di Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Selamlar, Yaklasik bir haftadir WC'de Actionscript ile ilgili ufak tefek seyler okuyorum. Kendimi bi deneyeyim istiyorum. Boyle basit ufak bir oyun fikri verirseniz oturup yapmaya calisacagim. Fikrim cok tutar diyenler ozel mesajla bildirsinler, yapip dagitalim =P Basit olcak ama unutmayin. Nitekim cizimden neyim anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 adam vurmaca skorlu filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Cok aciklayici olmus gercekten. Hangi adami nereden vuracaksin diye sorayim da biraz daha spesifik olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 abi duvar düşün ordan lök lök kafalı gövdeli adam çıkıcak senin mouse'a da bi tane silah neyin yada crosshair koyucan bastıkça adama efekt gelicek ölücek sen de puan alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Abi benim aklımda şöyle çok testisli bi kart oyunu fikri var ( biriktirmeli puan almalı turnuvalı fln filan ) da tam olarak fikri oturtamadım ama inanıyorum tutucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 flash mmo yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Pong ile başla. Mayın tarlası ile devam et. Kendine güveniyorsan tetris. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yaw telefon oyunlarından yap millet alıyo onları galiba ben hiç oynamam da para varmış die duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 java olmuyomu onlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yapabilirsen 2d, platform, random level ve mission generate edebilen, sessizlik ön planda olan hırsızlık oyunu yap. belirli adımlarda duvardaki elektrik tesisatını kesme ve kasayı açma gibi extra içerikler de oyuna tad katıcaktır.. daha detaylı bişiler isterseniz temasa geçin.. evet düşündüydüm böle 3-5 oyun fikri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 mulgear6 said: adam vurmaca skorlu filan güzel fikir bu, atış poligonu olsun rastgele hedeflere fare tıkı ile vurmaca, en basit örnekleri "aptal flycell"'in dandik flash reklamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar