QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ayran + soda = istifra hepsi geri çıkınca bişi kalmıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 http://www.uzmantv.com/agri-kesici-alirken-icki-icilebilir-mi mal gibi kalkıp da milletin ölümüne sebep olacak tavsiyeler yazmayın. alkol ile ağrı kesici alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ben ağrı kesiciden bişey olmuyo die biliorum. antibiyotik vs sakat diolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 agri kesici bas agrisi icin yani agir bisi alin demedim asprin tylenon mu ne oyle bisi var amerikada tr de var mi bilmiyorum yoksa gidin agir agri kesici alin demedim, mal sensin ayrica =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 "ayrica yatmadan once ve kalkinca direk 2 agri kesici, sabaha bisi kalmaz." yalnız sonuna "direk ölürsünüz." eklemeyi unutmuşsun. kimin ne mal olduğu belli : )))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 hala oraya takildin sen, bir cik artik. agri kesici genel olarak soyledim. ayriyeten ben de inanmiyorum hafif agrikesicinin kotu bir etkisi olacagina, yillardir aliyorum yani hayattayim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ben ağrı kesiciyi su yoksa birayla içiyorum hiç bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 double dose alka-seltzer sora uyku. sabaha çiçek gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 patiye giriyorum bi sacmalıyorum en son oldugunda banlanmıstım drunk lock olsun iccegimiz gece 12 saatligine deaktif edelim acc yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Zoberate yada ona benzer bir ismi var alıyorsun 45dk. içinde alkolden eser kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ekşiden ; - bana bir vokta-zoberade lütfen. - aha geldi manyak. kaçın lan kaçın !! - lanet olası içkimi istiyorum dostum ! - git len git. yürü. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 _AvengeR_ said: Zoberate yada ona benzer bir ismi var alıyorsun 45dk. içinde alkolden eser kalmıyor. onu bi araştırmak lazım. tuttum bunu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 İçkide önemli problem b vitamini azalması ve su problemi,asprin kullanmak gereksiz;kahvede hem geç etkiler hemde tansiyon yapar o durumda 1-2 benexol al, yatmadan önce çatlayana kadar su iç;mümkünse içkilerin arasında da su içmeye çalış, ha birde imkan varsa meyva suyu sık;hazır değil kendin sık-hazırı kötü yapar- Böylece hem kaybedilen başta b vitamini olmak üzere kazanırsınız,hemde emilen su yerine su koyduğunzdan sorun olmaz. Bu 3'ünü yapıpta ertesi gün sorun hissetmeniz çok zor.Asprin gibi kahveyide tavsiye etmiyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Alkollu kafayla bu dedigini yapabilseler dedigin gibi sorun yasamazlar da, zaten sorun burda... Hani ertesi sabah kafa bir dunya, hala sarhos kalkarsan, oturup suyla basagrisinin gecmesini bekleyemezsin... Icersin bir kahve, gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Theridone said: içmeden önce 1 çaybardağı zeytinyağı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 kusmak ne ya? madem kusacaksınız niye içiyosunuz? vomit free since 03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 riglous said: Sarhos olunca degil de, aksamdan kalma olunca Kahve + kola bunu yapan adam kalp yetmezliğinden ölüyo yanlız ben yaptım bi okul gezisinde, öldüm cidden çok zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 SeaGle said: riglous said: Sarhos olunca degil de, aksamdan kalma olunca Kahve + kola bunu yapan adam kalp yetmezliğinden ölüyo yanlız ben yaptım bi okul gezisinde, öldüm cidden çok zararlı SADFFSDAFDSAFDFSDAFSDADFSSADFFASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Theridone said: içmeden önce 1 çaybardağı zeytinyağı için. özellikle rakı içmeden önce yaparsanız.. ortamda şekliniz olur bi 70 liği deviriyorum çakı gibiyim bişey olmadı diye :D (zeytinyağı mideye zar gibi yayılıyor.. kana geç karışıyor alkol bildiğim kadarıyla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ne garip bi koca karı işidir bu zeytinyağı. denemek lazım da geçti artık. içmicem yau! :) bi keresinde de bi arkadaşı barda gaza getirdim absinth içmişti 6 shot. adam fena leylaydı ama.. gerçi adam duymuş o içkiyi ilk başlar da hoşuna gitti sonra dur yeter otur gidelim dedim ama nafile ulan hala boğazıma diziliyor tanesi içkinin bunu anlatınca. ne iğrençti ya ben de 2 shot yaptıydım hala anımsarım o kokuyu boğazım da :D dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Eger cok kotu olursan arkadasin seni tekme tokat 3 dk fln dovsun ayiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar