Economics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 adamlar hala freehand bilen eleman arıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 2010 da tam artiz yıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 öğren o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 freehand mi kaldı lan neyini öğrencem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 öğrenmen gereken bişi yok, illustrator kullnıyosundur zaten freehand istiyolar diye sitem ettiğine gore. cek netten iki karıştır biliyorum de nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 orası kolay da hani onun yerine paşa paşa illustrator isteseler kullandırsalar daha güzel değil mi :( . teknolojiyi takip etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 2010 hayırlı yıl olcak hersey deişcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 freehadn beleş, 45-45 yasındaki matbaacıların illus öğrenmesi senın freehande bakmandan daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Freehand hala bir cok konuda illustrator'den daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Freehand nedir ._.? *büyük bir sessizlik olur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Beleş elleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 20. 10 daha 30. 30-10=20. 20+20=40. etti mi 40? ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Girmeyin demiyorum. Hobi olarak yine girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 freehand insanın kendine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Freehand öğrenmesi daha kolay, kullanması da daha basit. Illustrator ile Freehand'de yapmak istediğiniz herşeyi ve daha fazlasını yapabilmek mümkün. Freehand'in bağzı kolaylıkları var ama Illustrator'ı bikaç gün kurcaladıktan sonra Freehand'in çalışma hızına ulaşmak mümkün. Benim bildiğim 2007'de durdurduar zaten Freehand'i update etmeyi. Artık profesyonel dünya'da "acaba hangisi daha iyidir?" tartışmasının yapılması komik bence. Zaten bana göre Freehand Illustrator'dan çok Adobe'nin InDesign'ına benziyor. Hele After Effects + Illsutrator ile yapılabilecekleri listelemeye başlarsak freehand Illustrator yanında MS Paint gibi kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 freenad beleş illustrator paralı ben işletmeci olsam işimi gördüğü sürece freehand kullanırdım ama çalışan oalrak "freehand ne yea!" diye isytan edenlere de hak vermek lazım son sürüm o diye kursada okulda onu öğretiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar