Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Şimdi ben geçen aylarda evime bi kedi almiştim sokaktan. Arada sırada evde yalnız kaliyor ve sıkılmasını istemediğimden yanına bir tane daha mi bulsam diye düşünürken. Dün sabah arkaşımdan evden çıktıktan sonra bu senin kedi değil mi diye geri geldi. Harbiden baya benziyordu. Hatta ilk baş "Lan salak niye kaçtın ki" diye düşünürken bizim ki içeri mırlaya mırlaya girdi. Hadi dedim ikizini bulmuşken alivereyim bakalim nolcak. Ama gel gör ki bunlar birbirinden pek hoşlanmıyorlar. Sürekli evin içinde bir kovalamaca var. Gerçi öyle çok ciddi kavga ettikleri yok arada birbirlerine kafa göz giriyorlar onun dışında genelde patileri kaldırıp hoplayarak tıslayarak falan takılıyorlar. Ama dün gece artık en son ikisi de yanyana benim yatakta uyuyakalmışlar. Gerçi uyanır uyanmaz gene didişmeye başladılar. Kedilerden ilki erkekti ikinci dişi çıktı ve ikinci gelen birinciye göre biraz daha büyük duruyor. Bunlar sex olayına girmezler umarım direk. Bir diğer sorunum da ikinci gelen tuvaletini yapmadı daha kumu falan gösterdim ama öteki kedinin kokusundan mi rahatsız oldu anlayamadım. Direk kaçtı ordan. Bunlar kumlarını ortak kullanmaz ki şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 büyük aşklar nefretle başlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Benim korktuğum da o zaten =) 2 tanesi yetiyor zaten orduya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 başta kıskançlık kavga olur ama zamanla alışırlar beraber otur kalk yat yemek ye vb kokuları karışır birbirine eninde sonunda. 1-2 ay sürebilir. tabi biri eeh eytere be! diyip kaçabilirde, kediden kediye değişir normaldir. 46343734 tane kedi baktım/bakıyorum (bkz 3 kedi nasıl 2 yılda 31+ kedi olur) sonradan gelene zamanla alışıyorlar bir şekilde. ama aynı kuma tuvalet yapmayabilirler evet, kum şeyi genişşe belki ama zor genede 2 tane farklı yerde kum olması daha iyi başlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Evet, zamanla alışıyorlar birbirlerine, bitiyor hırlamalar fln., yalnız ayrı cins olmaları sakat, girerler sex olayına büyük olasılıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar