barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Robert_Poche said: barnacle said: senko said: olm filmde öyle çok abartılcak bişi değilmiş, mavi mavi içimi baydı bi süre sonra, navu mudur nedir öyle bi ırk var işte, ulan koca ırkın hepsi mi tipsiz olur, at hırsızı gibi hepsi. seksilik, meme fln da yok filmde. nası ya memesiz bi film için bu kadar yaygara mı koptu şimdi. izlemeyi düşünüyodum ama bundan sonra kararsızım. memesiz oldugunu kim söledi 160 dk nin 120 sinde war peki estetik mi bu memeler? insanın içini cız ettiriyor mu? yoksa yaratık memesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 abi yapmayın orcların bile memesi var. elf veya insan memesi olmadıkça gözümde bi değeri yok filmdeki kızda tahtaydı resmen... sütyen yoksa yaprak fln doldur içine demi... /senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 varlok said: biz bu filmin ön gösterimine bilet almıştık ve filme girmeden arkadaş fenalaştığı için filmi bırakıp arkadaş ile ilgilenmiştik. paramızı da geri alamadık. bugun de kardeşim geliyor ankaradan ve filmi beraber izleriz diye düşündüm ama yer yok... inşallah arkadaşın bayağı bir fenalaşmıştır.. yani 15dakika sonra kendine geldiyse dövüp gerçekten fena etmek lazım onu.. film o kadar güzel. güncelle:fenalaşan erkek var mı yaw? normal hayatta hiç fenalaşan adam görmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 senko said: olm filmde öyle çok abartılcak bişi değilmiş, mavi mavi içimi baydı bi süre sonra, navu mudur nedir öyle bi ırk var işte, ulan koca ırkın hepsi mi tipsiz olur, at hırsızı gibi hepsi. seksilik, meme fln da yok filmde. meme var da ufak. ama var yani, hatun film boyunca yarıçıplak geziyo zaten neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 o hatunun gideri var demeyin kusarım buraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 http://images.4chan.org/b/src/1261743224523.jpg http://images.4chan.org/b/src/1261743373986.jpg http://images.4chan.org/b/src/1261743427367.jpg finali de şöyle yapalım temeli sağlam atmış olalım. http://images.4chan.org/b/src/1261743969026.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 meme vardı yaa ama limon yarısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 escape said: bildiğimiz avatardan farkı ne .tga uzantılıymış. at tınnnn beni den nizzzzlereeeğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 pogodi said: senko said: olm filmde öyle çok abartılcak bişi değilmiş, mavi mavi içimi baydı bi süre sonra, navu mudur nedir öyle bi ırk var işte, ulan koca ırkın hepsi mi tipsiz olur, at hırsızı gibi hepsi. seksilik, meme fln da yok filmde. bu kadar boş bi yorum görmedim ashahahahsdg alakayı kuramadım bir türlü, yeterince normal hatta açıklayıcı fikir beyan edici üstelik sana yanıt bile yazdırabilen bir yorum olmuş ha bide filme giden arkadaşlar zaten senkolardı benim üstte bahsettiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alponline Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Film tek kelimeyle mükkemmel! bence gitmden karar wermeyin. Ben birkaç kere daha gitmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ilk postumu atarken izlememiştim ama film MÜTHİŞ doğa sevgisiyle doluyum şuan ımm. içim hoş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bide Ferngully izleyin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Filmi izledim bugun 3D olmasa cok bayar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 la 14 senedir mi ne bu filmi çekiyolarmış öyle mi ? heralde filmi izlemeside bi iki gün sürüyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ahuahuahuahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Ya anlatilanlara gore 15 senedir mis ama filimde toplasan 30 dk mavi seyler konusuyor digerlerinde bagiriyorlar yada ing konusuyorlar ki bu dili hazirlamakla 4 sene ugrastik diyorlar İlgi cekmek istiyoruz demiyorlarda ... yalan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 barnacle said: Robert_Poche said: barnacle said: senko said: olm filmde öyle çok abartılcak bişi değilmiş, mavi mavi içimi baydı bi süre sonra, navu mudur nedir öyle bi ırk var işte, ulan koca ırkın hepsi mi tipsiz olur, at hırsızı gibi hepsi. seksilik, meme fln da yok filmde. nası ya memesiz bi film için bu kadar yaygara mı koptu şimdi. izlemeyi düşünüyodum ama bundan sonra kararsızım. memesiz oldugunu kim söledi 160 dk nin 120 sinde war peki estetik mi bu memeler? insanın içini cız ettiriyor mu? yoksa yaratık memesi mi? Zoe Saldana neticede, az biraz ettirmezmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 bu efektlerle matrixi çekselerdi şuan yaşıyo olmazdım off hayal etmek bile heyecan veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 3D testere dusundum birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Gittim ve sevmedim filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar