Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ilk oynadığım mmorpg ultima olmasaydı bu kadar çok bilgisayarla vakit geçirmezdim. bizim talihsizliğimiz uo ile bu aleme girmiş olmak sanırım genel konuşuyorum ama... ilk oyunu wow olan biri bu kadar saramaz diye düşünüyorum bilmem doğru mu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Bence yanlış. Biz en iyisini gördüğümüz için çabuk soğuyoruz oyunlardan, çita çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ikinizede biraz katılıyorum. en iyisini oynadıktan sonra diğerleri ancak belli bir süre kesiyor, direk wow la başlıyan biriyle öncesinde uo yada eq oynamış birinin beklentileri aynı değil sonuçta. ama aynı zamanda sürekli iyi bir mmo arayışı olduğu için piyasaya çıkan ve potansiyeli olan her oyunu deniyorum ben açıkcası bazen 1 ay bile idare etmiyorken bazende 4-5 ay takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 wow cok cok basarili bir oyun kim ne derse desin o yuzden aocdur warhammerdir yok iste darkfalldir felan deli patladi butun o oyunnar wowu taklit etmeye calisiip basaramiyolar sorun orda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 abi ozaman aylık çıkarcam diye ya dışarı çıkmazsın ya da sigara içmezsin. durumda eğer buysa vahim valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 @Xenocide Bir gün çıkmayacaksın eğer illa bir yerlerden çıkarmak istiyorsan aylık mmo paranı, vahim olan bir durum yok. @bone Başarıdan bahsetmiyor kimse zaten. Wow tüm tarihlerin, tüm oyunlarından çok çok çok daha başarılı, ama başarının kıstasları topic`in konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ya hayır yani mmo oynamanın sebebi olarak ucuz eğlencenin gösterilmesi garip geliyor basit bi örnek, ben TF 2 oynuyorum şu anda aylardırda oynuyorum inanılmaz keyif alıyorum, oyun 15 dolar -ki 2 dolara indi bi ara- şimdi bu ucuz bi eğlence. 1 yıldır oynadığım bu oyun bana topu topu 15 dolara mal olmuş, 1 yıldır wow oynayan birine o oyun 200 dolara falan mal oluyor. ha tabi şöyle bi durum var, ben ucuzluk kavramını diğer bilgisayar oyunları içinde karşılaştırarak yorumluyorum. siz tüm eğlenceleri kapsayarak yorumluyorsunuz. bilgisayar oyunları içerisinde MMO oynamak ucuz bir eğlence değil, genelleyince ama, ucuz kalıyor tabi. 2-3 hafta kadar önce işe girdim, artık kendi gelirim olduğu için bi MMO oynamayı düşünebilirim ama kendi geliri olmayan biri için MMO pahalı kalıyor be abi, 2 sene kadar önce 6-7 aylık wow dönemimden biliyorum yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 2 burger parası yaf 1 aylık mmmo ücreti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 iyi yani yok, zaman öldürüyosun vs vs bi iste erkeklerin oyun muhabbeti ortaminda kenarda tavana bakan hatun olmamak guzel. kotu yani, birlikte yasadigin insanlar sinir sahibi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 senko said: 2 burger parası yaf 1 aylık mmmo ücreti 2 büyük boy whopper + 2 tavuk burger. azmı be ne yerim ha. ek paket ücretlerine 6 xlarc whopper alırım ofş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 walla ucuz bisi mmorpg karsilastirdiginiz seyler sacma tabiki 1 burger menuden pahali ama bi aksam disari cikin bi mekana gidin keneflik etcem diyip dolmusla gidip dolmusla gelsem 10 lira ediyor taksime hatta 11 sanirim 3 bira icsem kucuk beyoglunda bile 15 lira ediyor yane 1 gece disari cikmak parasi wowun ayligi 1 ay boyuncada gunde 24 saat elence iste bide mesela en azindan UO oleydi goruntulu chat abi konusurken bisiler yapiyosun hem muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ben de online hissi seviyorum. TV açık olsa bile bir gece vakti canlı yayın görmek insana bir his verir ya. Benimki de öyle. Hem minicik monitörümden küçük odamdan ilk UO'ya bağlandığımda nasıl etkilendiğimi bir ben bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 aynen. single oynarken yetmiyor artık kimse görmeyecek birşeyler yaparsam kral diye. facebook mmolar vs. işte illa haberleşcez illa bilecez 21.yy olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 uo değişikti o yönden, bu wowda serbestlik olmadığı için bi hissizlik var bence oyunda. raidin bitti mi herkes çıkıp gidiyor. uo'da bişi yapıp bitirsek bile açık olurdu hep oyun bende, hiç olmadı o liman kentinde oturlup şarap fln içilir konuşulurdu. feci de keyif alırdım o anlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 valla alınmayın ama wow oynayıp o kadar para vereceğime diablo 2 ile item kasarım daha iyi. raid olayına zaten kılım gidin ko oynayın mahallenin çocukları arasında guru abi ilan edilin içten içe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 single oyunları oynarken hikayeler eskiden çok iyi geliyordu. bir nevi kitap/film arası birşeydiler şimdi. çok filmle döndüler. o da insanlari mmorpglere itiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 senko said: uo değişikti o yönden, bu wowda serbestlik olmadığı için bi hissizlik var bence oyunda. raidin bitti mi herkes çıkıp gidiyor. uo'da bişi yapıp bitirsek bile açık olurdu hep oyun bende, hiç olmadı o liman kentinde oturlup şarap fln içilir konuşulurdu. feci de keyif alırdım o anlardan. Valla o dediğin şarap içme olaylarını filan bende uo da yaşadım ama aynısını wow un ilk zamanlarında StormWind parkında oturup piknik tadındaki guild toplantılarında da yaşadım. Yani diyeceğim wow un gerçekten wow olduğu ilk zamanlarda o tadı ben wowda da almıştım.Bu bence tamamen belli bir süre sonra oyunun laçkalaşmasından kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar