Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 'episode 2:attack of the clones' haftaya aynı gün aynı saatte,may the force be with u :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ooh family guyın star wars bölümü şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ilk kez izledim fena değil. ilginç konular tabi ilgi çekici. ama pazarı beklemem sanırım. ya kiralarım ya da indiririm gibi. 5-6 olarak devam mı etmeli yoksa. başa mı dönmeli. şu an yayınlanan 4. sanırım dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hayır bu 1di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abi bişey sorcam hatırlayamadım Soru Obi wan 2 demi şişliyodu anakini 3 temi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bu episode 1 idi, haftaya episode 2 daha sonra episode 3. şu an izledikleriniz sırasıyla 1999 - 2002 ve 2005 yıllarında gösterilenler. daha sonra ise episode 4, 5 ve 6 gösterilecek onlar da sırasıyla 1977 - 1980 ve 1983. şu an olay örgüsü bakımından kronolojik sıraya göre ilerliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Dark_Soul said: bi soru daha: hologramla konustuklari kişi palpatine ise,nasıl tipi o kadar değişiyor?Senato toplantısındaki tipiyle hologramki tip? 3. filmde bununla ilgili bir sahne hatırlıyodum ama cıkaramadım tam bide: amidala sübyancı galiba,el kadar cocuga senden etkilendim diyo.Anakinin verdigi cevap zaten yarılmama sebep oldu ilk soru icin surati cok gozukmuyor ama ilerde anlicaksin suratinin nasil degistigini. Ikinci soru icin aralarinda 5 yas var amidala 11 anakin 6 olmasi lazim ama adam jedi heryeri ayri buyuyor tabi sonra. Genel yorumum ben seviyorum bu episode u ama tek uzuntum bu bolumle birlikte force olayinin mistik havasinin bitip hucre icinde yasayan birseylere baglanmis olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Financial said: abi bişey sorcam hatırlayamadım Soru Obi wan 2 demi şişliyodu anakini 3 temi Episode 3 sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sdf görüntü kalitesinde düşüş olcak yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xaiEHNv2g6w en harika film müzklerinden,tabiki John Williams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 o değilde force karizmaymış. zibıv zıvvvv filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abi şimdi kotor 2 mi çeksem jedi akademi mi çeksem bilemedim ki çok fena gaza geldim lightsaber ı kendim fırlatmak istiyorum . Sanırım jedi akademiyi çekcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kotor i oyna nostalji olsun üstüne birde kotor 2 patlat ohhh tadından yenmez şimdi çekilmez kyle katarn falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 gecen sene cıkan bir animasyon filmi vardı star warsla ilgili ismi neydi onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 clone wars diycemde anime mi o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 neden böyle bir sıralama yapmışlar anlamadım keşke 4.üncüden başlarsalarmış en azından hiçbilmeyen insanlar biraz fikir elde edebilirdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Wisslett said: kotor i oyna nostalji olsun üstüne birde kotor 2 patlat ohhh tadından yenmez şimdi çekilmez kyle katarn falan... kyle jedi academy nin serisinde yanlız :) valla bende dün gaza gelip kotor 1 ve 2 kurdudma baktım makinayı kasıyolar (dandik pc) tüm oynama hevesim kactı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 e tamam adam da jedi academy çekme, kyle katarn çekilmez demiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 filmden sonra family guy'daki eğik lightsaber sahnesi ve sinek öldürmek için kullanılan sahne gebertti beni ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 said: Genel yorumum ben seviyorum bu episode u ama tek uzuntum bu bolumle birlikte force olayinin mistik havasinin bitip hucre icinde yasayan birseylere baglanmis olmasi öle.. bi de jar jar.. ı-ıh yüzyılın en tırt ve gereksiz karakterlerinden birisidir. çıkart senaryo 2 ekstra puan kazanır kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 abi sırf o podrace için izledim şu episode 1 i. bir de pilotların droid gemisine saldırdıkları sahne için. bi de en son baya bi süre önce izlemiştim. garip geldi vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 delimanyakcapkin said: seride kotu film yok yanlis solemisler sana 2. film kötü, 3. film eh. asıl birinci film yenı filmler arasın en starwars ruhlu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dasaaa said: said: Genel yorumum ben seviyorum bu episode u ama tek uzuntum bu bolumle birlikte force olayinin mistik havasinin bitip hucre icinde yasayan birseylere baglanmis olmasi öle.. bi de jar jar.. ı-ıh yüzyılın en tırt ve gereksiz karakterlerinden birisidir. çıkart senaryo 2 ekstra puan kazanır kafadan. jarjar=c3po ki ilk filmler comic relief bu kadar dayanırken, jarjarın sahane sapsallıklarına neden bu kadar tepki var anlamıyorum yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Anlamıyorum madem filmler bu kadar kötü niye bukadar tutuluyo bu kadar fanı var.Ya 2.film çıktığını hatırlıyorum yer yerinden oynadı herkes çok beğendi hele 3.filmi.Ne bekliyosunuz ne istiyosunuz anlamadım güzel film işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bunu diyenler metallica bozdu da diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar