Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu sabah başıma gelen (traji)komik enstantane...

Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

saat 9 gibi allah allah nidalarıyla uyandım. Camdam dışarı baktım bi de ne göriim... bir adam yerde yatmış "allah allah" diye bagrıyor sanki yardım istiyor.. herkes şaşkın ve adamın yanından böle baka baka geçiyo falan..
tabi SQS(super/quivalen/soth) işe koyuldu... telefonu elime kaptığım gibi tuşlara teker teker bastım
1
5
5

yarım saat sonra bir polis otosu evimizin önünde durdu-o da ne??!! adam ayaklandı ve bir anda tim montgomery den hızlı topuklamaya başladı!?!?

tum kadıkoy/kuşdili caddesi felç...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 15 Temmuz 2004 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kıyamet geliyor!! yaklaşmayın polislere onlar şeytanın hizmetkarları!!!

gibi birşey demiyodur eminim ki :D[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen bu da yeni moda, yardıma ihtiyacı var ihtiyacına yere yatıp milleti soyuyolar, siz siz olun yerden yatan kişilerle ilgilenmeyin. desem olmıcak ya adam gerçekten sara hastasıysa, kalp krizi falan geçiriyosa. Böyle bi ikilem işte.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilkokuldayken servisle eve donuyodum. yolda sara krizi (!) geciren bi adam gorduk. şoför durdu buna yardım falan etti. sonra bindi arabaya devam etti. iki sokak ötede tekrar gördü aynı adamı ehehe tekme tokat bi daldı adama sinirden kendi dilini ısıra ısıra vuruyodu :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...