Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 hacılar 1 yıldır bekliyorum son günler artık... içimdeki heycan bambaşka... hunharca yapıcam bu espriyi.. her ortamda yapıcam.. her bye bye görüşürüzlerin sonuna ekleyecem... affetmeyecem... SENEYE GÖRÜŞÜRÜZ EHİEHİEHİEHİAQEHİEHİEHİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 lan ben yapçaktım bu espiriyi seneye görürsün sen HAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ağır adanalı dayağı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 sene bitmeden parmaklarinizi kirasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Seneyi göremeyeceksin :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar