Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Ocak'da Atina'ya gideceğim, oradan Viyana'ya geçeceğim. Yunan konsolosluğundan schengen almam gerekiyor sanırım doğru mudur? Yanında kalacağım arkadaşım bana oradan bir davetiye yollayacak, öyle olunca işlemler daha kolay oluyormuş sanırım. Ne kadar farkediyor? Dikkat etmem gereken bir husus var mı arkadaşlar? Vizeye ancak 1 Ocaktan sonra başvurabilirim ve 22 ocakta uçağım kalkıyor. Bu vakit yeter mi vizeyi almam için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yunanistan+vizesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Önceden okudum hepsini ama tutarlı bilgiler yok. Istanbul konsolosluğundan da pek bahsetmiyor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Shengen verirler, pek de zorlamazlar diye zannediyorum. Laf olsun diye 1 senelik vize başvurusu yapmıştım, duruyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Taksimdeki mekana git işte hem çok güzel sergi var WW2'de Yunanistan diye gerçi biraz küçük ama güzel şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 normal şartlarda o süre yeter ama garantisi yok, ilk defa mı vize alıyorsun? Bir de sana davet mektubu verecek olan yunanistan da mı? Ayrıca bir çok durumda otel rezervasyonu davet mektubundan daha iyi, rezervasyon sahte bile olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar