Economics Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Çok tatlı ya sdfsdf. cem dinlenmiş iyi bi karikatür çizmiş . Astım dolaba arada bakıp bakıp gülüyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 evet arkadasta vardı bende ondan gordum :) bugunun persembe oldugunu 9 da farkettim :/ edit:imla hatamı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Uykusuz da gecikiyo paso ya . Yarın gelir heralde bizim gazteciye . O nasıl bi takvim vercek merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Bugün uykusuz aldım fıratı yada umut sarıkayayı tutturamadım takvim resmi olarak . sonradan aklıma geldi diğerlerine bakmak . Yarın gidip umut sarıkayalı alcam mutsuzluk temalı bir takvim yapmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ben de uykusuzu içine bakmadan aldım en dandik takvim geldi, ender yıldızhan. fakfakfakfakf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Cairne said: evet arkadasta vardı bende ondan gordum :) bugunun persembe oldugunu 9 da farkettim :/ edit:imla hatamı buldum The Game 1."Evet"ten sonra virgül. 2."Vardı"dan sonra yine virgül. 3."Dokuzda" veya "9'da" da ise -da birleşik. 4.Noktalama işareti zaten yok. You lost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Giderken gözüme tekel bayinin önünde, mecmuların arasında Penguen takıldı. Aldım baktım içinde takvim var mı diye. Vardı da beğenmedim, kapattım geri koydum. Tekel bayici de 20-25 tane dergiyi istiflediğinden sıkışık, tam yerine oturtamadım. Derken, içerden bir savaş çığlığı geldi! Tekelci: O dergiyi aldığın gibi bırak!!!!! Dinan: Sıkışıktı ondan koyamadım yerine amca. (geri dönüp düzeltmeyi deniyorum tam) Adam geldi, beni 2 eliyle kenara ittirdi. Bağırıyor, bir yandan Pengueni yerleştirmeye çalışıyor. T: ALMİYCAHSAN NEDEN BAKIYOSUN!!!! D: Nasıl yani? T: ALMİCAN MADEM NEDEN KARIŞTIRIYON??? D: Niye bu kadar kızdın ki şimdi sen? T: NORMALDE KIZMIYOZ DA BÖYLE SENİN GİBİ ÖKÜZ MÜŞTERİ OLUNCA KIZIYOZ! D: Amca iyi misin sen? T: S.KTİR GİT BURDAN!! SİE… D: Esnafı asık surat batırır bak! (altta kalmicam ya) Buradan sonra koşarak üstüme hamle yapınca amca ben de olay yerini terkettim. Evet. Kimbilir neyi vardı da benden çıkardı. Bi de sakin konuşmak yaramadı amcama. Ben yavaş konuştukça o daha çok bağırdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bakamayacaksak niye koyuyon göz önüne tezgaha filan deseydin dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Abi sırf o yüzden süpermarketlerden dergi almayı tercih ediyorum . Esnaf çok gergin ya . E adamlar haklı da olabilir yürütüyolardır dergileri fln filan ama o kadar laf çekmeye değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 her esnaf öyle değil şimdi genellemeyin, benim bakkal dayı tüm pengueni orda açıp okusam gıkını çıkarmaz. tabii düzenli olarak param kasasına girdiği için de olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 adam sana siktir git dedi sen de karşılığında hiçbirşey yapmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 kan çıkar be o diyalogdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 atarına atar yapçakmışsın bilememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 said: T: S.KTİR GİT BURDAN!! SİE… bana bunu diyen adam için mangal yakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Dynun said: Giderken gözüme tekel bayinin önünde, mecmuların arasında Penguen takıldı. Aldım baktım içinde takvim var mı diye. Vardı da beğenmedim, kapattım geri koydum. Tekel bayici de 20-25 tane dergiyi istiflediğinden sıkışık, tam yerine oturtamadım. Derken, içerden bir savaş çığlığı geldi! Tekelci: O dergiyi aldığın gibi bırak!!!!! Dinan: Sıkışıktı ondan koyamadım yerine amca. (geri dönüp düzeltmeyi deniyorum tam) Adam geldi, beni 2 eliyle kenara ittirdi. Bağırıyor, bir yandan Pengueni yerleştirmeye çalışıyor. T: ALMİYCAHSAN NEDEN BAKIYOSUN!!!! D: Nasıl yani? T: ALMİCAN MADEM NEDEN KARIŞTIRIYON??? D: Niye bu kadar kızdın ki şimdi sen? T: NORMALDE KIZMIYOZ DA BÖYLE SENİN GİBİ ÖKÜZ MÜŞTERİ OLUNCA KIZIYOZ! D: Amca iyi misin sen? T: S.KTİR GİT BURDAN!! SİE… D: Esnafı asık surat batırır bak! (altta kalmicam ya) Buradan sonra koşarak üstüme hamle yapınca amca ben de olay yerini terkettim. Evet. Kimbilir neyi vardı da benden çıkardı. Bi de sakin konuşmak yaramadı amcama. Ben yavaş konuştukça o daha çok bağırdı :) OFFF BANA BUNLARI YAPACAK BİR İNSAN YOK DÜNYADA. NASIL KAFAYI KOYMADIN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Dynun said: Giderken gözüme tekel bayinin önünde, mecmuların arasında Penguen takıldı. Aldım baktım içinde takvim var mı diye. Vardı da beğenmedim, kapattım geri koydum. Tekel bayici de 20-25 tane dergiyi istiflediğinden sıkışık, tam yerine oturtamadım. Derken, içerden bir savaş çığlığı geldi! Tekelci: O dergiyi aldığın gibi bırak!!!!! Dinan: Sıkışıktı ondan koyamadım yerine amca. (geri dönüp düzeltmeyi deniyorum tam) Adam geldi, beni 2 eliyle kenara ittirdi. Bağırıyor, bir yandan Pengueni yerleştirmeye çalışıyor. T: ALMİYCAHSAN NEDEN BAKIYOSUN!!!! D: Nasıl yani? T: ALMİCAN MADEM NEDEN KARIŞTIRIYON??? D: Niye bu kadar kızdın ki şimdi sen? T: NORMALDE KIZMIYOZ DA BÖYLE SENİN GİBİ ÖKÜZ MÜŞTERİ OLUNCA KIZIYOZ! D: Amca iyi misin sen? T: S.KTİR GİT BURDAN!! SİE… D: Esnafı asık surat batırır bak! (altta kalmicam ya) Buradan sonra koşarak üstüme hamle yapınca amca ben de olay yerini terkettim. Evet. Kimbilir neyi vardı da benden çıkardı. Bi de sakin konuşmak yaramadı amcama. Ben yavaş konuştukça o daha çok bağırdı :) facepalm ve loser resimleri gelsin arkadaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 olm. atara atar yapsam. adam beni döver. benden uzun ve geniş amca ayrıca atar yapmak aklıma bile gelmedi. adam kendi ekseni etrafında dönüp tükürük saçıyodu. niye umursayım ki. öbür geçişimde ıslak asfalta deviriveririm gazeteliklerini, bi de selam çakarım. öderişiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 dynun hiç de tırsacak bir tipe benzemiyordu sanki ama. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Amcayı da anlamaya çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 gömdünmü kafayı anlayacak anlaşılacak bişeyi kalmazdı hmmphfff olmamış wallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 çok başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 dayak yicek bile olsan atarin altinda kalmican, hatta deli atari yapican, o zaman bulasmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 hacı profit yok o atarda anlamıyonuz. işim gücüm var olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Dynun said: Giderken gözüme tekel bayinin önünde, mecmuların arasında Penguen takıldı. Aldım baktım içinde takvim var mı diye. Vardı da beğenmedim, kapattım geri koydum. Tekel bayici de 20-25 tane dergiyi istiflediğinden sıkışık, tam yerine oturtamadım. Derken, içerden bir savaş çığlığı geldi! Tekelci: O dergiyi aldığın gibi bırak!!!!! Dinan: Sıkışıktı ondan koyamadım yerine amca. (geri dönüp düzeltmeyi deniyorum tam) Adam geldi, beni 2 eliyle kenara ittirdi. Bağırıyor, bir yandan Pengueni yerleştirmeye çalışıyor. T: ALMİYCAHSAN NEDEN BAKIYOSUN!!!! D: Nasıl yani? T: ALMİCAN MADEM NEDEN KARIŞTIRIYON??? D: Niye bu kadar kızdın ki şimdi sen? T: NORMALDE KIZMIYOZ DA BÖYLE SENİN GİBİ ÖKÜZ MÜŞTERİ OLUNCA KIZIYOZ! D: Amca iyi misin sen? T: S.KTİR GİT BURDAN!! SİE… D: Esnafı asık surat batırır bak! (altta kalmicam ya) Buradan sonra koşarak üstüme hamle yapınca amca ben de olay yerini terkettim. Evet. Kimbilir neyi vardı da benden çıkardı. Bi de sakin konuşmak yaramadı amcama. Ben yavaş konuştukça o daha çok bağırdı :) indirelim camlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar