Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Serisi Ocakta Cnbc-e'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk kez izledim fena değil. ilginç konular tabi ilgi çekici. ama pazarı beklemem sanırım. ya kiralarım ya da indiririm gibi. 5-6 olarak devam mı etmeli yoksa. başa mı dönmeli. şu an yayınlanan 4. sanırım dimi?
Mesaj tarihi:
bu episode 1 idi, haftaya episode 2 daha sonra episode 3. şu an izledikleriniz sırasıyla 1999 - 2002 ve 2005 yıllarında gösterilenler. daha sonra ise episode 4, 5 ve 6 gösterilecek onlar da sırasıyla 1977 - 1980 ve 1983. şu an olay örgüsü bakımından kronolojik sıraya göre ilerliyor yani.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

bi soru daha:

hologramla konustuklari kişi palpatine ise,nasıl tipi o kadar değişiyor?Senato toplantısındaki tipiyle hologramki tip?
3. filmde bununla ilgili bir sahne hatırlıyodum ama cıkaramadım tam

bide:

amidala sübyancı galiba,el kadar cocuga senden etkilendim diyo.Anakinin verdigi cevap zaten yarılmama sebep oldu

ilk soru icin surati cok gozukmuyor ama ilerde anlicaksin suratinin nasil degistigini.

Ikinci soru icin aralarinda 5 yas var amidala 11 anakin 6 olmasi lazim ama adam jedi heryeri ayri buyuyor tabi sonra.

Genel yorumum ben seviyorum bu episode u ama tek uzuntum bu bolumle birlikte force olayinin mistik havasinin bitip hucre icinde yasayan birseylere baglanmis olmasi.
Mesaj tarihi:
Wisslett said:

kotor i oyna nostalji olsun üstüne birde kotor 2 patlat ohhh tadından yenmez şimdi çekilmez kyle katarn falan...

kyle jedi academy nin serisinde yanlız :)

valla bende dün gaza gelip kotor 1 ve 2 kurdudma baktım makinayı kasıyolar (dandik pc) tüm oynama hevesim kactı.
Mesaj tarihi:
said:
Genel yorumum ben seviyorum bu episode u ama tek uzuntum bu bolumle birlikte force olayinin mistik havasinin bitip hucre icinde yasayan birseylere baglanmis olmasi

öle.. bi de jar jar.. ı-ıh yüzyılın en tırt ve gereksiz karakterlerinden birisidir. çıkart senaryo 2 ekstra puan kazanır kafadan.
Mesaj tarihi:
abi sırf o podrace için izledim şu episode 1 i. bir de pilotların droid gemisine saldırdıkları sahne için.

bi de en son baya bi süre önce izlemiştim. garip geldi vallahi.
Mesaj tarihi:
delimanyakcapkin said:

seride kotu film yok yanlis solemisler sana

2. film kötü, 3. film eh.

asıl birinci film yenı filmler arasın en starwars ruhlu film
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

said:
Genel yorumum ben seviyorum bu episode u ama tek uzuntum bu bolumle birlikte force olayinin mistik havasinin bitip hucre icinde yasayan birseylere baglanmis olmasi

öle.. bi de jar jar.. ı-ıh yüzyılın en tırt ve gereksiz karakterlerinden birisidir. çıkart senaryo 2 ekstra puan kazanır kafadan.

jarjar=c3po ki

ilk filmler comic relief bu kadar dayanırken, jarjarın sahane sapsallıklarına neden bu kadar tepki var anlamıyorum yanı
Mesaj tarihi:
Anlamıyorum madem filmler bu kadar kötü niye bukadar tutuluyo bu kadar fanı var.Ya 2.film çıktığını hatırlıyorum yer yerinden oynadı herkes çok beğendi hele 3.filmi.Ne bekliyosunuz ne istiyosunuz anlamadım güzel film işte.
  • Yeni Oluştur...