mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 GEÇMİŞ OLSUN CANIM =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 "peder zickler" said: insanların derdi ona yüklediği değer kadar büyüktür dasaa bunu asla bilemezsin. (OOOO) hLL peder bilgeliğini konuşturdu adam o kadar wisdom boşuna almıyor clericler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 kuyruk acısı o kişi seni terkedince olan sey diil mi? ben bu adama diyorum ki ayrılalım. o hayır ayrılmayalım seni cok seviyorum beni bırakma diyo. kuyruk acısı olsa tam tersi olmaz mı vivavale said: dunno said: ühühühühühühühü tam bi aptalım neden bırakamıyorum onu neden kendi kendime devam edemiyorum neden siyah ya da beyaz degil. bunları yapan kisi sevmesin de beni o zaman. seviyorum da demesin beni. hem üzüp hem seviyorum cok demesin. beni bırakma demesin. aklımı karıstırmasın. bunları düsünmekten nefret ediyorum neden adam gibi bi ilişki olamıyor bu ona asıksın,kuyruk acın var,karsı taraf ta senin bu durumda oldugunu biliyo bunun zevkini cıkarıyo.kuyruk acını cıkarmadıgın sürece bu sürec devam edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Queen said: çocuğunun mu ahuahahuhauah çoğunun yazıcakmışım ama memory overflow vermişim orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 queen cidden banada tercüman olmuş koptum :D gerçi şey de diyebilirdin hani düşün çocukları olanların çocuklarının bile bundan büyük derdi vardır (lego kaybolması vs) gibi küçümseyebilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ne dertli insanmış yahu.çilekeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 dunno said: kuyruk acısı o kişi seni terkedince olan sey diil mi? ben bu adama diyorum ki ayrılalım. o hayır ayrılmayalım seni cok seviyorum beni bırakma diyo. kuyruk acısı olsa tam tersi olmaz mı vivavale said: dunno said: ühühühühühühühü tam bi aptalım neden bırakamıyorum onu neden kendi kendime devam edemiyorum neden siyah ya da beyaz degil. bunları yapan kisi sevmesin de beni o zaman. seviyorum da demesin beni. hem üzüp hem seviyorum cok demesin. beni bırakma demesin. aklımı karıstırmasın. bunları düsünmekten nefret ediyorum neden adam gibi bi ilişki olamıyor bu ona asıksın,kuyruk acın var,karsı taraf ta senin bu durumda oldugunu biliyo bunun zevkini cıkarıyo.kuyruk acını cıkarmadıgın sürece bu sürec devam edicek. pardon ben sadece quote ledigim yer icin yazmıstım. yazdıkların gibiyse sorun yok salla gitsin ne üzüyosun ki kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Farinal said: queen cidden banada tercüman olmuş koptum :D gerçi şey de diyebilirdin hani düşün çocukları olanların çocuklarının bile bundan büyük derdi vardır (lego kaybolması vs) gibi küçümseyebilirdin. bak o da olabilirdi. uygun olurdu yani.. neyse yanlış yere koymuşum çocuğu.. gerçi çocuğu koydum mu, koydum. orası da önemliydi.. edit:bir daha dünyaya gelirsem inşalla kız olurum lan. dertsizlikten dert ediniyor garipler. ne muhteşem bir hayat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 daha bi ağır olurmuş ama hem iyi oldu koymadığın zaten sinirler harap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ulan şu projeyi zamanında teslim edebilsem de aldatılsam fln, razıyım walla. milllet abi data flow diagramlarını bitirdik diyor, ben hala use case'lerdeki inherit balonlarla uğraşiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 senko said: ulan şu projeyi zamanında teslim edebilsem de aldatılsam fln, razıyım walla. milllet abi data flow diagramlarını bitirdik diyor, ben hala use case'lerdeki inherit balonlarla uğraşiyorum. ahuahuah aynısını yazmıştım da yollamadım.. ahanda şöyleydi. şimdi kız arkadşaım olsa da birisi gelip "lan kız arkadaşın seni aldatıyor. bi dostum ben.." dese.. "sağol kardeş sen git ben onu sonra vururum" der ve "kız arkadaş vurulacak" diye not alırım.. tenks to opera copy to note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 o not ta diğer notların arasında kaybolur giderdi zaten, veya geçirtire geçiktire kız evlendikten sonra fln vururdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ehuehue -neriman evlenmişsin +ee-evet -ne iyi nan. +.. -hediye getirdim de ben +aa sağol zahmet etmeye... -evet. DIKŞIIIIN +ALLAAAAH! -sıkışınca allah tabi.. neyse ya pardon taam mı? notu şimdi buldum ben.. hadi görüşürüz. eşine saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 git kendin söyle yada alakasız birisine söylet ve kurtul madem bu kadar koyuyor bu durum sana. abartsın hatta anlatan kişi biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 dunno said: ühühühühühühühü tam bi aptalım neden bırakamıyorum onu neden kendi kendime devam edemiyorum neden siyah ya da beyaz degil. bunları yapan kisi sevmesin de beni o zaman. seviyorum da demesin beni. hem üzüp hem seviyorum cok demesin. beni bırakma demesin. aklımı karıstırmasın. bunları düsünmekten nefret ediyorum neden adam gibi bi ilişki olamıyor bu Bence ilk cümlen, başında "çünkü" ile bütün paragrafın sonunda gelmeliymiş. No offense ama şu durumda beynini kullanamıyorsun pek belli ki. İnsan mutlu ise ilişkisini sürdürür. Yapmayın, etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Ben ne istediğini de anlamadım dunno'nun. Bu durumundan kurtulmak mı istiyor? Yoksa bu durumundan memnun hep birlikte ağlayalım mı istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 dunno 3'lü yapsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bu konuda iki üç bişi söyleyecegim. şimdi; bu insanlar birlikte olmuş ve ayrılmışlar dimi?evet. ha,demek ki bi noktada ilişki de bi problem çıkmış yürümemiş. e zaten yürüyor olsaydı ya da iki taraf hala birbirini seviyor olsaydı;biter miydi?hayır. kıskanmanı anlayabiliyorum.iletişime geçmelerini bu kadar kafana takmamalısın.ona senden bahsetmiyor oluşunu da.. ne kadar erkekleri dümdüz varlıklar olarak görseniz de onların da bişileri yapmakta ya da yapmamakta bazı sebepleri var.bencil davranıyorsun bu konu da bunu da anlayabiliyorum.başka birinin üzülücek olması seni şu noktada ilgilendirmiyor,bunu da anladım. anlamadığım ise: adama aşıgım diyorsun ve sadece kıskandığın için ilişkiyi bitirmeye çalışıyorsun."geçmişinden" birine senden bahsetmediği için.bu ne kadar mantıklı dunno?şuan seninle birlikte ve seni istiyor.bunu da negzel bak söylüyormuş. seni çıldırtan o degil.kendi kendini çıldırtıyorsun.saçma sapan şeyler düşünerek hemde.bırak bilmesin seni eski kız,bırak konuşsunlar.eger sen sevgilinin sevgisinden eminsen ve güveniyorsan neden bu kadar hırpalıyorsun ki kendini? ha zaten bunlardan emin degilsen,ya bu konu üzerinde dogru düzgün konuşmalısı-bişiler yapmalısın.Ya da en başından vazgeç,(ki zaten buna hazırsın o yüzden ben aşık oldugunu filan düşünmüyorum)ugraşma. ps:üslubum agır kaçmış olabilir.şimdiden özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 cok merak ettim bu 2 senedir hakkinda topik actigin aka saydirmak istedigin kisi ayni kisi mi? öyleyse, hayatindan cikarmak icin cok gec kalmissin. ya da hayatina hep böyle insanlari sokup/cikartamiyorsan, yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 AŞK BU AŞK. sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ask degil aliskanlik. aliskanliksa ve bunun farkinda oldugun halde devam ediyorsa da salaklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 onlar halka degil fil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 noluyo lan bi anda amazonlar bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar