Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ya da syntax highlighting mi denir ne denir. ödevi yaptık, bi de rapor yazıcaz, istiyorum ki göze güzel görünsün. word çıktısı olacak ödev, bi tür plug in mi olur ne olur öyle bişey arıyorum. bilen beri gelsin, teşekkürler. siyah siyah olunca kodlar zor okunuyor, renklendirme gerekiyor. tek tek de uğraşılmaz şimdi. anladınız beni umuyorum, uykusuzum teşekkürler tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 illa word çıktısı olmak zorunda değilse notepad++ a bakabilirsin. oradan dil seçimi(programlama dili seçimi) yaparsan renklendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 notepad++ aklıma gelmişti var ya. onu bi şekilde worde aktarabilir miyim bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Hmm Visual Studio'da yazdığın kodları kopyala yapıştır ile Word'e atınca yazı renklerini falan koruyo aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 evet, ama vs kullanmiyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 okul msdnaa olayına girmiş ama codeblocks kullanıyoruz. hoca link atmıştı 400 küsür mb bişeydi sanırım o, indireyim madem. notepad++ da renklendirdi de html olarak falan save as olayına girdim yemedi. edit: evet Visual Studio 2005 C++ express edition imiş bu. 475 mb asılayım bakayım, en azından alette bulunsun ilerde işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 vs express bedava zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 http://tohtml.com/cpp/ şurdan yazıyosun sana html halini veriyo notepade yapıştırım html olarak kaydet ordan word e kopyala denedim oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 heh, ben de siteler vardı öyle diye bakınmaya başlamıştım, çok teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 şu msdn olayına hastayım sayesinde win7 visio vs08 office07 kullanabiliyorum orjinal orjinal :) enterprise architecture varken visio çok yalan bir program gerçi ama olsun arada onu da kullanıyorum küsmesin diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 selçuk proje diagramcımızdır :D ya da architectimiz diyim, ama öyle bi ekibiz ki önce projeyi yapıp sonra architectureunu yaptık euheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 oh yeah man, oh yeah eğer office 07 de varsa puanım 9 onlara. şifre gelmedi benim halen msdn den, arkadaşa sorayım bakayım var mıymış. kendi topiğimi patlatabilirim sanırım. şimdi ege üni sağolsun bilmüh lük ayağına dahil oluyoruz bu msdnaa ya, ordan aldığım malzemeyi ne kadar süre kullanabilirim? daha ilk senem mesela, her sene güncelliycez mi, yoksa academic alliance tan çıkıp başka bi sisteme mi dahil oluyorum. nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Brigand said: selçuk proje diagramcımızdır :D ya da architectimiz diyim, ama öyle bi ekibiz ki önce projeyi yapıp sonra architectureunu yaptık euheueh sdfsdfsdf olsun olm 100ü kaptık ünlütürk'ten. ahah sen adamın not verdiği kağıdı görcen kafam kadar 100 yazmış bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ben son hafta gidecem çok merak ediyom millet nası projeler yaptı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar