Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Müşteri hizmetlerini arayınca açan olmuyor telefonu Bir de üstüne şimdi web mesaj olayı çalışmıyor portalı çalışmıyor falan... Bu kadar mı kalitesiz olunur ya. Önceden aldım hattı sırf mesaj 1 kontor diye de şimdi iyice batırdılar[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 aynen 1 kntr diye almıştım bende birleşmeleri mecburi ancak bizim içn kötü oldu..Birleşip turkcell e kafa tutmayı düşünüyorlar herhalde :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 eheh italyanlar bizim telekomla calismaya baslayinca boyle oldu . italyanlarda zaten pek caliskan duzgun bir millet degil bizimkilerle birlikte olunca gercek dogalari cikti ortaya .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 birleştiler ama sadece lafta. Yoksa hala 0555 ve 0505 ave olarak iki farklı türmüş gibi sayılıyorlar.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 rezalet yani 1 insan yok müşteri hizmetlerine bakan 10 dakka bekledim 1 keresinde bir keresinde 8 hayır meşgul de dğeil direk açan yok..[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bugün bütün öğleden sonra 9333 meşgul çaldı noluyosa.. neysa area dan memnundum, biraz boşlamaya başladılar..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 avea=aria ifiyatları + aycell kalitesizliği bu arada müşteri hizmetleri 20-25 dk beklerseniz konuşabiliyorsunuz.operatör de birşey bilmiyor genelde.alınan radyasöyondan olsa gerek zaten 20 dk sonra ne soracağını unutuyor insan :)[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar