olduk.İkimizde eski günleri güzel günler olarak hatırlıyoruz ancak bişey hissetmiyoruz..En azından o kızda bana böyle diyor ve böyle olduğuna inanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sanıyorum konu eski kız arkadaşı ile görüşmesi değil. eski kız arkadaşından şuanki ilişkisini saklaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Dartanian said: Ya arkadaşlar bazı ilişkilerde şesunun dediği gibi olabilir ben de eski 2-3 yıl önceki sevgilimle görüşüyorum.Hergün konuşuyoruz arıyor ediyor , ben arıyorum. Biz bu kızla ayrıldıktan sonraki 1yıl boyunca hep kavgalar ettik çünkü duygu bitmemişti ve en ufak bişeyde içimizdeki kini kusuyoduk..Sonradan karşılaştık bi gün ve tekrar düzeldi aramız,arkadaş olduk.İkimizde eski günleri güzel günler olarak hatırlıyoruz ancak bişey hissetmiyoruz..En azından o kızda bana böyle diyor ve böyle olduğuna inanıyorum..bırak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Böjeek said: sanıyorum konu eski kız arkadaşı ile görüşmesi değil. eski kız arkadaşından şuanki ilişkisini saklaması Canım, ben benim yukarımdaki arkadaşa cevap yazmıştım :D @peder:Abi valla he bişey istese belki hee gel bize derim o ayrı asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Böjeek said: sanıyorum konu eski kız arkadaşı ile görüşmesi değil. eski kız arkadaşından şuanki ilişkisini saklaması bişi saklanıosa ortada bi halt vardır yazık gerçekten 2 kıza da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Anladığım kadarıyla o kızı üzmemek için seni üzüyor.Seçimini zaten yapmış gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 adam belli ki eski sevgilisini atamamış kafasından. eski sevgilisinin ne düşündüğünü bilemem fakat erkek arkadaşın şartlar oluştuğu anda seni bırakıp döner eski sevgilisine ya da içinde kalmış olabilir , ortam kollayıp bir fırsat bulup yatağa atabilirmiyim diye eski sevgilisini düşünüyor. seni seviyorum beni bırakma demesine gelince eğer sevişiyorsanız adam sana sensiz nefes alamıyorum, yaşama nedenim sensin bile diyebilir. aynı durumda olsam bende aynı şeyi söylerdim ki erkeklerin çoğu da aynı şeyi söyler. eğer gerçekten sana dediği gibi sana deliler gibi aşık olsa dönüp eski sevgilisine tek bir saniye bakmaz seni kaybetme korkusunlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dunno cidden hissederek mi yazıyosun bu yazıları? içinden geldiği gibi mi açıyosun tüm topicleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sesu said: HaciYatmaz said: sesu said: Ay saçmalamayın ben eski sevgilimle oturup baş başa şarap bile içiyorum hiç de birşey yok içimde çocuğa karşı. Atmayın oranızdan buranızdan. Bazı insanlar medeni ayrılıklar yaşayabilir bunu kafanıza sokun artık. Ayrı ama hala iletişim içinde olan ebeveynler için aynı şeyi söylemezsiniz ama ne farkı var? Benim annemle babam konuşmuyor mesela hiç gelip "onlar evlat paylaşıyor konuşmak zorundalar" demeyin. Yok öyle bir zorunluluk ortada. dunno söylediğimi ciddiye almadın, ben gerçekten içten bir şekilde yazmıştım ama olayın tamamını anlamamışım. Anladığım kadarıyla yaptığım yorumda da salakçaydı yaptığın, şimdi bu anladığım kıskançlık konusu da saçma. YAPMAYIN BUNU, sende karşı tarafa duygu olmayabilirde o çocuğun ne yaşadığını biliyonmu? eminim ki umutlanmıştır. biz erkekler hafif olumlu harekette umutlanıp, kafamızda kurup buna inanırız. işin gerçeğini anladığımızda da iş işten geçmiş olur. ayrıca o adam hala düzenli olarak görüşüyosa o kızı unutamamıştır, arkadaşız ayağı falan yalan, yemeyin kendinizi. Topic in hepsini okumadan şuna bir cevap vereyim hazır gözüme çarpmışken didim: E evet biliyorum tabii ki, çok yakın arkadaşımla sevgiliydi zaten barışmak üzereler. Öyle bir umutlanma durumu söz konusu değil yani. Arkadaş olmak ayak değildir, bırakın bu erkek mikiyle düşünür iddialarını pls. bu bölümdeki, ayrılıp unutamama konularına bak. yıllar/aylar sonra tekrar birlikte olma isteği veya bir kere daha denemek isteyen kişilerin bekledikleri neler? ufak olumlu harekette 23 nisan çocuğu gibi sevinirken, daha sonra arkadaşım olarak görüyorum diyerek şekeri alınmış çocuğa döndürmeyin. yoksa ben bi yerimden uydurup yazmıyorum, burda ve etrafımda gördüklerimi yazdım. haa, istisna 1-2 çıkabilir. ama sonraki arkadaşlık kısmında "acaba?" mutlaka olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar