Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nickelodeon test yayını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yıl: 95 civarları bişey.
Nickelodeon ilk defa türkiyede yayınlanıcak, test yayını yapıyorlar, yani aynı programları defalarca üst üste oynatıyorlar kanal açılana kadar.
Oynatılanlardan birisi Rugrats, ama onun da yarısı.

Aklımdan çıkmıyor, hangi bölümüydü hangi yere kadar oynatılıyordu, kalmış aklımda.
Başka hatırlayan var mı merak ettim.
Mesaj tarihi:
Chemical said:

Yıl: 95 civarları bişey.
Nickelodeon ilk defa türkiyede yayınlanıcak, test yayını yapıyorlar, yani aynı programları defalarca üst üste oynatıyorlar kanal açılana kadar.
Oynatılanlardan birisi Rugrats, ama onun da yarısı.

Aklımdan çıkmıyor, hangi bölümüydü hangi yere kadar oynatılıyordu, kalmış aklımda.
Başka hatırlayan var mı merak ettim.

Buralar böyle bağ bostandı hep
Mesaj tarihi:
kutulu bolumdu o

yarisi oyniyordu bolumun, eve ikea modunda eglence parki filanmi ne aliyorlardi ama monte edemiyorlardi, cocuklar kutunun icine girip hayalgucu ile daha cok egleniyodu filan falan

rocko da televizyon aldigi bolum vardi, fena degildi oda

surekli izlemekten beynime kazinmis
Mesaj tarihi:
Biz onun açılışında yürüyüşe katılmıştık, boğaziçi köprüsünden yıldız tekniğe kadar. Bide üstüme nickelodeon yazılı bi sweatshirt vermişlerdi yaz günü. Terleye terleye bi hal olmuştum :D
Mesaj tarihi:
oaah rocko ve ren & stimpy bölümünü ben de hatırladım
aaah real monsters'ın da videosu vardı ama bölümü oynamazdı çok merak ederdim eheh
evet kutulu bölümüydü
Mesaj tarihi:
rokkonun modern yaşamı mı hayatı mı neydi onu hatırlıyom bende.

yanındaki öküz dü sanırsam, arkadaşı yakında tv izlerdi beyni yok olurdu. tv nin içine kaçardı falan. halen hatırladığıma göre bilinç altıma fena kaymış sdfs.
Mesaj tarihi:
Off çocukluk kabuslarımı hatırladım. Sürekli aynı bölümleri veriyolardı yarım yarım. Bazen dublajsız geliyodu yayın, İngilizce oluyodu anlamıyoduk.
Rocko'da da Rocko eve büyük televizyon alıyodu. İspanyol filmi izliyolardı, adamın biri "Maria este livro este tarde" tarzı bi şeyler diyodu kfjhsdlnfk
Mesaj tarihi:
x ahırda ki domuzlarııııııın sayısıdııııııır sayısıdııııııır.
pete and pete ya hastasıyım.
warez-bb de vardı orjinal bölümleri ama türkçe yalan ya
Mesaj tarihi:
pete pete yuzunden ortaokulda bizim sinifin basi belaya girmisti

dolmabahce sarayi gezisine giderken arkadas diziden kopya cekmis, kagida imdat kaciriliyoruz yazmis cama tutmus

biri gorup polisi aramis polis yakalamis hocalari filan aramis ehueheue
Mesaj tarihi:
rocko muhteşem.. indirdim tamamını. ara ara açıp gülüyorum..

15dk mı ne bi bölüm.. her bölümü ayrı aptalca..

tabi nette dublajlısı yok ki, orijinalinden fersahla iyidir tr dublaşlısı.
Mesaj tarihi:
rocko cidden dublajlısı orijinalinden daha iyi olan nadir yapımlardan. tek kötü tarafı cok güzel 3-5 espri kaynıyor orijinalinde olup türkcede olmayan.

ren & stimpy apayrı bi efsane.

clarissa desen keza.

hele pete ve pete creepy indiana falan. pff

eski nick cidden efsaneydi.

hani simdi OldNick diye bu eski dizileri yayınlasalar varya. off off.
Mesaj tarihi:
Laraken said:

sabahları okula gitmeden açardım bi kahvaltı yaparken. yurikanın şatosu vardı paso. hah allah bi onun bi de köpeğiyle ipucu arayan salak herifin belasını versin.

o mavi köpeğin çok iyi hatırlıyorum bir bölümünü ard arda 14 gün boyunca yayınlamışlardı. ama takip ediyordum bugün 4. kez yayınladılar aha 5. kez oldu diye diye 14. günde vazgeçmişlerdi artık 15. günde farklı bir bölüm yayına girmişti :)
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

Laraken said:

sabahları okula gitmeden açardım bi kahvaltı yaparken. yurikanın şatosu vardı paso. hah allah bi onun bi de köpeğiyle ipucu arayan salak herifin belasını versin.

o mavi köpeğin çok iyi hatırlıyorum bir bölümünü ard arda 14 gün boyunca yayınlamışlardı. ama takip ediyordum bugün 4. kez yayınladılar aha 5. kez oldu diye diye 14. günde vazgeçmişlerdi artık 15. günde farklı bir bölüm yayına girmişti :)

evet abi bi bölümü bi hafta yardırıyorlardı lan. sabahın körü zaten uykuluyum, hayır murat kazanasmaz'tan yol bilgisi de almak istemiyorum. ulan bi umut açıyorum, yok arkadaş yok.
  • Yeni Oluştur...