Chemical Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Yıl: 95 civarları bişey. Nickelodeon ilk defa türkiyede yayınlanıcak, test yayını yapıyorlar, yani aynı programları defalarca üst üste oynatıyorlar kanal açılana kadar. Oynatılanlardan birisi Rugrats, ama onun da yarısı. Aklımdan çıkmıyor, hangi bölümüydü hangi yere kadar oynatılıyordu, kalmış aklımda. Başka hatırlayan var mı merak ettim.
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Çizgifilm kıtlığı çeken o yıllarımızda, sadece beta playerımız ve oynatıcak eylenceli kasetimiz yokken, o test yayınını onlarca defa izlemişimdir.
di Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Kem yasin kac ki 95 yilini hatirliyosun ? Kacliydin sen ? =)
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 88, 7 yaşında falanım işte, 4 yaşına kadar hatırlıyorum devamını ben de hatırlamıyorum hakim bey
Coder Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Chemical said: Yıl: 95 civarları bişey. Nickelodeon ilk defa türkiyede yayınlanıcak, test yayını yapıyorlar, yani aynı programları defalarca üst üste oynatıyorlar kanal açılana kadar. Oynatılanlardan birisi Rugrats, ama onun da yarısı. Aklımdan çıkmıyor, hangi bölümüydü hangi yere kadar oynatılıyordu, kalmış aklımda. Başka hatırlayan var mı merak ettim. Buralar böyle bağ bostandı hep
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 kutulu bolumdu o yarisi oyniyordu bolumun, eve ikea modunda eglence parki filanmi ne aliyorlardi ama monte edemiyorlardi, cocuklar kutunun icine girip hayalgucu ile daha cok egleniyodu filan falan rocko da televizyon aldigi bolum vardi, fena degildi oda surekli izlemekten beynime kazinmis
Economics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ren ve stimpyde de milyonlarca kez oynatılmış bi evlat edinilme bölümü vardı ne pis bi bölümdü o ya . evin babasıyla duşa fln girerlerdi kıllı bacaklar fln ofofof
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Biz onun açılışında yürüyüşe katılmıştık, boğaziçi köprüsünden yıldız tekniğe kadar. Bide üstüme nickelodeon yazılı bi sweatshirt vermişlerdi yaz günü. Terleye terleye bi hal olmuştum :D
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 o zamandan kalma dublajlı pete & pete'e ulaşabilir miyiz?
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 oaah rocko ve ren & stimpy bölümünü ben de hatırladım aaah real monsters'ın da videosu vardı ama bölümü oynamazdı çok merak ederdim eheh evet kutulu bölümüydü
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Arkasokak said: o zamandan kalma dublajlı pete & pete'e ulaşabilir miyiz? ulaşanı repe boğarım
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 rokkonun modern yaşamı mı hayatı mı neydi onu hatırlıyom bende. yanındaki öküz dü sanırsam, arkadaşı yakında tv izlerdi beyni yok olurdu. tv nin içine kaçardı falan. halen hatırladığıma göre bilinç altıma fena kaymış sdfs.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 pete ve petein maceraları vardı süperdi
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 sabahları okula gitmeden açardım bi kahvaltı yaparken. yurikanın şatosu vardı paso. hah allah bi onun bi de köpeğiyle ipucu arayan salak herifin belasını versin.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Off çocukluk kabuslarımı hatırladım. Sürekli aynı bölümleri veriyolardı yarım yarım. Bazen dublajsız geliyodu yayın, İngilizce oluyodu anlamıyoduk. Rocko'da da Rocko eve büyük televizyon alıyodu. İspanyol filmi izliyolardı, adamın biri "Maria este livro este tarde" tarzı bi şeyler diyodu kfjhsdlnfk
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 x ahırda ki domuzlarııııııın sayısıdııııııır sayısıdııııııır. pete and pete ya hastasıyım. warez-bb de vardı orjinal bölümleri ama türkçe yalan ya
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 olum harbiden o köpeğiyle ipucu arayan malın adı neydi?
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 pete pete yuzunden ortaokulda bizim sinifin basi belaya girmisti dolmabahce sarayi gezisine giderken arkadas diziden kopya cekmis, kagida imdat kaciriliyoruz yazmis cama tutmus biri gorup polisi aramis polis yakalamis hocalari filan aramis ehueheue
irin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 herkes clarissa'nın merdivenle odaya giren sam'ine asıktı.ben arnold'un top kafasına aşıktım tey tey
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 rocko muhteşem.. indirdim tamamını. ara ara açıp gülüyorum.. 15dk mı ne bi bölüm.. her bölümü ayrı aptalca.. tabi nette dublajlısı yok ki, orijinalinden fersahla iyidir tr dublaşlısı.
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 rocko cidden dublajlısı orijinalinden daha iyi olan nadir yapımlardan. tek kötü tarafı cok güzel 3-5 espri kaynıyor orijinalinde olup türkcede olmayan. ren & stimpy apayrı bi efsane. clarissa desen keza. hele pete ve pete creepy indiana falan. pff eski nick cidden efsaneydi. hani simdi OldNick diye bu eski dizileri yayınlasalar varya. off off.
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Laraken said: sabahları okula gitmeden açardım bi kahvaltı yaparken. yurikanın şatosu vardı paso. hah allah bi onun bi de köpeğiyle ipucu arayan salak herifin belasını versin. o mavi köpeğin çok iyi hatırlıyorum bir bölümünü ard arda 14 gün boyunca yayınlamışlardı. ama takip ediyordum bugün 4. kez yayınladılar aha 5. kez oldu diye diye 14. günde vazgeçmişlerdi artık 15. günde farklı bir bölüm yayına girmişti :)
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Arkasokak said: Laraken said: sabahları okula gitmeden açardım bi kahvaltı yaparken. yurikanın şatosu vardı paso. hah allah bi onun bi de köpeğiyle ipucu arayan salak herifin belasını versin. o mavi köpeğin çok iyi hatırlıyorum bir bölümünü ard arda 14 gün boyunca yayınlamışlardı. ama takip ediyordum bugün 4. kez yayınladılar aha 5. kez oldu diye diye 14. günde vazgeçmişlerdi artık 15. günde farklı bir bölüm yayına girmişti :) evet abi bi bölümü bi hafta yardırıyorlardı lan. sabahın körü zaten uykuluyum, hayır murat kazanasmaz'tan yol bilgisi de almak istemiyorum. ulan bi umut açıyorum, yok arkadaş yok.
Öne çıkan mesajlar