Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinirler harap

dunno

Öne çıkan mesajlar

kuyruk acısı o kişi seni terkedince olan sey diil mi? ben bu adama diyorum ki ayrılalım. o hayır ayrılmayalım seni cok seviyorum beni bırakma diyo. kuyruk acısı olsa tam tersi olmaz mı

vivavale said:

dunno said:

ühühühühühühühü

tam bi aptalım
neden bırakamıyorum onu
neden kendi kendime devam edemiyorum
neden siyah ya da beyaz degil.
bunları yapan kisi sevmesin de beni o zaman. seviyorum da demesin beni.
hem üzüp hem seviyorum cok demesin. beni bırakma demesin. aklımı karıstırmasın.
bunları düsünmekten nefret ediyorum
neden adam gibi bi ilişki olamıyor bu

ona asıksın,kuyruk acın var,karsı taraf ta senin bu durumda oldugunu biliyo bunun zevkini cıkarıyo.kuyruk acını cıkarmadıgın sürece bu sürec devam edicek.
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

kuyruk acısı o kişi seni terkedince olan sey diil mi? ben bu adama diyorum ki ayrılalım. o hayır ayrılmayalım seni cok seviyorum beni bırakma diyo. kuyruk acısı olsa tam tersi olmaz mı

vivavale said:

dunno said:

ühühühühühühühü

tam bi aptalım
neden bırakamıyorum onu

ona asıksın,kuyruk acın var,karsı taraf ta senin bu durumda oldugunu biliyo bunun zevkini cıkarıyo.kuyruk acını cıkarmadıgın sürece bu sürec devam edicek.

pardon ben sadece quote ledigim yer icin yazmıstım.

yazdıkların gibiyse sorun yok salla gitsin ne üzüyosun ki kendini
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

queen cidden banada tercüman olmuş koptum :D gerçi şey de diyebilirdin hani düşün çocukları olanların çocuklarının bile bundan büyük derdi vardır (lego kaybolması vs) gibi küçümseyebilirdin.

bak o da olabilirdi.
uygun olurdu yani..

neyse yanlış yere koymuşum çocuğu..

gerçi çocuğu koydum mu, koydum. orası da önemliydi..

edit:bir daha dünyaya gelirsem inşalla kız olurum lan. dertsizlikten dert ediniyor garipler. ne muhteşem bir hayat..
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

ulan şu projeyi zamanında teslim edebilsem de aldatılsam fln, razıyım walla.

milllet abi data flow diagramlarını bitirdik diyor, ben hala use case'lerdeki inherit balonlarla uğraşiyorum.

ahuahuah aynısını yazmıştım da yollamadım..

ahanda şöyleydi.
şimdi kız arkadşaım olsa da birisi gelip "lan kız arkadaşın seni aldatıyor. bi dostum ben.." dese.. "sağol kardeş sen git ben onu sonra vururum" der ve "kız arkadaş vurulacak" diye not alırım..

tenks to opera copy to note
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

ühühühühühühühü

tam bi aptalım
neden bırakamıyorum onu

Bence ilk cümlen, başında "çünkü" ile bütün paragrafın sonunda gelmeliymiş. No offense ama şu durumda beynini kullanamıyorsun pek belli ki. İnsan mutlu ise ilişkisini sürdürür. Yapmayın, etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuda iki üç bişi söyleyecegim.
şimdi;
bu insanlar birlikte olmuş ve ayrılmışlar dimi?evet.
ha,demek ki bi noktada ilişki de bi problem çıkmış yürümemiş.
e zaten yürüyor olsaydı ya da iki taraf hala birbirini seviyor olsaydı;biter miydi?hayır.
kıskanmanı anlayabiliyorum.iletişime geçmelerini bu kadar kafana takmamalısın.ona senden bahsetmiyor oluşunu da..
ne kadar erkekleri dümdüz varlıklar olarak görseniz de onların da bişileri yapmakta ya da yapmamakta bazı sebepleri var.bencil davranıyorsun bu konu da bunu da anlayabiliyorum.başka birinin üzülücek olması seni şu noktada ilgilendirmiyor,bunu da anladım.
anlamadığım ise:
adama aşıgım diyorsun ve sadece kıskandığın için ilişkiyi bitirmeye çalışıyorsun."geçmişinden" birine senden bahsetmediği için.bu ne kadar mantıklı dunno?şuan seninle birlikte ve seni istiyor.bunu da negzel bak söylüyormuş.

seni çıldırtan o degil.kendi kendini çıldırtıyorsun.saçma sapan şeyler düşünerek hemde.bırak bilmesin seni eski kız,bırak konuşsunlar.eger sen sevgilinin sevgisinden eminsen ve güveniyorsan neden bu kadar hırpalıyorsun ki kendini?
ha zaten bunlardan emin degilsen,ya bu konu üzerinde dogru düzgün konuşmalısı-bişiler yapmalısın.Ya da en başından vazgeç,(ki zaten buna hazırsın o yüzden ben aşık oldugunu filan düşünmüyorum)ugraşma.

ps:üslubum agır kaçmış olabilir.şimdiden özür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...