fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Evet sevgili 2 tekerli patiler, bir ara buluşup gezinelim. Burada kimlerde var önce bir el kaldırında görelim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Falla Alicam bi Tane Ama...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 SAnırım iki tekerleklilerden hoşlanan fazla kişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bi virago alacam galiba ikinci el, yardım edersiniz di mi :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 cidden alacaksan o tip bir iki tane satılık iyi durumda biliyorum, yardımcı olmaya çalışırım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bende varım ama şu anda motorum serviste parasını ödeyip çıkınca inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 açın pati motosiklet klübünün önünü 2 tekerliler geliyor.. :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bisiklet olmaz mı? Motoru benim ama...Ortalama 35 in üzeirne çıkmayın,geliyim eheh[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 şimdi karma mı yapıcaz yani ? chopper,racing,cross ne olursan ol yine gel..? hayabusanın sahibi pro diilse olası bir yarışta ducati>suzuki olucaktır :)[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 gelebilirim cbr 1000 rr var racing[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bu klubün adını 2 tekerliler klubu yapalım böylece bisikletililer falanda dahil olur ve paticik'in alt yapısındaki en büyük kluplerden olur.. :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Hayabusa var..[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Hıhıhıhı. Hayabusa için ride'n die diyorlar. Ne iş? =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 1300 cc olm[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Şimdi bu 1300 cc olm kelimesi hangi anlamda kullanıldı çözemedim :) Sadece 1300 cc, ne ölmesi mi yoksa 1300 cc gibi güçlü bir motor ile ölmezsin filan gibi mi? Birde hayabusam var diyerek geyik mi yapıyorsun ciddimisin?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 geyik yapıorum megan 2'im var .. :)[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 koyun benide içeri 13senelik scooter ım var olmazmı yani yamaha mint bilen bilir valla bir zamanların en sessiz motoruydu şimdi çıkarıo biraz ses ama olsun... valla böle bi kulüp kurulsun ehliyete ztn başvuruorum yakında gerekirse kiralar gelirim!ama hakkaten hız yapmamak gerekio zira benim motor max 50 yapıo oda yokuş aşaı:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Tyrael,seni düz yolda sollarım o zaman ben bisikletle eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bisiklet olursa bende katılabilirim tabii istanbuldaysa :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar