Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Syntax renklendirme programı arıyorum

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

ya da syntax highlighting mi denir ne denir. ödevi yaptık, bi de rapor yazıcaz, istiyorum ki göze güzel görünsün. word çıktısı olacak ödev, bi tür plug in mi olur ne olur öyle bişey arıyorum. bilen beri gelsin, teşekkürler. siyah siyah olunca kodlar zor okunuyor, renklendirme gerekiyor. tek tek de uğraşılmaz şimdi. anladınız beni umuyorum, uykusuzum teşekkürler tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

okul msdnaa olayına girmiş ama codeblocks kullanıyoruz. hoca link atmıştı 400 küsür mb bişeydi sanırım o, indireyim madem. notepad++ da renklendirdi de html olarak falan save as olayına girdim yemedi.

edit: evet Visual Studio 2005 C++ express edition imiş bu. 475 mb asılayım bakayım, en azından alette bulunsun ilerde işe yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

oh yeah man, oh yeah eğer office 07 de varsa puanım 9 onlara. şifre gelmedi benim halen msdn den, arkadaşa sorayım bakayım var mıymış.

kendi topiğimi patlatabilirim sanırım. şimdi ege üni sağolsun bilmüh lük ayağına dahil oluyoruz bu msdnaa ya, ordan aldığım malzemeyi ne kadar süre kullanabilirim? daha ilk senem mesela, her sene güncelliycez mi, yoksa academic alliance tan çıkıp başka bi sisteme mi dahil oluyorum. nedir ne değildir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...