sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 denetçidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 millet egleniyo benim de eglenmem lazim kafasi tamamen. sürü psikolojisi kötü bisi be üstat. ha güzel bi ortam olur orda girersin ama illa olmak zorunda degil. bi sise sekt in her yerde gideri var. ben mesela camdan atilan kiytirik havai fisekleri izleyerek gircem. ve of herkes mi sokaga cikip dandik dandik havai fisek atar kardesim.cevreyi kirletmeye yariyo bi . calisarak girmeyi tercih ederdim o acidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 aquila said: off yilbasi ne ya, aptal misiniz? http://www.fashionrat.com/images/alessandra-ambrosio-victorias-secret1.jpg http://www.dailymakeover.com/blogs/fashion-week/Vena-Cava-makeup.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 o gecen aydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ertesi günü resmi tatil yapmak için uydurulmuş bişey..Ben de ayak uyduruyorum bu nedenden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 aileniz yok mu arkadaşlar birlikte vakit geçireceğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 http://ersahoyun.com/urunler/oyunlar/1060148.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sevgili teslim tarihlerim yuzunden bende evde calisarak giricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Dragonmax said: Evet yılbaşı gece yarısı work work ... fena girdi... geçmiş olsun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Sparkcaster said: aileniz yok mu arkadaşlar birlikte vakit geçireceğiniz aile dediğin şey ergenlikten sonra, böyle durumlarda (tatil, kutlama vs) tam bir pain in da ass tir dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 o senin ailenin yetolugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ben de perşembe yarım gün cuma tatil diye üzülüyodum neden perşembe de tam gün değil diye. şükretmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 aquila said: o senin ailenin yetolugu. sdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bu sene katılacağım sayım dolayısıyla yeni yıla denizde gireceğim sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 denizin buz gibi soğuk sularından çıkar 2010 a girersin sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paradan altı sıfır atıldı yılaşında bende çalışmıtım hiç unutmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 std Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 6-8 finalim var. bana da ilgi gösterin bana da eppek verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 muç muç muç geh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 :yanla: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 dakikalar önce gelen telefon.. "abi ben yarın boş değilim ama yılbaşında boşum. sabahtan çalışalım mı?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 en azından dışarda deli gibi para harcamayacan o gece,hatta o hafta bütün arkadaşların sefilken sen kral olacan paranla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 haftayı ay yapalım 1 ay metaliksiz gezmek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ben de çalışıyorum 36 saat hem de =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 elbetteki çalışacaksın.. hindi yerken birisi dişini kırarsa ne olacak yoksa? kim bunun vabali altına girmek ister! siz hipokrat yeminini tutmak zorundasınız (ettiriyorlar mı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar