copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 haksız ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 onursuz bi cinli olmaktansa, kd ratiomu ayaklar altina almayi tercih ederim. robert dory vivian mosby bosh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 o zaman Harputlu İshak Efendi den gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 İnanmazsın bir rüya hayatımı değiştiriyor O mesajı unutmam için bana bir şans veriyor Rüyaysa bu gerçekten artık uyanmak istiyorum Mutluluk bile acı veriyor Çünkü sonu var biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 siyup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 gidiyorum buralardan dönüyorum durmadan UYAN ARTIK UYAN BİTTİ RÜYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 t u r u n c u iyiydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yeşil tema daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 tema sistemi gelse paticik'i bastan yaratıcam da. gelemedi bir türlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 selam copry çok güzelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Turuncu ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 vitamin tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimidir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 MANASIZ Bİ ŞİİR YAZDIM BASARFLERE BAKAR İNSAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 YEŞİL THEMEİ KULLANANLAR FETOCU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 akrostişin ustasıyım,yörünge dışının hastasıyım demiş adam resmen. obvious troll is obvious durumu var, bi de göstermiş adam baş harflere bakın diye kimseden tepki gelmeyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 adminler bakmışken benim 1 aydır açılmayan internet banim ? msj da attım acın diye cevap falan veren olmadı. ayıp degil mi foruma girip yazıyorsunuz ama özel mesajı okuyup bi cevap ya da işlem yapmıyorsunuz. günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Aga troll'in güzeldi. Tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 salakmısınız akrostişi görmemiş tartışıp fikir yürütmüşsünüz bide hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bu ne abi BAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ahahahah iyimiş.farkedilmedi ama adam kendi söyledi yakıştıramadım paticiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 buraya mesaj yazan herkesten ozur diliyorum, ama arkadasla birlikte ucuyor, bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar